ayrı ev isteyenler

sonmuralp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
138
3
46
Ordu
slm arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim kaynanamla oturuyorum kaynanam bana kaynana gibi davranırken görümceme söyledim oda annesiyle konuştu artık ne dediyse kaynanam bana iyi davranıyor evde yemeği yapıyor temizliğe yardım ediyor ama ama ama ne kadar iyi de davransa ben kendi evim olsun kendi düzenim olsun istiyorum birde evimiz kalabalık babaanne ve dede var.... hepsi çok gelmeye başladı artık bana evlimiyim yoksa başka bişeymiyim anlamıyorum ne özel hayat var ne rahatlık artık gücüm kalmadı 11 aylık bebeğim var o olmasa canıma kıyardım ama ona bunu yapamam yardım edin ne olur çok çaresizim.....

baştan kabul etmişsin. şimdi de canıma kıyardım ama... diyorsun.
onlarda memnun değildir bu durumdan . 4 kuşak bir arada kim yaşamak ister. torun tombalak cümbüş gibi.
eşini razı et. ya da gir işe çalış kirayı sen denkleştir. çözüm sende...

ayrı eve çıkma imkanınız yokmu canım ya ben altlı üstlü oturuyorum o bile çekilmiyo bazen...:50:

baştan kabul etmişsin. şimdi de canıma kıyardım ama... diyorsun.
onlarda memnun değildir bu durumdan . 4 kuşak bir arada kim yaşamak ister. torun tombalak cümbüş gibi.
eşini razı et. ya da gir işe çalış kirayı sen denkleştir. çözüm sende...

onlar gayet memnunlar.... eşim evim varken kiraya çıkmam diyor benim çalışmama da izin vermiyor kendisi vardiyalı çalışıyor ben işe gideceğim sen eve geleceksin ben eve geleceğim sen işe gideceksin diyor izin vermiyor...

afedersin ama eşinin dediğine inanamadım
sanki sadece size ait boş bi daire varda onu bırakıp kiraya çıkmam diyo
allah yardımcın olsun canım bak kayınvaliden de iyi davranmaya başlamış canını çok sıkmamaya bak

onlar gayet memnunlar.... eşim evim varken kiraya çıkmam diyor benim çalışmama da izin vermiyor kendisi vardiyalı çalışıyor ben işe gideceğim sen eve geleceksin ben eve geleceğim sen işe gideceksin diyor izin vermiyor...

eşin haklıda.. ama ev ev üstüne olmuyo işte... :34:

Allah yardımcın olsun canım..Esin evlendigini hala idrak edememiş herade..Ne yap et esini ikna et..Böyle yürütemem artık de.Elini hicbir seye sürme bırak huzursuzluk cıksın herkes anlasın istemedigini.Basta kabul ettin diye hep böyle yasamak zorunda degilsin seninki de can..Ezdirme kendini.

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım..Esin evlendigini hala idrak edememiş herade..Ne yap et esini ikna et..Böyle yürütemem artık de.Elini hicbir seye sürme bırak huzursuzluk cıksın herkes anlasın istemedigini.Basta kabul ettin diye hep böyle yasamak zorunda degilsin seninki de can..Ezdirme kendini.
eşim ikna olsa olmuyor ki... elimi bişeye sürmesem kaynanam yapıyor herşeyi huzursuzluk çıkmasına izin vermiyor ki... tabi ki canım aynı evde yaşıyorum diye kendimi de ezdirmem yeri geldiğinde geri cvp da veriyorum

Back
X