Ayrı Şehirlerde İlişki Yürütmek Hakkında Yorumlarınız

aynı şehirde olup, okumak, iş, askerlik vs için gitse sonuna kadar beklerim
ama ayrı şehirden biri ile olmuyo, ben yürütemeyenlerdenim
çünkü hep yalnızsınız arkadaşlarla yemeğe gideceksiniz çift olanlar var ama siz yalnızsınız, belki bir gün sizi en iyi anlayacak kişiye sarılıp ağlamak isteyeceksiniz ama yastıkla mı yetineceksiniz
dışarıda müsait olduğunuzda ben filanca yerdeyim özledim seni görüşelim diyemeyeceksiniz
bana çok ürkütücü geliyo Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın, herkes kavuşsun sevdiğine
uzakta olupta yürütenleri kutluyoruma.s.

bende yürütemeyenlerdenim. 2,5 sene uzaktan sürdürmeye çalıştık ama olmadı.gerçekten çok zor yaşanmamışlıklar oluyor insan sevdiği insanlar aynı havayı solumak istiyor ayrı şehirlerde bu her zaman mümkün olmuyor

benim eşim yurt dışında....2 senedir bu şekilde yaşıyoruz...6 ayda bir geliyor,1 hafta kalıp gidiyor,o bir hafta bir günmüş gibi geliyor,,o kadar kısa geliyorki 1 haftalık zaman zarfı ona özlemim bitmeden o gidiyor,,,
benim en kötü günümde yanımda değildi,,,ama ben biliyordum ki,benim yüreğim yandı,onunkide benimle beraber yandı,,,benimle beraber ağladı,,,
sevgiyi yaşamak için sevdiğinizin yanınızda olması gerekmez,,,insan sevgisini içinde yaşar,yalnızda yaşar,önemli olan sevdiğinizinde sizi sevdiğini bilmenizdir,,,
bende ayrı kalamam derdim hep,ama ayrılık başa gelince sevgisini kalbinde taşımayı,sabretmeyi,fedakarlığı öğreniyor insan...
ben eşimi seviyordum,ama bu ayrılıktan sonra onu daha çok sevmeye başladım,onsuz hayatımın pek bi anlamının kalmadığını anladım...
en uzak mesafe sevdiğinize dokunabilecek kadar yakında ama elinizi uzattığınızda ulaşamadığınız zaman yaşanır...

sevenler ayrı kalmasın,,,tanrı sevenleri bir an önce kavuştursun...

[/B]
aynı şehirde olup, okumak, iş, askerlik vs için gitse sonuna kadar beklerim
ama ayrı şehirden biri ile olmuyo, ben yürütemeyenlerdenim
çünkü hep yalnızsınız arkadaşlarla yemeğe gideceksiniz çift olanlar var ama siz yalnızsınız, belki bir gün sizi en iyi anlayacak kişiye sarılıp ağlamak isteyeceksiniz ama yastıkla mı yetineceksiniz
dışarıda müsait olduğunuzda ben filanca yerdeyim özledim seni görüşelim diyemeyeceksiniz
bana çok ürkütücü geliyo Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın, herkes kavuşsun sevdiğine
uzakta olupta yürütenleri kutluyoruma.s.

kesinlikle katılıorum.bi yemek oluyo bi davet oluo tek başına gitmek zorundasın.oda gidebilirsen izin gelirse.orası neresi kim var ne giydin kimle gitcen eve nası döncen die bazı sorulara katlanabilirde gitme şevkin kalırsa eğer.tabi bide orda görüpte özeneceğin bakıpta imrenceğin çiftleri göze alabiliosanda gidersin.zor gerçekten ALLAH sabır versin.ALLAHIM ayrı olanları biran önce kavuştursun...

bende sevgilimle ayrı şehirdeyim bence ayrı şehirlerde olmak çok zor hele benim gibi kıskanç bi sevgiliniz varsa! uzaklık,özlem ve görüşememek bazen insanın sinirlerini o kadar bozuyor ki artık en ufak şeyleri bile kaldıramıyor insan.her buluşmamız yakınlaştığında günleri saymak o gün geldiğinde hemencecik geçmesi ve tekrardan ayrılmak gerçekten zor ama dayanıyoruz işte allah hepimize sabırlar versin

benimde sevgilim uzakta :( çok zor oluyor ya insanın bi yanı hep eksik kalıyor dediğiniz gibi davet olsun en basitinden canınız sıkıldı ya onunda işi yok sizinde ama beraber vakit geçiremiyorsunuz. bu çok acı veriyor hele bide kıskançsanız olay bitmiştir :) mesela şuan sevgilim msn de online ama yazmıyor neden acaba CADIARZU Allah kolaylık versin herkeze ne diyim daha :1hug:

benim eşim yurt dışında....2 senedir bu şekilde yaşıyoruz...6 ayda bir geliyor,1 hafta kalıp gidiyor,o bir hafta bir günmüş gibi geliyor,,o kadar kısa geliyorki 1 haftalık zaman zarfı ona özlemim bitmeden o gidiyor,,,
benim en kötü günümde yanımda değildi,,,ama ben biliyordum ki,benim yüreğim yandı,onunkide benimle beraber yandı,,,benimle beraber ağladı,,,
sevgiyi yaşamak için sevdiğinizin yanınızda olması gerekmez,,,insan sevgisini içinde yaşar,yalnızda yaşar,önemli olan sevdiğinizinde sizi sevdiğini bilmenizdir,,,
bende ayrı kalamam derdim hep,ama ayrılık başa gelince sevgisini kalbinde taşımayı,sabretmeyi,fedakarlığı öğreniyor insan...
ben eşimi seviyordum,ama bu ayrılıktan sonra onu daha çok sevmeye başladım,onsuz hayatımın pek bi anlamının kalmadığını anladım...
en uzak mesafe sevdiğinize dokunabilecek kadar yakında ama elinizi uzattığınızda ulaşamadığınız zaman yaşanır...
sevenler ayrı kalmasın,,,tanrı sevenleri bir an önce kavuştursun...

arkadaşım tebrik ediyorum seni a.s. ben evli olupta bu derece uzaklığa dayanamazdım herhalde. aman :nazar: değmesin :)

evet ya aynen "dayanıyoruz mecburen"...gerçekten çok zor dediğin gibi özellikle etrafta sevgilileriyle gezenleri görünce ağlayasım geliyor....ama alıştım böyle olmasına artık mesafeler mi kazanacak yoksa biz mi onu zaman gösterecek akışına bıraktım kasmıyorum artık:smiley-cool:

ah canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki, bende aşkımla malesef aynı şehirlerde değiliz, anlatılmaz çok çok zor ayrı olmak. kıskançlık,yersiz kavgalar vs vs bunlar olmuyor hiç bizde. Ama özlem çok büyük. Benim de etrafta gezen sevgililleri görünce ağlayasım geliyor. Okulun bitmesine 2 sene var, askerlik falan derken 3 sene var evlenmemize. Beraber olsak 10 sene bekleyim diorum ama ayrı 1 ay bile zor geçiyor :çok üzgünüm:

Ayrı şehirlerde olmak : ( hasret vuruyor ve özlem, sevdiğime güveniyorum çok hemde yoksa ayrı şehirde ilişkiyi kaldıramazdım

bende hiç bir şekilde kıskançlıkta yoktur ama dediğim gibi özlem çok kötü ben sevdiğim her daim yanımda olsun isterim. Hiç bıkacağımı da sanmam ama işte zaman.... sabır.... İnş bu sabrımızın sonuçlarını güzel görürüz

biz 4 sene birliktelikten snra ayrı şehirlere düştük iş nedeniyle.zor ama 5 sene oldu hala yürüyor ama inan ki ÇOK ZORR...tamamen sabır ve alttan almaya bağlı herşey ama karşılıklı olarak tabi..

biz 4 senelik birliktelikten sonra iş sebepleriyle ayrı düştük..hala devam ediyor ama ÇOK ZOR oluyor.herşey sabır ve alttan almaya bağlı tabi karşılıklı olarak...hiç bir şey tek taraflı yürümez çünkü..

Ayrı şehirlerdeyiz .ok sinir bozucu ve yıpratıcı bi durum..ama iyi yönleride var özlemenin ne demek oldugunu anlıyosun daha çok deger veriyosun yıpranmıyor ilişki:asigim::asigim:

amin canım ins bütün sewgilisinden ayrı olanlar kavuşsun :1rolleyes:

Amin
cryth7.gif

Allah tabiki hayırlısını versin ama insan onca özlem hasret ve acı çektikten sonra bunun mükafatını da istiyor o kişiye kavuşarak tabiki
cryth7.gif

sürekli gördüğün insanı tanıyamıyorsun ayrı şehirde birbirinizle günde 20 saatte konuşsanız,asla ve asla tanıyamazsınız ben bu konuya ASLA diyenlerdenim

Kızlar Allah hepimize sabırlar verisn...bir an önce hayırlısıyla sevdiklerimize kavuştursun inşallah!!!

Back
X