Ayrılalı bir ayı geçsede alışamadım

üzülme geçecek herşey çok iyi olacak inan bana güzel Allah'ım taşları öyle bir oturtuyor ki yerine sabret ve dua et.Daha iyisi olacak.Neleri atlatıyoruz bir bilsen...sık dişini kuzu...Allah yardımcın olsun.

Umarımmmm yaaa haklısınız insan ölüme bile alışıyor diyorum bazen
ama bir sebep yokken nişana bir ay kala gitmesi ve hiçbir açıklama yapmaması koydu
bir de her yerde "unuttum sildim" demesi ne yaptığımı bilmşyorum neden? Diye soruyorlar cevap veremiyorum
6 yıl bir insanla birliktesindir ve onu tanırsın ciddi bir adım atarsan düşünürsün di mi ki ben ona hep sordum benimle bir ömür geçirmek istediğine emin misin diye bunu tarih karar vermeden önce de söyledim
her şeyi ayarladık gelecekleri tarih belli sonra bir anda kesti arayıp sormayı olmazmış bilmem neymiş ya sen beni tanıyamadın mı bu süreçte
bir insanla bir yola giriyorsan oturur düşünürsün ha oturup düşünmüş biraz geç kalmış arkadaş 6 yılın sonunda bu kadar çok paylaşım varken ayrılmadan bir hafta önce sana ne kadar aşığım derken?
Soru soru soru ama cevabım yok nedennnnn?

evet canım bir sebebimiz yok
biz ayrı şehirlerdeyiz en son sana çok aşığım diye mesaj attı ve kesildi mesajlar aramalar ve bitti
kalktım ayağına gittim "yok olmayacağız biz evlenirsek boşanacağız" dedi 6 yılı 15 dk bitirdi ve gitti
iki buçuk ay oldu ayrılalı ve ben şu an iyiyim atlatmam gereken daha çok şey var ama iyiyim
ha pişman olsun hem de çokk

şu forumda nekadar ayrılan varsa hep 6.yılında sanki 6 da bir uğursuzluk var.neden böle ya:(((bende öle 6.yılımızda ayrıldık.uzuyor diye kırk tane şey çıkıyor işte

yarım klaan konular böyle can yakıyor di mi.benimde 2 sene önce biten bir ilişkim vardı.6 ay falan sürdü.sonra olay oldu ayrıldık.unuttum kendimi topladım.hatta birine karşı bir şeyler duymaya başladım.onla olmadı.gelecekte belki ama şimdi yok bir şey.sonra birden bu eski sevgilim aklıma geldi ve acımı tekrar duymaya başladım.aniden başladık,aniden ayrıldık sonra birden gene aniden bana şok yaşattı.sonra çok hızlı birinden hoşlandım.yani kendimi toplama fırsatı bulamadım.belki ondandır bu halim.hem madem bu kadar acı çekiyorsunuz barışmak için çaba gösterseniz.

inşallah unutursun canım...
kendı kendıne guc vermelısın salmamalısın kendını
bız ne desek boş
işin sırrı sende saklı...

boşver, hayatını yaşa, kimse vazgeçilmez değildir diyorlar. Uzaktan böyle şeyler demek kolay, kimse kimsenin acısını bilmiyor, ve herkes acısını tek başına yaşıyor. eğer zaman akabiliyorsa bi nebze azablir sızısı, ama yelkovan onun gittiği an çakılıp kaldıysa yerinde, sen nefes bile almak istemiyorsan onsuz, biraz zor oluyor ama oluyor gene de alışıyor insan..
ah ah nelere alışmıyoruz ki..

yarım klaan konular böyle can yakıyor di mi.benimde 2 sene önce biten bir ilişkim vardı.6 ay falan sürdü.sonra olay oldu ayrıldık.unuttum kendimi topladım.hatta birine karşı bir şeyler duymaya başladım.onla olmadı.gelecekte belki ama şimdi yok bir şey.sonra birden bu eski sevgilim aklıma geldi ve acımı tekrar duymaya başladım.aniden başladık,aniden ayrıldık sonra birden gene aniden bana şok yaşattı.sonra çok hızlı birinden hoşlandım.yani kendimi toplama fırsatı bulamadım.belki ondandır bu halim.hem madem bu kadar acı çekiyorsunuz barışmak için çaba gösterseniz.

ben ayağına kadar gittim bitti dedi yine hayır bitemez diye mesajlar attım ve en sonunda ben de vazgeçtim Allaha havale ettim

mesajlarda 6 yılda ayrılıkdan bahstmişler :( 6 rakamının uğursuzluğundan korktum yahu :( biz 6 yıl sonra barıştık :)

benimde 1yıl oluyor..
herşey insanın kendi elinde unutmak istersek unuturuz :-)
bence yasamına bak bi süre kafanı dinle ailenle takıl..başka şeylerle uğraş tavsiyelerim bu kadar..
ben bir yıldır yapıyorum az da olsa başarıyorum sanırım :)

1 ay alışmak için çok kısa bi zaman ama insan yavaş yavaş çok güzel alışıyo .bigün bi bakıyosun gün boyu onu aklından hiç geçirmemişsin.sabır lazım

Son düzenleme:
benmde 3 yıllık ilşkim bitmişti 10 gn kadar ayrı kaldık ama ben her geçen gün daha kötü oldum neler çektiğimi kimse anlayamadı ve bi mucizeyle barışmamız imkansızken barıştık. ha mutlu mu devam ettik hayr yine kavgalar yne ayrılmalar bakıcaz bekliyorum işte... benmde hocamın 6 yıllk bir ilşkisi bitmşti evet var 6 da birşey
ama tavsiyem sürekli bir şeylerle uğraşın kurslar iş hayatı ne bilim çivi çiviyi söker mesela ne derece doğru bilmiyorum ama...

Back
X