- Konu Sahibi Akilsizkizzzz
E
EvetMesajları bu şeklide sizce ayrılık konuşması mı geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetMesajları bu şeklide sizce ayrılık konuşması mı geliyor
Sizce ayrılık konuşması mı yapacak bu konuyu açmadan önce benden vazgeçemeyeceğini falan söylemiştiAsla üzülme. Kapalı olmak veya olmamak tamamen senin tercihin. Kimseye göre kapanamazsın, kimseye göre de açılamazsın
Hala bunu sorgulama dahi. Seni kapalı olmadığın için istemeyen bir ailenin oğluyla birliktesin. Senin o çok sevdiğin sevgilin seni ailesi için yarın terk edecek. Ondan önce sen davran sen ayrıl. Hala bunu sorma. Evet senden ayrılacak eninde sonundaSizce ayrılık konuşması mı yapacak bu konuyu açmadan önce benden vazgeçemeyeceğini falan söylemişti
Birazcık kırıcı oldu ama gerçekler söylemeniz iyi oldu teşekkürlerHala bunu sorgulama dahi. Seni kapalı olmadığın için istemeyen bir ailenin oğluyla birliktesin. Senin o çok sevdiğin sevgilin seni ailesi için yarın terk edecek. Ondan önce sen davran sen ayrıl. Hala bunu sorma. Evet senden ayrılacak eninde sonunda
Onun ayrılık konuşması yapmasına izin verme direkt önce sen bitir. Neden falan diye zırvalarsa sevgi böyle bir şey değil sen benim yanımda olmadın ailenin beni irdelemesine izin verdin tercihlerime saygı duymadınız de.Sizce ayrılık konuşması mı yapacak bu konuyu açmadan önce benden vazgeçemeyeceğini falan söylemişti
Koyun geldiler koyun gidecekler yapacak bişey yok.Yıl 3024 de olsa bu tarz sorunlar bizim toplumumuzda hep olacak ne yazık ki
Üzgünüm gerçekler bu şekilde.Birazcık kırıcı oldu ama gerçekler söylemeniz iyi oldu teşekkürler
Tamam aynen böyle konuşacamOnun ayrılık konuşması yapmasına izin verme direkt önce sen bitir. Neden falan diye zırvalarsa sevgi böyle bir şey değil sen benim yanımda olmadın ailenin beni irdelemesine izin verdin tercihlerime saygı duymadınız de.
Lafları boğazına diz kalk evine git kızım böylelerinden vatana millete hayır gelmez ki sana gelsin.Tamam aynen böyle konuşacam
Süpersin kız emin ol akıllı bi kızsın.Tamam aynen böyle konuşacam
Görüştüğümüz de ilk size haber veririmBizede haber vermeyi unutma![]()
Evet hep o evlilikten bahsetti sonra ortak tanıdığımız bir arkadaşımız ailesinin kapalı birini istediğini söyledi ona sorduğumda doğru dedi ama kendisi o ana kadar bana bunu yansıtmamıştıAy bir de maddi olarak ailesine bağlıymış. Kaç kız kaççç köprüden sonra son çıkış.
Öncesinde güzel konuşmuştuk diye kafam karıştı sormak istedim demek herkes aynı şeyi anlıyor.. Evlilik teklifi edecek diyen yok ahhaahhahsokuduğum kadarı ile maalesef evet![]()
Düşünsene sürekli ailesiyle iç içe olacaksın çünkü kocan maddi yönden ailesine bağlı. Ailesi sürekli seni didikleyecek laf imalarda bulunacak. Kızılcık şerbosu doğa sendromu yaşayacaksın. Belki karakter olarak hoşuna gitmiş olabilir. Ama 31 yaşında birey olamamış bir herife çok umut baglama derim. Siz memur musunuz öyle yazıyor bilgilerdeEvet hep o evlilikten bahsetti sonra ortak tanıdığımız bir arkadaşımız ailesinin kapalı birini istediğini söyledi ona sorduğumda doğru dedi ama kendisi o ana kadar bana bunu yansıtmamıştı