• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılacak mıyız

Sizce ayrılık konuşması mı yapacak bu konuyu açmadan önce benden vazgeçemeyeceğini falan söylemişti
Hala bunu sorgulama dahi. Seni kapalı olmadığın için istemeyen bir ailenin oğluyla birliktesin. Senin o çok sevdiğin sevgilin seni ailesi için yarın terk edecek. Ondan önce sen davran sen ayrıl. Hala bunu sorma. Evet senden ayrılacak eninde sonunda

Hala bunu sorgulama dahi. Seni kapalı olmadığın için istemeyen bir ailenin oğluyla birliktesin. Senin o çok sevdiğin sevgilin seni ailesi için yarın terk edecek. Ondan önce sen davran sen ayrıl. Hala bunu sorma. Evet senden ayrılacak eninde sonunda
Birazcık kırıcı oldu ama gerçekler söylemeniz iyi oldu teşekkürler

Sizce ayrılık konuşması mı yapacak bu konuyu açmadan önce benden vazgeçemeyeceğini falan söylemişti
Onun ayrılık konuşması yapmasına izin verme direkt önce sen bitir. Neden falan diye zırvalarsa sevgi böyle bir şey değil sen benim yanımda olmadın ailenin beni irdelemesine izin verdin tercihlerime saygı duymadınız de.

Ay bir de maddi olarak ailesine bağlıymış. Kaç kız kaççç köprüden sonra son çıkış.
Evet hep o evlilikten bahsetti sonra ortak tanıdığımız bir arkadaşımız ailesinin kapalı birini istediğini söyledi ona sorduğumda doğru dedi ama kendisi o ana kadar bana bunu yansıtmamıştı

O da ailesinin doğru olmadığını biliyor söylüyor da ama sanırım bişey yapamıyor.. Veya benimle evlenmeyi o istemiyor ben ailesine yoruyorum bilmiyorum kafam çok karışık

Evet hep o evlilikten bahsetti sonra ortak tanıdığımız bir arkadaşımız ailesinin kapalı birini istediğini söyledi ona sorduğumda doğru dedi ama kendisi o ana kadar bana bunu yansıtmamıştı
Düşünsene sürekli ailesiyle iç içe olacaksın çünkü kocan maddi yönden ailesine bağlı. Ailesi sürekli seni didikleyecek laf imalarda bulunacak. Kızılcık şerbosu doğa sendromu yaşayacaksın. Belki karakter olarak hoşuna gitmiş olabilir. Ama 31 yaşında birey olamamış bir herife çok umut baglama derim. Siz memur musunuz öyle yazıyor bilgilerde

Back
X