Merhaba arkadaşlar birçok kez konu açmıştım ve uzun zamandır buraya konu açmadım iiyi gidiyordu biraz sorun olsada açmak istemedim...şuanda çok üzgünüm herşeye çok yazık oldu çok...minicik 1 buçuk yaşındaki dünyadan haberi olmayan kızıma,emeklere,sevgime çabalara yazık oldu...hiçbişey değişmedi değişmiyor..çok çabaladım bekledim ama yine aynı karşımda beni anlamak istemeyen ve sürekli herseye kavga eden bir çift..evet dün bana bukadar bıktıysan boşan benden ikimizde uğraşmayalım dedi.bende ona bugun ( sevgimiz hiçbişeyi halletmedi, biribirimizi daha fazla kırıp üzmektense ayrılalım bunuda iyibişekilde yapalım evladımızın hatrı için dedim...ayrılalım dedim...o ise bana tamam yazıklar olsun sana git eşyalarını topla evi yakın zamanda boşaltıcam evi dedi...mantıklı düşünüce başka seçenek bırakmadı bana..ama içimin bi yeri sızlıyor kanıyor sanki, düşünüyorumda herşey boşunamıydı...içim çok acıyor belki bir güngeçecek acısı biliyorum...ama gözümün kapatıp uyumak uyandımda ise hiçbişey hatırlamamak istiyorum....
boşanan arkadaşlr sizde hissettinizmi bu duyguları nasıl atlattınız...
boşanan arkadaşlr sizde hissettinizmi bu duyguları nasıl atlattınız...