- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Ayrı şehirlerde sevgililik hayatı sürdürenler!
Nasıl başa çıkabiliyorsunuz,sabretmek kolay mı?Ve karşılıklı nasıl davranmak gerekiyor ??Yorumlarınızı,mutlu sonla biten hikayelerinizi merak ediyorum doğrusu?
Belki de kalbimize söz geçiremiyoruzdur olamaz mı ???Sonuçta insanın karşısına çıkanlar kendiliğindendir,biz istediğimiz zaman istediğimiz an şu kişi çıksın diyemeyiz.Her şart çok iyiyse neden düşünülmesin ki sevdikten sonra??Madem başa çıkılacak sorun olarak görüyorsunuz neden böyle bir ilişkiyi tercih ediyorsunuz ki?
Ne güzel mutlu sonla bitmiş sabrınızBiz ünivde tanıştık ama hep birlikteydik. O memleketine gittiğinde ben yanına gidiyordum. Ben gittiğimde o geliyordu. 4 yıl birlikteydik 7yıldır evliyiz. Sevdikten sonra bir hal çaresi bulunuyor.
Belki de kalbimize söz geçiremiyoruzdur olamaz mı ???Sonuçta insanın karşısına çıkanlar kendiliğindendir,biz istediğimiz zaman istediğimiz an şu kişi çıksın diyemeyiz.Her şart çok iyiyse neden düşünülmesin ki sevdikten sonra??
Hayır sadece iğneledim bu şekilde olamaz mı yani diye?ters bir cevap olarak algılamayın sadece burda merak ediyorum insanların neleri nasıl yaşadığını :)Demek ki sorun değilmiş. Ben de bunu vurgulamaya çalıştım. Ters bir şey söylemişim gibi bol soru işaretleriyle karşılık vermenizin gereği yoktu.
Yine yazayım mı?Ayrı şehirlerde sevgililik hayatı sürdürenler!
Nasıl başa çıkabiliyorsunuz,sabretmek kolay mı?Ve karşılıklı nasıl davranmak gerekiyor ??Yorumlarınızı,mutlu sonla biten hikayelerinizi merak ediyorum doğrusu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?