- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi Goodbyemylover
agladıgımı görse duysa neysemsjda yalvardım ben telime cvp vermedi zaten.. ne yapacagm bilmiyorum dedigim gibi artık gelsin diye degil benimle konussun diye ona bile razıyım yani ben
onun iyiligini istedim iste fena mı? konu kahve degil evet onu da büyüttüm ama onu cözmüstük biz. sonra yine kavga ettik. yalvardım evet ama peki ya bu sefer rica ile yaklassam cünkü dayanamıyorum 1 haftadır kafa dinliyo zaten yani hic olmazsa konusalım derdini soylesin ben cvbımı veriyim yani susuyor ve kacıyor konuscak bisi yok diyor yani bikac gün oncesine kadar oyleydi simdi telini kapatmıs. tekrar acarsa mesaj atayım mı sinirin gectiyse konusabilir miyiz? evet hatalıym ama seni seviyorum o yuzden hic olmazsa bi konusmayı bana cok görme yazcam :/ yalvarma mı bu yani dayanamıom artık susmasın
cidden çok tatlısın ya hala iyiliğini istedim diyorsun :) ablacığım bu özgürlüğe müdahaledir.. şimdi o sana kalkıp da "saçını boyatmanı istemiyorum zararlı olabilir, fön çekmeni istemiyorum saçların yıpranır, makyaj yapmanı istemiyorum cildin bozulur" dese ve bunları senin iyiliğin için istediğini iddia etse kabul mü edeceksin? kaldı ki kahve, stres kadar zararlı değil inan..
şimdi ben senin yerinde olsam ne yapardım yazacağım, yapıp yapmamak sana kalmış.. tamam saçma-sapan tartışmalar olmuş ama o kadar da aşılmayacak birşey yok.. doğanın bir kanunu var ne yazık ki "kaçan kovalanır".. ben senin yerinde olsam whatsapp dan engeller (sen onu görürsün, o seni göremez), sosyal paylaşım sitelerinden bir süre uzak durur merak uyandırırdım.. o ne zaman whatsapp'ı açsa seni görüyor, fb da ne yaptığını okuyor.. kısaca seni merak etmesi için bir sebep yok, ama sen onu göremiyorsun.. 1 haftadan hiçbirşey olmaz, bırak biraz da o seni merak etsin, arasın.. yoksa yalvara yalvara sen kendinden ödün verirsin, hiç kimse de yalvarmayla geri dönmez..
bu şekilde bir dene derim, dönmezse de bırak kendi haline.. seni seviyorum dedikçe kasıyordur kendini tahmin edebiliyorum