ayrı dünyaların insanıyız..

Seninle karakterlerimiz, isteklerimiz, hayat görüşümüz ve yaşam şeklimiz birbirinden çok farklı manasına geliyor...

Bunu söyleyen kişi fazla Türk filmi izlemiş...

Bunun bir üst versiyonu; "sorun sende değil bende" klişesidir...

işi arabeske dökmemek kaydıyla, aslında cok gecerli bir ayrılık sebebi. her ne kadar insanların eşitligi, sınıfsızlık hakkı gibi hümanist düşüncelerle coşulsa da, ilişkilerde çiftler arasında denklik aranmalıdır. aksi takdirde sorunun biri biter öbürü başlar, günler zehir zemberek geçer, boşanılır. en güzeli bu cümleyi en başta hatırlayıp, ciddi bir ilişki moduna gecilmemesidir kanımca. :KK45:

Bitirmek istiyorum bunu da en kibar şeklinden nasıl yaparım diye düşündüm bunu buldum, demek.

bu cümle ne demek ? bugün muhatabı olduğum cümle...
Biz birlikte olamayız, olsak da mutlu olamayız anlamına gelen cümle öbeğidir. Ayrı dünyaların insanları ayrı dünyalarda kalmalıdır, olmayacak ilişki türüdür illa oldurulmaya çalışılırsa sonu acı çekmekle bitecektir.. Evlerden ıraktır.

çeşitli bahanelerle benden uzaklaşan şahıstan bahanelerinin gerçek olduğunu sanıp özür diledikten ,adamın sığındığı son sığınak..

Gerçekten sevseydi ve cesur olsaydı emin ol marslı olsa bile sonuna kadar savaşırdı. Olmayacakmış, en azından baştan belli olmuş.

X