Ayrı şehirlerde sevgili olmak

35mavi_siyah35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
324
62
98
Ayrı şehirlerde sevgililik hayatı sürdürenler!
Nasıl başa çıkabiliyorsunuz,sabretmek kolay mı?Ve karşılıklı nasıl davranmak gerekiyor ??Yorumlarınızı,mutlu sonla biten hikayelerinizi merak ediyorum doğrusu? ;)

:KK42:
kaç yıl ayrıydık, hesaplayabilecek miyim bakalım;
5 yıl çok uzaktık, 7-8 saat mesafe,
ondan sonraki 2-3 yıl kısmen yakın 2 saat mesafe,
sonrasında nihayet aynı ev :)

şimdi iş için ayrıyız, eskiden nasıl sabretmişim diyorum.
bir şekilde sabrediyor insan ama zor hakikaten, mümkün oldukça sık sık görüşmek gerek.

Ayrı şehirlerde sevgililik hayatı sürdürenler!
Nasıl başa çıkabiliyorsunuz,sabretmek kolay mı?Ve karşılıklı nasıl davranmak gerekiyor ??Yorumlarınızı,mutlu sonla biten hikayelerinizi merak ediyorum doğrusu? :KK66:

Madem başa çıkılacak sorun olarak görüyorsunuz neden böyle bir ilişkiyi tercih ediyorsunuz ki?

Madem başa çıkılacak sorun olarak görüyorsunuz neden böyle bir ilişkiyi tercih ediyorsunuz ki?
Belki de kalbimize söz geçiremiyoruzdur olamaz mı ???Sonuçta insanın karşısına çıkanlar kendiliğindendir,biz istediğimiz zaman istediğimiz an şu kişi çıksın diyemeyiz.Her şart çok iyiyse neden düşünülmesin ki sevdikten sonra??

3 sene uzak mesafe yaşadım. iyiydi hoştu ama bitti. boşa yalnız, bekleyerek geçirmişim o seneleri. bilmiyorum. kavuşup evlenen de çok ama nadir yani. uzak mesafe ilişkisi saçma.

Belki de kalbimize söz geçiremiyoruzdur olamaz mı ???Sonuçta insanın karşısına çıkanlar kendiliğindendir,biz istediğimiz zaman istediğimiz an şu kişi çıksın diyemeyiz.Her şart çok iyiyse neden düşünülmesin ki sevdikten sonra??

Demek ki sorun değilmiş. Ben de bunu vurgulamaya çalıştım. Ters bir şey söylemişim gibi bol soru işaretleriyle karşılık vermenizin gereği yoktu.

kendim yaşamadım ama yaşayıp mutlu sonla taçlandıran arkadaşlarım var. Mesafeler çok önemli değil önemli olan sevmek ve saygıyı her zaman korumak sanıyorum.

Demek ki sorun değilmiş. Ben de bunu vurgulamaya çalıştım. Ters bir şey söylemişim gibi bol soru işaretleriyle karşılık vermenizin gereği yoktu.
Hayır sadece iğneledim bu şekilde olamaz mı yani diye?ters bir cevap olarak algılamayın sadece burda merak ediyorum insanların neleri nasıl yaşadığını :)

Bende uzak mesafeli bir ilişki yaşadım.
Bu tarz ilişkilerde sık sık görüşme ayarlamanız gerekiyor. Mesafe ne yazık ki yanlış anlaşılmalara neden oluyor bir çok konuda.
Eğer sabırlı bir insansanız ve özgürseniz (yani gidip-gelme konusunda) çok güzel bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Bizim hikayemize gelecek olursam da ne mutlu son ile bitti nede mutsuz son ile, öylece ortada kaldı ve hala öyle kalmaya devam ediyor...

Sabrettikten sonra olmaz diye bir şey yok. Bende uzak mesafeli birlikteliği evlilikle sonuçlandırdım. Çok zor olmadı mı oldu. Ama iyi ki de sabretmişim. Şimdi çok mutluyuz :)

Benimde uzak ilişki ama esim hep gelirdi yanima ayda 1 kere 12 saat mesafe olmasına rağmen gorusurduk 1 yil içinde evlendik 1.5 yıllık evliyim suan ve hamileyim olmaz diye bisi yok ...
Güven alt yapısı önemli ...

Sözlümle farklı ülkelerdeyiz açıkçası duygusal anlamda çok zor oluyor, özlüyorsun görmek istiyorsun aramızda binlerce kilometre var. Eee zaman zaman geriliyor tartışma konusu çıkıyor yüzyüze olduğunda taş çatlasın 10 dk sürecek bir konu 1 saatlik mevzuya dönüşüyor.
Kendi adıma söyleyeyim şunu ki benim bütün derdim onun yanımda olmayışı oluyor genelde. Evlenince değişir mi bilmiyorum ama şimdilik böyle...
Herşeyde itidalli olmak en iyisi, dengeyi korumak gerekiyor...

Acikcasi bence bu kisiye ozgu bir durum. Ben mesela uzun mesafe iliskisine uygun olmadigimi farkettim, iki upuzun uzun mesafe basarisizligindan sonra. Ilk yakin mesafe iliskim cok kisa surede evlilikle sonuclandi ve sukur hersey yolunda. Bu bir kötü ornek degil sizin icin tabi ki. Bence ben beceremedim uzaktan

sevgili değil ama nişanlılık 9 ayım bitmek üzere o diyarbakırda ben ankaradayım görücü usulü evlilik bazen istemedende olsa whatsappta n tartısıyoruz ama telefondan hemen halloluyor herşey . eğerki senin sevgilin net üzerindeyse zor olur ancak uzun zamndır birlikte olduğun biriyse ve en önemlisi güveniyorsan yeterli senin için

Bir daha mi, asla.
3,5 sene uzaktan iliskk yuruttum en gec ayda bir gorusuyorduk. Yine de cok zor, cok.
Normalde iki dkda yumusayacagin mesele buyuyor da buyuyor telefonda mesajda derdini anlatamayinca kavga icinde kavga ediyorsun.
Ozlemesi zor barismasi zor kavusmasi guzel kavusunca ayrilmasi zor.
Zor kuzum zor yol yakinsa don geri.

Daha önce böyle bir deneyimim oldu, açıkçası saçma olduğunu düşünüyorum ben. Sevgilim var ama nerde? Uzakta. Falanca yerde. Benim sevgililik anlayışıma uzak bir ilişki tarzı. Boşa geçen zamanımdır, birine bir şekilde bağlısın ama elde somut hiçbir şey yok gibi, sanki sana tek geri dönüşü zaman kaybı.

İletişim problemi çok oluyor, ben normalde bir bakış, bir gülümseme ile yumuşayacağım şeylerde problem yaşıyordum, karşı taraf da öyleydi. Tavsiye etmem kimseye, hayat kısa.

Back
X