Ayrı Şehirlerde İlişki Yürütmek Hakkında Yorumlarınız

Calma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
861
5
96
İstanbul
Sevgilisiyle farklı şehirlerde yaşayanlar, sevgilisi başka şehirde hatta başka ülkede okuyanlar ya da asker yolu gözleyenleer ilişkinizi nasıl yürütüyorsunuz?,nasıl yürüttünüz veya nasıl yürütemediniz?Bende uzun bir süre bu durumda olucam da olur mu olmaz mı yürür mü yürümez mi kararsızım...senağlama

ben zaten ayrı sehirlerde yasıyommm ama su an yine ayrıyız askerdeee uzaklık cilesi bitmez sefiosannn olurrr nerden olmasın

.........................................;;.

Son düzenleme:
ya evet işte çok kıskançlık oluyo ikimizde de ben çok güveniyorum ama yine de engel olamıyorum ama sevgi büyükse aşılır aslında bunlar neden aşılmasınki yalnızca ilişkiyi çok yıpratmamak lazım galiba.

Başka bir sorunsa çok özlemek sonra özlemeye alışmak ve sonra onun bi haftalığına gelmesi bu sefer ona alışmak ve onu yine yolcu etmek zorunda olmak günlerce bunalıma girmek çok özlemek ve yine alışmak....=(((

başkaları ile ilişkileri kıyaslamak ne kadar doğru bilmiyorum çünkü bu ilişki sizin ve arkadaşınızın ilişkisi diğer insanlardan farklı kişiliğiniz var benim de öyle diğer arkadaşlarımında.sevgi tek başına yetmiyo diğen doğru söyler sevgi saygı güvenle sadakat ile beslenecek yoksa tek başına hiç bir işe yaramaz,adam seni üzer büzer sonrada çok seviyorum der.böyle sevgimi olur Allah aşkına ya da aynı şeyi bazen biz yaparız işte dikkat bu noktada seviyorsan fedakarlık yap tabiki kişiliğinden değil alışkanlıklarından.eğer sevginiz bol destekli bir sevgiyse ne mutlu size umarım sizin hepimiz için hayırlısı olur.kolay gelsin :)

malesef ben yürütemeyenlerdenim benim açımdan sorun yoktu ama o uzaklığı sebep olarak gösterdi çok zor alışmıştım bu duruma hala alışmaya çalışıyorum artık ne olursa olsun sevdiğim yanımda olsun hiç değil bırakıp gittiği zaman hesap sorabileyim

başkaları ile ilişkileri kıyaslamak ne kadar doğru bilmiyorum çünkü bu ilişki sizin ve arkadaşınızın ilişkisi diğer insanlardan farklı kişiliğiniz var benim de öyle diğer arkadaşlarımında.sevgi tek başına yetmiyo diğen doğru söyler sevgi saygı güvenle sadakat ile beslenecek yoksa tek başına hiç bir işe yaramaz,adam seni üzer büzer sonrada çok seviyorum der.böyle sevgimi olur Allah aşkına ya da aynı şeyi bazen biz yaparız işte dikkat bu noktada seviyorsan fedakarlık yap tabiki kişiliğinden değil alışkanlıklarından.eğer sevginiz bol destekli bir sevgiyse ne mutlu size umarım sizin hepimiz için hayırlısı olur.kolay gelsin :)

haklısın cnm tabiiki öyle de bu konuda yalnız olmadığımı ve benim gibi sevgili yolu gözleyen başkalrı da olduğunu ve bunun başa çıkılabilr bir durum olduğunu hissetmek istiyorum sadece çünkü şu anda çok zorlanıyorum:(

ben sizi yermek anlamında demedim umarım yanlış anlaşılmadım :) ve umarım ilişkiniz burdaki anlatılanlardan daha iyi bir şekilde yolunda gider. benim derdim biri yok yürümüyor derde siz de bunu düşünüp üzülürsünüz ve bu da ilişkinize zarar verir düşüncesiydi.umarım mutlu olursunuz :)

canım biz aynı mahallede oturuyoz aşkımla apartmanlarımız karşı karşıya aynı okulda okuduk lisede aynı dersaneye gittik ve şimdi de aynı şehirde üniversite okuyoruz bu bizim için bulunmaz bi nimetti kesinlikle biz ayrı durmaya asla dayanamayan bi çiftiz bu nedenle aynı şehirde olmak inanaılmaz güzel bişey bizim için ama herkesin ilişki anlayışı farklıdır biz her saniye beraber olsak da sıkılmayız ama kimileri o kadar beraberlik bizi sıkar diyolar

ama biz de şimdi ayrılık çekioz ve gerçekten çok zor geliyo ikimize de ama sevgi gerçekten büyükse ne kadar uzak olursanız olun ilişki gayet yürür

kişiye göre değişir
sevgisinin zemini iyi değilse her ortama kayabilir diye düşünüyorum

önemli olan sevginin zeminidir bana göre eğer bazı şeyleri rayına oturtmuşsanız sevginizden eminseniz (kendi sevginizden) sonra sevgilinizin sevgisinden eminseniz ilişki yürüyor hemde aradaki uzaklığa inat edercesine büyüyor sevgi , ben böyle yaşadım aşkı sevgimi büyüdü bizimkisi ama gitmeden emindik herşeyimizden

dediğim gibi eğer içinizdeki gerçek sevgi ise ne şartlarda olursanız olun o sevgi yolunu bulur yürür gider
yeterki sevin

biz ayri ülkelerde 2 yil yasadik askimizi. Hergün saatlerce telefon görüsmesi yapardik. O bazen bana süpriz yapar Türkiyeye gelir 2-3 gün kalir giderdi. Güven cok önemli. Benim aklima bile gelmezdi beni aldatabilecegi. Cok güveniyordum oda bana güveniyordu. Simdi nemi oldu 7 yillik evliyiz birde oglusumuz oldu. bazen diyorum ayri kalalimda özleyeyim seni biraz seni özlemeyi özledim diyorum.:asigim: . Ben onu özledikce dahada bir baglaniyordum. Belkide her an onu düsünürken icimin acimasi beni ona daha cok bagliyordu. Bu günlerin tadini cikarin ben mektuplarimi bile halen sakliyorum torunlarima gösterecegim. :1hug:

Bir ilişkinin yürümesi için aşkın yeterli olmadığını düşünüyorum,çok uzun süre ayrı kalırsanız özleyecek ve daha da aşık olacaksınız belki ama en zor zamanlarında,ona en çok ihtiyaç duyduğunda o yanında olamayacak,onun yerini dolduran birileri ise mutlaka bulunacak,her daim yanında olan,olabilen birileri olacak,bunu gördüğünde ve dahası sorgulamaya başlarsan eğer onun yokluğunda yaşadıklarını,aşkın önünde aşkın kendisinin engel teşkil ettiğini,ilişkinin ise bambaşka bir şey olduğunu farkedebilirsin.Maalesef gerçek hayat o kadar toleranslı değil aşka karşı.

Bir ilişkinin yürümesi için aşkın yeterli olmadığını düşünüyorum,çok uzun süre ayrı kalırsanız özleyecek ve daha da aşık olacaksınız belki ama en zor zamanlarında,ona en çok ihtiyaç duyduğunda o yanında olamayacak,onun yerini dolduran birileri ise mutlaka bulunacak,her daim yanında olan,olabilen birileri olacak,bunu gördüğünde ve dahası sorgulamaya başlarsan eğer onun yokluğunda yaşadıklarını,aşkın önünde aşkın kendisinin engel teşkil ettiğini,ilişkinin ise bambaşka bir şey olduğunu farkedebilirsin.Maalesef gerçek hayat o kadar toleranslı değil aşka karşı.

katılıyorum en zor anında ulaşılmaz oluyo yanlız olduğunu hissediyosun

ben sizi yermek anlamında demedim umarım yanlış anlaşılmadım :) ve umarım ilişkiniz burdaki anlatılanlardan daha iyi bir şekilde yolunda gider. benim derdim biri yok yürümüyor derde siz de bunu düşünüp üzülürsünüz ve bu da ilişkinize zarar verir düşüncesiydi.umarım mutlu olursunuz :)

yok canım yanlış anlamadım teşekkürler iyi düşüncelerin için=)inşallah her şey iyi olur=)

biz ayri ülkelerde 2 yil yasadik askimizi. Hergün saatlerce telefon görüsmesi yapardik. O bazen bana süpriz yapar Türkiyeye gelir 2-3 gün kalir giderdi. Güven cok önemli. Benim aklima bile gelmezdi beni aldatabilecegi. Cok güveniyordum oda bana güveniyordu. Simdi nemi oldu 7 yillik evliyiz birde oglusumuz oldu. bazen diyorum ayri kalalimda özleyeyim seni biraz seni özlemeyi özledim diyorum.:asigim: . Ben onu özledikce dahada bir baglaniyordum. Belkide her an onu düsünürken icimin acimasi beni ona daha cok bagliyordu. Bu günlerin tadini cikarin ben mektuplarimi bile halen sakliyorum torunlarima gösterecegim. :1hug:

ayy süpeeer=)inşallah bizim de sonumuz sizinki gibi iyi olura.s.:nazar:

zezez allah kolaylık versin canım biz dort senedir cıkıyoruz ilk iki sene ayrı sehirlerdeydik cok zor oluyor cok özlüyorsun ama devam ediyor yanlız iki tarafında biraz alttan alması anlayıslı olması lazım.. kolay gelsin canım

Ne kadar yürüsede zor yürüyor,biz iki sene mecbur ayrı şehirlerde yaşadık gün aşırı telefondaydık neredeyse attığımız adımı biliyorduk ama zor işte Allah kimseyi sevdiğinden iki günden fazla ayrı bırakmasın.

zezez allah kolaylık versin canım biz dort senedir cıkıyoruz ilk iki sene ayrı sehirlerdeydik cok zor oluyor cok özlüyorsun ama devam ediyor yanlız iki tarafında biraz alttan alması anlayıslı olması lazım.. kolay gelsin canım

saol canım=)yani anladığım kadarıyla isteyince oluyor imkansız birşey değil bu ama biraz sabır gerekiyor e tabi emeksiz yemek olmuyo

Back
X