- 21 Kasım 2017
- 166
- 83
- 48
- 31
- Konu Sahibi wegageldikgidicez
Öncelikle selamunaleykum kızlar siteye yeni üye oldum seneler önce bu hesabı açmaya çalışıp açamamıştım okadar çaresiz çıkmazda hissediyorumki kendimi ağlamaktan çogu zaman çenem kitleniyor nefesim kesiliyor ailemle çocugumla 4sene kalmaya ugrastım evin herişi aklinıza ne gelirse çocugum cok hareketli olduğu için huzursuz bir ortam oluyordu .
çogu kez kavga oldu yuzgöz oluyoruz abilerim ile annem çok üzüluyor benim halime fakat abim gelmeseydin bosanmasaydın diyor .daha agır sozlerde var yazamam kufür degil fakat ağır onurkirici sözler ,ağlaya ağlaya sustum alttan aldım bakiyorum tahammül yok kimse kimseyi cekemiyor bosuna demiyolar Allah kimseyi altın beşiginde babaevine gelmeyi nasipetmesin diye ekmek bölündümü eskihalini almazya bosanınca tamda böyle oluyor lütfen kusuruma bakmayın çok zordayım uzunca yazacagım çocugum 1tane 9yasına gircek 3ay sonra büyüdü .eskieşim nafakayı odemiyordu avukata gittim nafakayi yükselttircem çocugum babasında 3.5senedir aile evine getirdim 2sene buramburam istenilmiyoruz ayrıeve cıkmayi istiyorum yapabilirmiyim ilkkez sorumluluk alcam calışma hayatim oldu eskiden 4sene calıştım malesef liseye gitmedim okumadım iş konusunda korkumyok elbet rabbim biyol gosterir korkum tek yasamak zormu okula nasıl getirgötür yapcam uzaklara gitmek istiyorum istanbulda oturmak istemiyorum artık okul tatil olunca artik yenibir hayat yenibir düzen lafsız sozsüz kavgasız huzursuz olmayacagımiz bi ortam istiyorum .4.250 asgari ücret hem okul hem gecinmek faturalar yemeicme kira yetermi korkuyorum cok yapamadi geldi sansim yok. Ya gidicem başarcam ya kalcam hergün kahrolcam yardimlarınızı fikirlerinize ihtiyacim var kızlar 
tecrubem yok tek yaşamaya çevreye karşı dul izlenimi vermeden nasıl yaşanılır neler yapılır yüzük takmak sadece cözüm olurmu 1ay bir ise girmistim dul olunca cok satasıyolar napcagimı bilmez haldeyim