Ayrı eve çıkmak zormu ?

wegageldikgidicez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
166
83
48
31
Öncelikle selamunaleykum kızlar siteye yeni üye oldum seneler önce bu hesabı açmaya çalışıp açamamıştım okadar çaresiz çıkmazda hissediyorumki kendimi ağlamaktan çogu zaman çenem kitleniyor nefesim kesiliyor ailemle çocugumla 4sene kalmaya ugrastım evin herişi aklinıza ne gelirse çocugum cok hareketli olduğu için huzursuz bir ortam oluyordu .🥺çogu kez kavga oldu yuzgöz oluyoruz abilerim ile annem çok üzüluyor benim halime fakat abim gelmeseydin bosanmasaydın diyor .daha agır sozlerde var yazamam kufür degil fakat ağır onurkirici sözler ,ağlaya ağlaya sustum alttan aldım bakiyorum tahammül yok kimse kimseyi cekemiyor bosuna demiyolar Allah kimseyi altın beşiginde babaevine gelmeyi nasipetmesin diye ekmek bölündümü eskihalini almazya bosanınca tamda böyle oluyor lütfen kusuruma bakmayın çok zordayım uzunca yazacagım çocugum 1tane 9yasına gircek 3ay sonra büyüdü .eskieşim nafakayı odemiyordu avukata gittim nafakayi yükselttircem çocugum babasında 3.5senedir aile evine getirdim 2sene buramburam istenilmiyoruz ayrıeve cıkmayi istiyorum yapabilirmiyim ilkkez sorumluluk alcam calışma hayatim oldu eskiden 4sene calıştım malesef liseye gitmedim okumadım iş konusunda korkumyok elbet rabbim biyol gosterir korkum tek yasamak zormu okula nasıl getirgötür yapcam uzaklara gitmek istiyorum istanbulda oturmak istemiyorum artık okul tatil olunca artik yenibir hayat yenibir düzen lafsız sozsüz kavgasız huzursuz olmayacagımiz bi ortam istiyorum .4.250 asgari ücret hem okul hem gecinmek faturalar yemeicme kira yetermi korkuyorum cok yapamadi geldi sansim yok. Ya gidicem başarcam ya kalcam hergün kahrolcam yardimlarınızı fikirlerinize ihtiyacim var kızlar 🥺🥺 tecrubem yok tek yaşamaya çevreye karşı dul izlenimi vermeden nasıl yaşanılır neler yapılır yüzük takmak sadece cözüm olurmu 1ay bir ise girmistim dul olunca cok satasıyolar napcagimı bilmez haldeyim

Denizliyide düşünebilirsiniz.
Orada da kiralar uygun, ayrıca yaşam ucuz,ulaşımı kolay ve öğrenmesi de kolay bir şehir.
Bu devirde çocuk büyütmek biraz zor çünkü uyuşturucu el ayakta o yüzden okuldan sonra belediyenin veya başka bi yerin etkinliğine giderse hem onun için hem sizin için daha iyi olur.Ev ve işin konumunu ona göre ayarlar hayatınızı devam ettirebilirsiniz.
İş potansiyelide yüksek fabrikalardan ve merkezdeki fasonlardan dolayı
Sonra yavaş yavaş düzeniniz oturur inşallah

Öncelikle selamunaleykum kızlar siteye yeni üye oldum seneler önce bu hesabı açmaya çalışıp açamamıştım okadar çaresiz çıkmazda hissediyorumki kendimi ağlamaktan çogu zaman çenem kitleniyor nefesim kesiliyor ailemle çocugumla 4sene kalmaya ugrastım evin herişi aklinıza ne gelirse çocugum cok hareketli olduğu için huzursuz bir ortam oluyordu .🥺çogu kez kavga oldu yuzgöz oluyoruz abilerim ile annem çok üzüluyor benim halime fakat abim gelmeseydin bosanmasaydın diyor .daha agır sozlerde var yazamam kufür degil fakat ağır onurkirici sözler ,ağlaya ağlaya sustum alttan aldım bakiyorum tahammül yok kimse kimseyi cekemiyor bosuna demiyolar Allah kimseyi altın beşiginde babaevine gelmeyi nasipetmesin diye ekmek bölündümü eskihalini almazya bosanınca tamda böyle oluyor lütfen kusuruma bakmayın çok zordayım uzunca yazacagım çocugum 1tane 9yasına gircek 3ay sonra büyüdü .eskieşim nafakayı odemiyordu avukata gittim nafakayi yükselttircem çocugum babasında 3.5senedir aile evine getirdim 2sene buramburam istenilmiyoruz ayrıeve cıkmayi istiyorum yapabilirmiyim ilkkez sorumluluk alcam calışma hayatim oldu eskiden 4sene calıştım malesef liseye gitmedim okumadım iş konusunda korkumyok elbet rabbim biyol gosterir korkum tek yasamak zormu okula nasıl getirgötür yapcam uzaklara gitmek istiyorum istanbulda oturmak istemiyorum artık okul tatil olunca artik yenibir hayat yenibir düzen lafsız sozsüz kavgasız huzursuz olmayacagımiz bi ortam istiyorum .4.250 asgari ücret hem okul hem gecinmek faturalar yemeicme kira yetermi korkuyorum cok yapamadi geldi sansim yok. Ya gidicem başarcam ya kalcam hergün kahrolcam yardimlarınızı fikirlerinize ihtiyacim var kızlar 🥺🥺 tecrubem yok tek yaşamaya çevreye karşı dul izlenimi vermeden nasıl yaşanılır neler yapılır yüzük takmak sadece cözüm olurmu 1ay bir ise girmistim dul olunca cok satasıyolar napcagimı bilmez haldeyim
Benim ablam 4 çocukla boşandı hallediyor valla kadın isteyince yapamayacağı şey yok ablamın bi işi de yok zaman zaman fabrikalarda çalıştı temizliğe gitti biz destek olduk öyle böyle idare ediyor kesinlikle boşandıktan sonra aile evi çok zor oluyor sizin tek ve 9 yaşında çocuk çok daha kolay olur

Benim ablam 4 çocukla boşandı hallediyor valla kadın isteyince yapamayacağı şey yok ablamın bi işi de yok zaman zaman fabrikalarda çalıştı temizliğe gitti biz destek olduk öyle böyle idare ediyor kesinlikle boşandıktan sonra aile evi çok zor oluyor sizin tek ve 9 yaşında çocuk çok daha kolay olur
Hey maşallah ablanıza azmine 👏 işi olmadan, arada temizlik işi ile biraz destekle,

4cocuk büyük başarı valla helal olsun kendime gelmem için bu mesaj nasıl iyigeldi bilemessin canım ❤

Ayriysanız oglunuzdan bir muddet calisip birikim yapabilirsiniz. Biz orta buyuklukte bir ildeyiz. Kardeşim askari ucret aliyor 1+1 ev esyasız olunca daha uygun giyat. 1100 kira veriyor. Geri kalan da kit kanaat de olsa yeter bence size ve oglunuza. Maksat huzur olsun. Kardesimin yan daire de 1+1. Baba kiz kaliyormus kiz 5 yasında. Onlar yapiyorsa siz de yaparsınız.
Ayy sağolun ya bugüzel temenniler ,🤭nasıl icime güven cesaret veriyor , bi ev tutabilsem gerisi gelcekte 🥴ev vermiyo evsahipleri bintane pürüz çıkarıyolar ,tek yaşamak kadin başına korkutucu olur mu , okula getir götüre nasıl bi çözüm bulcam bilmiyorum, yoksa çalısırim koşarim herşeye ,okulunu ev işi dert ediyorum nerden baslasam napsam,okula nasil goturcem sabah nasıl alcam bunu dert ediyorum

Çok iyi olur okula getir götürebilirim fırsat olur ahh iste nerde denk gelcek 🥺
Bir sitede kapıcılik yapabilirsiniz hem kira derdi olmuyor hem de asgari ücret alıyorsunuz . Bizim burda sitede karı koca çalışıyor sadece akşamları çöp atıyorlar haftada bir de apartmani siliyorlar. Tam size göre bir iş ama nasıl bulunur bilemiyorum

Ablacığım aynı ülkedemi yaşıyoruz anladım ki
Ben 5 senedir yalnız yaşıyorum.bir allahın kulundan da yalnız kadına ev veremem diyeni görmedim duymadım da arkadaşlardan.anlamadım ki ben seni. Dulum falan diyorsun.türk filminde mi sanıyorsun kendini.tek odalı evde aile oturacak hâli yok zaten.yaa tek erkek ya tek kadın oturacak.anlamadım ki.ev sahipleri de tek odalı eve aile aramıyordur yani.ki sen ailesin zaten.asıl tek erkeklere vermek istemiyorlar.türk filmlerindeki herkesi iffetine göz diktiği kadınlara özeniyorsun sanki. Abuk sabuk şeyler düşüneceğine işini gücünü düşün.koskoca kadınsın.
Valla kardeş bende anlamadim onca ev ilanı aradım tekkadinsan olmaz aileye vercez diyolar memurdegilsin olmaz işin yok olmaz .bekarım da iste bizim millet dul diye etiketlemese .tekbasima yasamak oglumu isteyken nasil getir götür yapcam cok korkuyorum tek yaşamak ikkez sorumluluk alcam busekil.calistim 4sene ama 10sene oldu çalısmadım hic

Kocası ölene dul denir. Siz dul değil bekarsınız öncelikle. Diğer konuya gelecek olursam sadece asgari ücretle ve büyümekte olan bir çocukla maalesef ülkenin şuanki şartlarında kirada geçinmeniz çok çok zor olur. Ancak eşiniz nafaka öderse geçinebilirsiniz diye düşünüyorum. Ne yapıp edip o nafakayı almaya bakın derim. Yoksa işiniz çok zor.

Kocası ölene dul denir. Siz dul değil bekarsınız öncelikle. Diğer konuya gelecek olursam sadece asgari ücretle ve büyümekte olan bir çocukla maalesef ülkenin şuanki şartlarında kirada geçinmeniz çok çok zor olur. Ancak eşiniz nafaka öderse geçinebilirsiniz diye düşünüyorum. Ne yapıp edip o nafakayı almaya bakın derim. Yoksa işiniz çok zor.
Dul millet diyor diye dedim evet bekarım , nafaka almak icin avukat yanina al maasından haciz yapcaz dedi ,okula nasıl getir gotür yapcam tek kalmamalı aklim kalır nasıl bi yol izleyeyim nasıl bir is bulmaliyim ve kiraya vercek insafli bi evsahibi bulmak çokzordayim rabbim biyol gostercektir 😞

Dul millet diyor diye dedim evet bekarım , nafaka almak icin avukat yanina al maasından haciz yapcaz dedi ,okula nasıl getir gotür yapcam tek kalmamalı aklim kalır nasıl bi yol izleyeyim nasıl bir is bulmaliyim ve kiraya vercek insafli bi evsahibi bulmak çokzordayim rabbim biyol gostercektir 😞
Vardiyalı bir iş bulursanız okul saatlerinde gidip çıkışında çıkacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Bir süre sonra çevreya aşılırsa komşu çocuklarıyla gelip gider. Çok küçük değil sanırım 9 yaşındaydı.

Yok yani demek istediğim sabah 9-4 gidiyorsa okula o saate uyacak bir vardiyaya kalabilirsiniz
He şimdi anladım inşallah osekil is bulabilirim benle gider benle çıkar nerdeyse zamanla evet çevre arkadas edinince 1saat emanet ederim çok çıkmazli yokuslu bi sürecteyim ama geçen 10seneme bakınca neler geçmediki ahh ahh diyorum çok zorluklardan çıktım.

Çocuğunuza bakarlarasa bi ay 1 aile evinde çalışıp birikim edinin sonra ayırın evinizi.birikimsiz imkansız..
Birikimim var tasınacak 2 3ay kiram iyi kötü esya alcak kadar ,tek korkum ev bulamiyorum deli olcam ya memur degilsiniz olmaz işsiniz olmaz esiniz yok aile degilsiniz olmaz . Okula getir götür tek olcam herşeyde okul iş saatlerimi nasıl halledicem tek yaşamak zormu korkarmıyız kafam patliyo kararsizlık korkulardan endiselerden😞

Bir hanımefendi yazmış evde bakım, yaşlı bakımı işi diye. Kesinlikle katılıyorum, iş zor ama çevreyi tanımak, kendinize göre bir ev bulmak için harika bir başlangıç olabilir. Eşimin babaannesinin yardımcısına 4500 TL veriyorlardı. Eli ayağı tutan biri kendisi. Yakıt, yemek masrafınız olmaz, biraz birikim yaparsınız. O arada daha çok aklınıza yatan sigortalı bir iş de ararsınız. Bekar olmaktan da korkmayın bu kadar.

Bir hanımefendi yazmış evde bakım, yaşlı bakımı işi diye. Kesinlikle katılıyorum, iş zor ama çevreyi tanımak, kendinize göre bir ev bulmak için harika bir başlangıç olabilir. Eşimin babaannesinin yardımcısına 4500 TL veriyorlardı. Eli ayağı tutan biri kendisi. Yakıt, yemek masrafınız olmaz, biraz birikim yaparsınız. O arada daha çok aklınıza yatan sigortalı bir iş de ararsınız. Bekar olmaktan da korkmayın bu kadar.
Ailesiz ilkkez ayrı yasıycam korkak bi yapim var bi ses duysam ödüm kopuyor 🥺 yatıli iş yada vardiyalı işler doğru mantıklı fikirleriniz nasıl cesaret veriyor varya 👏

Çok üzüldüm, benim oğlum da 9 yaşında. Tek olsanız belki rahat geçinirsiniz ama çocukla bilemiyorum.
Aileniz siz çalışıp para getirseydiniz acaba sizi hala yük olarak görürler miydi? Birden eve çıkmak zor alabilir, adım adım ilerleyin. Önce bir işe girin para biriktirin sonra eve çıkın derim. İstanbulda daha kolay iş bulursunuz.

Ailesiz ilkkez ayrı yasıycam korkak bi yapim var bi ses duysam ödüm kopuyor 🥺 yatıli iş yada vardiyalı işler doğru mantıklı fikirleriniz nasıl cesaret veriyor varya 👏
Her insan değişiklikten az da olsa tedirgin olur, sizin de korkmanız çok doğal. Ama anlattıklarınıza bakılırsa her gün üzülmektense azıcık cesaret. Umarım altı ay, bir yıl… geçtiğinde iyi ki yapmışım diyeceksiniz. Kendi evinizde kendi hayatınızı kurmak sizi o kadar güçlü hissettirecek ki!

Ben 5 senedir yalnız yaşıyorum.bir allahın kulundan da yalnız kadına ev veremem diyeni görmedim duymadım da arkadaşlardan.anlamadım ki ben seni. Dulum falan diyorsun.türk filminde mi sanıyorsun kendini.tek odalı evde aile oturacak hâli yok zaten.yaa tek erkek ya tek kadın oturacak.anlamadım ki.ev sahipleri de tek odalı eve aile aramıyordur yani.ki sen ailesin zaten.asıl tek erkeklere vermek istemiyorlar.türk filmlerindeki herkesi iffetine göz diktiği kadınlara özeniyorsun sanki. Abuk sabuk şeyler düşüneceğine işini gücünü düşün.koskoca kadınsın.
Dört yıl bende bekar hayatı yaşadım.o konuda sana katılıyorum yalnız yaşamayı çok abartıyor.

Tek kalırsın onda sıkıntı yokda.cocuk konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.tam gün okul bulmak lazım

Bunu yazcaktım son sayfayı bekledim 2012 den beri yalnız + ev arkadaşımla öğrenciyken çalışanken bekarken defalarca ayrı evlerde yaşadım bir ev sahibi bana yalnız kadına ev vermem demedi çok çok bir iki emlakçı aile mi oturacak diye sordu hayır dedim geçtim gittim

Back
X