• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrı yatmak

ya avatarına pek bi yakın hissettim kendimi :KK70:

O zaman da o filmler rüyanıza gitmiyor mu ya, ajanlar falan peşinizde:KK48:
Geçenlerde bi korku filmini yorgan altından tek gözle izledim o katil hayaletle boğuştum rüyam boyunca ama eşim uyanıp uyanıp sarıldı bolca, işe her türlü yarıyor yani (:

Aynen yatak odasına tv alın. Adam uykuya dalınca kapatırsın. Genelde depresyon dönemi alışkanlığıdır bu aslında. Bende de vardı bir dönem. Bu tip alışkanlıklar birden kesilmez, azaltarak kesilir. Ayrı yatmak normal değil.
Ben de de vardı bu TV hastalığı

Açık olmadan uyuyamadım

Eşimle aştım durumu

Mesela 1. Haftadır TV yok evde mis gibi uyuyorummm

Şu an eşim koltukta uyuyor. üzerine battaniye örttüm mis gibi :) ben de gidip yatağımda döne döne yatacağım.

Yatak odasında TV çözüm oldu bana bi miktar ama hala oturma odasında sizabiliyor arada benimki... Gece uykumdan uyanıp adam toplamaktan içim sisiyor bazen de asil sikinti O olmayınca soğuk oluyor yatak yoksa amaaan umrumda mı olur nerde zıbarırsa zıbarsın...... Eşini ısıtıcı olarak kullanan bi ben değilim demi ya :KK53:

Bunun dışında iyi giden bir evliliğiniz varsa bu problem edilcek bir şey değil bence. Söyleyin gün aşırı yanınızda uyusun. İkinizinde isteği olmuş olur. Bence yatak odanıza tv almayın

Back
X