ruh eşimdi nasıl siler beni??

agladıgımı görse duysa neyse :( msjda yalvardım ben telime cvp vermedi zaten.. ne yapacagm bilmiyorum dedigim gibi artık gelsin diye degil benimle konussun diye ona bile razıyım yani ben

onun iyiligini istedim iste fena mı? konu kahve degil evet onu da büyüttüm ama onu cözmüstük biz. sonra yine kavga ettik. yalvardım evet ama peki ya bu sefer rica ile yaklassam cünkü dayanamıyorum 1 haftadır kafa dinliyo zaten yani hic olmazsa konusalım derdini soylesin ben cvbımı veriyim yani susuyor ve kacıyor konuscak bisi yok diyor yani bikac gün oncesine kadar oyleydi simdi telini kapatmıs. tekrar acarsa mesaj atayım mı sinirin gectiyse konusabilir miyiz? evet hatalıym ama seni seviyorum o yuzden hic olmazsa bi konusmayı bana cok görme yazcam :/ yalvarma mı bu yani dayanamıom artık susmasın

cidden çok tatlısın ya hala iyiliğini istedim diyorsun :) ablacığım bu özgürlüğe müdahaledir.. şimdi o sana kalkıp da "saçını boyatmanı istemiyorum zararlı olabilir, fön çekmeni istemiyorum saçların yıpranır, makyaj yapmanı istemiyorum cildin bozulur" dese ve bunları senin iyiliğin için istediğini iddia etse kabul mü edeceksin? kaldı ki kahve, stres kadar zararlı değil inan..

şimdi ben senin yerinde olsam ne yapardım yazacağım, yapıp yapmamak sana kalmış.. tamam saçma-sapan tartışmalar olmuş ama o kadar da aşılmayacak birşey yok.. doğanın bir kanunu var ne yazık ki "kaçan kovalanır".. ben senin yerinde olsam whatsapp dan engeller (sen onu görürsün, o seni göremez), sosyal paylaşım sitelerinden bir süre uzak durur merak uyandırırdım.. o ne zaman whatsapp'ı açsa seni görüyor, fb da ne yaptığını okuyor.. kısaca seni merak etmesi için bir sebep yok, ama sen onu göremiyorsun.. 1 haftadan hiçbirşey olmaz, bırak biraz da o seni merak etsin, arasın.. yoksa yalvara yalvara sen kendinden ödün verirsin, hiç kimse de yalvarmayla geri dönmez..

bu şekilde bir dene derim, dönmezse de bırak kendi haline.. seni seviyorum dedikçe kasıyordur kendini tahmin edebiliyorum :34:

sabır otopsisi yapmışsın resmen sevmeme mi kalır ayol? kahve içmek için bile senden izin alıyormuş. nesisin annesi mi? doktoru mu? bence sen saçma bi otorite kurbanı olmuşsun.

cidden çok tatlısın ya hala iyiliğini istedim diyorsun :) ablacığım bu özgürlüğe müdahaledir.. şimdi o sana kalkıp da "saçını boyatmanı istemiyorum zararlı olabilir, fön çekmeni istemiyorum saçların yıpranır, makyaj yapmanı istemiyorum cildin bozulur" dese ve bunları senin iyiliğin için istediğini iddia etse kabul mü edeceksin? kaldı ki kahve, stres kadar zararlı değil inan..

şimdi ben senin yerinde olsam ne yapardım yazacağım, yapıp yapmamak sana kalmış.. tamam saçma-sapan tartışmalar olmuş ama o kadar da aşılmayacak birşey yok.. doğanın bir kanunu var ne yazık ki "kaçan kovalanır".. ben senin yerinde olsam whatsapp dan engeller (sen onu görürsün, o seni göremez), sosyal paylaşım sitelerinden bir süre uzak durur merak uyandırırdım.. o ne zaman whatsapp'ı açsa seni görüyor, fb da ne yaptığını okuyor.. kısaca seni merak etmesi için bir sebep yok, ama sen onu göremiyorsun.. 1 haftadan hiçbirşey olmaz, bırak biraz da o seni merak etsin, arasın.. yoksa yalvara yalvara sen kendinden ödün verirsin, hiç kimse de yalvarmayla geri dönmez..

bu şekilde bir dene derim, dönmezse de bırak kendi haline.. seni seviyorum dedikçe kasıyordur kendini tahmin edebiliyorum :34:

aslında onun da bazı kısıtlamaları oluyodu margarin yeme gece yemek yeme gibi.. benim kısıtlanacak biseyim yok acıkcası. saclarmı boyatmam makyaj da yapmam fon de cekmem :D e ben bu kadar saglık düskünü olunca onu da ister istemez kısıtlıyorum korkuyorum.. ama inanın geri dönse suan, onu sevmekten baska hicccc bisey yapmam :(( ya onun fb hesabı yok, teli de kapalı suan o degil ben merak ediyorum onu :( bide suclu ben olunca hani hemen vazgecti sevmiyo desin istemiyorum.. son kez bi konusmak istesem yalvar yakar nolur falan demeden ama, eger yine red alırsam ondan sonra artık yapcak seyim olmaz mecbur kaybolurum :(

sabır otopsisi yapmışsın resmen sevmeme mi kalır ayol? kahve içmek için bile senden izin alıyormuş. nesisin annesi mi? doktoru mu? bence sen saçma bi otorite kurbanı olmuşsun.

tek istegim beni affetmesi. anormal davrandıgımı biliyorum ama cok pismanım kaybetmeyince deger anlasılmıyomus bide o hic bana cıkısmadı hep alttan aldı o yuzden dogru yoldayım sandım :(

Yalvarmışsın ya ağladığını anlamıştır bence.
Yalvarmak ne kadar yanlış bir bilsen.
Rabbimden başkasına yalvarılmaz ki...
Neyse... Ben yine aynısını söylüyorum. Vazgeç bu işten.
Zaten çok kısa süreli bir ilişkiymiş,yaşanmışlıklar,hatıralar da azdır. Kolay unutursun.

Yalvarmışsın ya ağladığını anlamıştır bence.
Yalvarmak ne kadar yanlış bir bilsen.
Rabbimden başkasına yalvarılmaz ki...
Neyse... Ben yine aynısını söylüyorum. Vazgeç bu işten.
Zaten çok kısa süreli bir ilişkiymiş,yaşanmışlıklar,hatıralar da azdır. Kolay unutursun.

vazgecemem geri dönmese bile ben acıklamamı istiyorum son kez konusmak istiyorum oylece silemez iştee :'((((

tek istegim beni affetmesi. anormal davrandıgımı biliyorum ama cok pismanım kaybetmeyince deger anlasılmıyomus bide o hic bana cıkısmadı hep alttan aldı o yuzden dogru yoldayım sandım :(

o zaman sakin kafayla msj at.
uzun süredir hayatımda kimse olmadığından nasıl davranacağımı bilemedim ölçü kuramadım. bu kadar çabuk silip atman ve sevmemen için kötü birşey yapmadım.konuşup halledebileceğimiz bi konuyu kestirip atma. son kez konuşalım. birbirimizin yapmasını istemediği,rahatsız olduğu hareketleri söyleyelim ve yeni bi sayfa açalım lütfen (sakın üzgün surat felan koyma eğer bunu göndereceksen arkasına seni seviyorum yazabilirsin ya da özel hitap ettiğin bi kelime varsa)

o zaman sakin kafayla msj at.
uzun süredir hayatımda kimse olmadığından nasıl davranacağımı bilemedim ölçü kuramadım. bu kadar çabuk silip atman ve sevmemen için kötü birşey yapmadım.konuşup halledebileceğimiz bi konuyu kestirip atma. son kez konuşalım. birbirimizin yapmasını istemediği,rahatsız olduğu hareketleri söyleyelim ve yeni bi sayfa açalım lütfen (sakın üzgün surat felan koyma eğer bunu göndereceksen arkasına seni seviyorum yazabilirsin ya da özel hitap ettiğin bi kelime varsa)

ben yazdım buna. cvp atmıs soyle;
inan konusasım yok, sana ask beslemiyor, sevmiyor degilim ve diger kızlardan farklısın bunu hep diyorum. sadece birbrmze gore olmadıgımızı anladım hayatımın askı degilmissin yanılmısım her zaman her seye ihtimal vermek gerekirmis. simdi lutfen yazma seni unutmak istiyorum..
ama ben yinede bir sürü sey yazdım :(( bu nedemek sizce yaa

ben yazdım buna. cvp atmıs soyle;
inan konusasım yok, sana ask beslemiyor, sevmiyor degilim ve diger kızlardan farklısın bunu hep diyorum. sadece birbrmze gore olmadıgımızı anladım hayatımın askı degilmissin yanılmısım her zaman her seye ihtimal vermek gerekirmis. simdi lutfen yazma seni unutmak istiyorum..
ama ben yinede bir sürü sey yazdım :(( bu nedemek sizce yaa

Beklemekten başka çare yok gibi.

Canim, hatali oldugunda bir kere ozur dile, affedilirsen o hatayi ikinci kez yapmamaya calis. Affedilmezsen, defalarca ozur dileme, hele hele konu asksa asla yalvarma. Bu iliskide yaptigin hatalardan ders alip, yoluna devam et.

Canim, hatali oldugunda bir kere ozur dile, affedilirsen o hatayi ikinci kez yapmamaya calis. Affedilmezsen, defalarca ozur dileme, hele hele konu asksa asla yalvarma. Bu iliskide yaptigin hatalardan ders alip, yoluna devam et.

:( of yaa.. zaten artık dönsün de demiyorum son keZ konussak icini dökse ben de döksem düzgünce bitirsek.. bir de yalvarıslarımın acısı kalacak kalbimde.. güclü bi kız oldugumu hatırlatıp yoluma devam etmek istiyorum.. :(

Canım erkekler kızdıkları zaman süründürüyorlar böyle. Kendimden biliyorum .
Gerçekten pişman olduğunu düşünmeli , ha dşündürdüysen de hala hayır diyosa. Malum tarafı kalkmış demektir .

Ayrıyeten kahve içmesine neden karışıyorsun. Benimki alkol alıyordu rica etmiştim azaltarak gidiyoduk . Ki bu alkol yani.
Sen tutmuş bir bardak kahve için bağırıp çağırmışsın.

Seni anlıyorum insan bi yerden sonra dönsün demiyor...

2 aylik tanismada toplam 9 gunluk ayrilik ve ruh esi olma durumlari, bilmem neler. Yasadiginiz iliski bana sadece sunlari dusundurdu "Hizli kosan cabuk yorulur" ve "fazla muhabbet tez ayrilik getirir" Cok safca yazilmis asiri klasik bir hikaye. Emin ol erkeklerin cogu istedikleri birseyi elde edene kadar kiz icin ayilip bayilir, hatta istedikleri olsun hemen ilk yapacaklari sey nikahi basmaktir.. Bu palavralara malesef inanmissiniz. iki ayda ne aski? Ne ruh esi? Tecrubesizsiniz sanirim, ondan bu kadar cok inanmis kendinizi kaptirmissiniz ama malesef, istedigini elde edememis bir cocugun sizden kacmasini seyrediyorsunuz suan. Kendiniz demissiniz zaten herseyi paylasmak istiyormus, ama siz ilerde ayrilirsiniz diye istemiyormussunuz. Iste olayin kilit noktasi burda. Cocuk muhakkak sizinle tecrube yasamak istemis ama siz orali olmayip, hemde cok kontrollu bir sevgili olunca hemen kacmis.

Severken, hemen oyle iyi bende bittin bye demek kolay degildir. Malesef sevgi ve ask laflari, gercek duygulardan daha once yerlesmis bu iliskiye..

arkadaşlar geçen gün ne oldu tahmin edemezseniz. mesaj attı ! aynen şöyle;
- doğum günün kutlu olsun.
- yanlış oldu galiba.
-bugün değil miydi doğum günün?
- dalga mı geçiyorsun?
- unut gitsin.
- unuttum zaten ;) numarayı sil ve bir daha mesaj atma.
arkadaşlar sonra da bir daha mesaj atmadı. doğum günüm falan değildi. sizce tepkim fazla mı olmuş? barışmak istemiyorum zaten tam tersi, içimi döküp onu pişman etmek istiyordum ama anca bu kadar yazıştık >:(

Kızlar yaklasık bir hafta once yazdı.. Bayağı konuşup tartıştık, özlemiş sözde, öylesine yazmış mesaj. Ama ben sürekli tersledim, inanmıyorum sana dedim. İki gün önce kesti mesaj atmayı. Yine aklımı çelip gitti halbuki hiçbir sey hissetmiyodum ama ben de özlediğimi hissettim ve suan yazsın istiyorum bildiğiniz :KK43: tersledim tabi, yazar mı sizce. Ne yapacağımı bilemedim ki. : (

Back
X