Ayrı yaşamak ve karmaşık duygular

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Size dediğim gibi eşimsen ayrı eve çıktım....yalnız akşamları korku dolu düşüncelet ve huzursuzluk çekiyorum.dışarı çıkârken artık toplu taşıma kullanıyorym arabamız vardı oysa.dışarıdan kimsw bilmiyor boşnma işini zira dedikodu olursa sıkıntı olur zira burası küçük yer.babam eşimin sinsi ve tehlikeli olduğunu düşünüyor o yüzden boşan diyo geri dönme ki babam gün görmüş adamdr...bense ara sıra eşimi arıorum çünkü yalnız hisseditorum.öte yandan iyi giden evlilikleri kıskanıyoym ve beceriksizim givi geliyor.öte yandan bu boşanma olmalı ama eşim nafaka nedeniyle yanaşmıyor ben de baştmek için nefes ve meditasyona başladım....kaldırmak bu yükü çok zor

aynen çok zor allah yardımcımız olsun . Ben de ayrılıyorum yakında yeni bir eve geçip tek başına yaşayacağım , babam biz gelip kalırız , kizkardesinle kalırsın dedi .
Olmaz dedim artik tekim, tek başına yaşamayı bilmeliyim ,
siz de öyle yapın aramayın onu , üstesinden gelirsiniz 1-2 haftaya kadar.
Yalnızlık da iyidir hele bir alıştın mi ,
Ben evliyken sürekli eşimin yolunu gözlerdim şimdi öyle bir derdim yok , daha da mutlu olacağım .

burası dublex bir daire ve ailemle yaşıcam şu an il dışındalar ama gelecekler.ama ben annemle babamla yaşamk iyi olur dşyorum çünkü çocuğum da var kafam bızunca .ıkarım üst kata babam biraz çekilmez bazen

Bende ailemleyim. Çocuğum var. İnanın çok rahat edersiniz. Çocuğunuz kendinizi saha iyi hisseder aynı evin içinde.

Çocuğunuz var mı yok mu bilmiyorum ama eli ayağı tutan, çocuğu olmayan kadınların, sırf bir müddet evli kalıp sonra ayrıldı diye eski kocası üzerinden aylık para almasını ben çok gurursuzca buluyorum. Babanız da nafaka almanızı destekliyor sanırım. Enteresan.

Çalışmıyorsanız, Çalışın. Çalışıyorsanız nafaka almayın.

Çalışıyırum çocuk için nafaka alıcam ne arsa ne araba ne wşya hiçbirini istemem ama çocuğumun nafakasını verecek çocuğun hkkını yedirmem

Çocuk için nafaka almak yanlış mı benim ona ihtiyacım yok

Çocuk nafakasınne kadar alıyorsun boşanmadan önce ne kadar ayrı yaşadınız nasıl kabullendi boşanmayı.1 kuruşun hesabını yapar üstne başına almaz şimdi tabi zor kocam için bin lira nafaka
Ben 2 sefer boşandım aynı eşten. 1. De 1 yıla yakın bekledi. Zorladı. Yalvardı. Aracı koydu araya. Benim kararım netti direk dava açtım. Deliller şahitler ve süper bir avukatım vardı. 3 yılın sonunda mecburen boşanılıyordu boşandık. Tazminat ve nafaka aldım.
2. De tedavi gördüm herşey normal dedi ama bir kaç ay sonra herşeyin aynı olduğunu anladım ve anlaşalım yoksa ben her şeye hazırım dedim. Anlaşarak boşandık. 1000 küsür alıyorum

Tabii, çocuk varsa seve seve verecek o nafakayı çocuğuna, yedirmeyin hakkını. Leylekler getirmedi sonuçta.
Sorun şu ki altı bine yakın maaşı var belki de daha fazla 1500 lira nafaka çok diyor avukat normal diyo o 800 ödemek istiyor

gurursuzluk mu yanlış düşünüyorsunuz kesinlikle nafakayı almalı bir kadın evlilikte en çok yıpranan taraf hem kadının çocugu da var neden kendini zora soksun ki tabiki almalı

gurursuzluk mu yanlış düşünüyorsunuz kesinlikle nafakayı almalı bir kadın evlilikte en çok yıpranan taraf hem kadının çocugu da var neden kendini zora soksun ki tabiki almalı
Çocuğu varsa almalı. Çocuk iki kişinin canından. Baba da bakacak elbet. Ama bir kadının eli ayağı tutarken başka bir adamdan para almasını doğru bulmuyorum. Şahsi fikrim bu. Münakaşaya gerek yok, hepimiz farklı düşüncelere sahibiz.

Sorun şu ki altı bine yakın maaşı var belki de daha fazla 1500 lira nafaka çok diyor avukat normal diyo o 800 ödemek istiyor
1500 çok normal bir rakam. Kreşi, bakıcısı vs. Siz de çalışıyormuşsunuz. Hakim inisiyatif kullanıyordur zannımca. Kocanız 800 verecem dedi diye illa o rakamı bağlamazlar sanırımx ama çekişmeliye döner değil mi anlaşma yolu aşılmış. Avukat ne diyor bu duruma?

Çekişmeli dava istemiyorum anlaşacağız şu an dava açsam şiddet yok bişi yok reddolur.bu arada kreş parasını zaten eşimin kurumu ödüyor artı bin beş yüz nafaka istiyoum daha doğrusu avukat diyor

ben çocuk nâfakası istiyoeum kensime değil rahat yaşasın yavrum

ben çocuk nâfakası istiyoeum kensime değil rahat yaşasın yavrum
Biliyorum. Hakkınız zaten. Çocuğa nafaka verecek baba. Ben de olsam maaşının üçte birine çocuk için el koyarım. 1500 lira 6000 lik rakam için çok değil. Çok biliyorsa otursun da kendi baksın çocuğuna. İki saat dayanamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…