Ayrilali 2 ay oldu.. fikirleriniz lutfen..

bir yandan seviyorum, bir yandan guluyorum boyle tuhaf seyler yazinca..:27: hayir bunda heralde ne bilim.. :) ozunde iyi insandir ama olgunlasmasi lazim belkide...karakter olarakcok uydugum bi insandi.. neyse, nasip kismet isi bnlar, ufacik bisey bile bitirebiliyo.. cok tesekkurler hepinize en azindan bndan boyle bu kadar detayli dusunmucem bu konuyu..benmi yanlis yaptim diye uzuluyodum:16:

Onun mesleği ne? Aşağılık duygusu mu var da işini bırakmanı istiyor? Bana eski sevgili olayı yeniden hortlamış gibi geldi ayrıca. Silmemene şaşırıyorum.

yok eski sevgili olayi kapanmisti.. evlendi o kiz. . bilmedigim seylerde varsa onu bilemem.. o calisiyo. lise mezunu.. ya ben hic bir zaman sorun etmedimki.. insanlari islerine gore ayirmiyorum...daha onceden kmpleksi tutmadida simdimi tuttu? bilmiyorumki..Allah bilyo detayini.. ama benim bldigim tek sey var .. ben sag hos oldugum surece bu isi yapicam insallah.. vicdanimda rahat.. sadece cok sevdigimden boyle olmasi beni cok uzdu..

Hiç ilgilenme boşver: Aynen senin dediğin gibi senin konuyu açıp; yeniden başlayalım; bir şans ver demeni bekliyor: Kaç yaşında olurlarsa olsunlar erkeklerin hemen hepsinde bu regen tavırları mutlaka oluyor: Şu an seni unutamamış; arayıp soran ;yeniden başlamak isteyen birisiymiş gibi tavır çiizyor ama yalan! :) Oyuna gelme. msnden, faceden falan sil. ondan başka erkek mi yok. bundan sonra mesleğine, kariyerine, gelecek planlarına saygı duyan, bu yolda senl beeraber yüreyecek hatta sana destek olaca kadamla birlikte ol canım, mutlaka böyle yürekli erkek karşına çıkacaktır. ayrıca o seni sevseydi senin mutlu olduğun şeyleri yapmandan yani kariyer yapmandan oda mutlu olurdu. hiçbirşey snei hayatını kurmandan alıkoymasın. yolun açık olsun inşallah :)

Son düzenleme:
yok eski sevgili olayi kapanmisti.. evlendi o kiz. . bilmedigim seylerde varsa onu bilemem.. o calisiyo. lise mezunu.. ya ben hic bir zaman sorun etmedimki.. insanlari islerine gore ayirmiyorum...daha onceden kmpleksi tutmadida simdimi tuttu? bilmiyorumki..Allah bilyo detayini.. ama benim bldigim tek sey var .. ben sag hos oldugum surece bu isi yapicam insallah.. vicdanimda rahat.. sadece cok sevdigimden boyle olmasi beni cok uzdu..

Cevabı vermişsin bana kalırsa. Sen sorun etmesen de o bu dengesizliği sorun edecektir ki etmiş bile.

Back
X