- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
kızlar merhaba ben yeni üyeyim..3 yıl önce aynı pansiyonda kaldığımız bir aile vardı pansiyon sahibi beni onlarla tanıştırdı iki oğulları bir de kızları vardı ve çok iyi arkadaş olduk sabaha kadar okey oynuyoduk sohbet ediyoduk oğullarından bitanesiyle diyalogumuz daha iyi oldu çok gülüyoduk espriler havada uçuyodu filan sonra birbirimizi ekledik onlar başka şehirdeydi aynı gün veda ettik ve onlar eve biz eve gittik sonra görüşmelerimiz devam etti kış tatilinde onun bulunduğu şehirde akrabalarım var oraya gittim onunla buluştuk sevgili gibi bişey olduk ama adı konmadı ben onu üsteledim sanırım biraz kaçtı benden..sonra benim başka iki yıllık sevgilim oldu ondan ayrılalı baya oldu bu süre zarfında pek konuşmadık normal arkadaşca konuşmalardı ve son bir haftadır benimle yakından ilgileniyor ama yine sevgili gibi değil takılıyoruz gibi bişey sorun şu ki birbirimize aile olarak çok tersiz ben kapalıyım onlar farklı din siyaset hiçbir konuda uyuşmuyoruz ama diğer konularda çok gülüyoruz eğleniyoruz ilişkimiz zaten ciddi değil hadi olduda ciddi olduk diyelim illaki sorun olucak ne onun ailesi ne de benim ailem izin vermez kafam o kadar karışık ki konuşmaktan çok zevk alıyorum onunla bide hayatın gerçekleri var sizce ne yapmalıyım kızlar