Ayrılalım dedim...ayrılıyoruz :(

Herşeyi denemişseniz çıkar yol kalmamışsa devam ettirmek mantıksız bir davranış olur zaten...
Düzelmeyen bi evlilikse çocuğum için katlanıyorum evliliğime deyip yinede devam etmek sizin ve çocuğunuz açısından çok daha kötü olabilirdi..
Boşanmayı istemekle en iyisini yapmışsın...
Eminim ki çocuğun ve sen böyle daha mutlu olucaksın..
İlişkiler bittiğinde kişinin ilk dediği şey ; emeklerime yazık oldu giden zamanıma ...ne kadar çaba harcamıştım... Sevmiştik böyle olucağı aklıma gelmezdi diye geçirir insan içinden... Hiç acısı geçmicek zanneder başlarda... Ama zaman geçince gerçekleri görmeye başlar ve doğru kararının arkasından sadece bi tebessüm eder..

kolaymı bu kadar ya,hemen pes etme arkadaşım,ortada ciddi bişey yok...halledilemeyecek sorun yok,sende biraz alttan al o sana sen ona triple olmaz bitti diyincede herşey bitmez.dil söylesede gönül öyle hissetmez
eşinin açısındanda bak.o bunu söylerken içi acımıyomu sanıyosun?üstelik ortada evladınız var
yerinde olsam gece süslenir püslenir biraz şımararak kocama şirinlik yapardım:jeyyar:böyle bitmesin ya:gitme:

karakteri böyle olan bir insanla ömür geçer mi sizce.arkadaşın yerine kendinizi koyup bir düşünün derim.adam istediğini yapsın en ufak bir şey de essin kükresin sonra arkadaşımız gece süslenip püslenip kocasına şımarsın ohh ne güzel.neden yapsın ki böyle bir şeyi.adam niye biraz daha insan gibi davranmaya çalışmıyor?
bence çocuk içinde ayrılmaları en hayırlısı olur.böyle hastalıklı bir ilişkide ne kadar sağlıklı çocuk büyütülür tartışılır bir konu

canım hakkında hayırlısı olsun...hayata bır defa gelıyoruz bu evlılık ıcın elınden gelenı yaptın

degışyemıyorsa ısler daha kotu gıtmekse ayrılmak en ıyısı ortada bır cocuk var

arkadasim neler oldu? gelismelerden bizi de haberdar edersen sevinirim merak ediyorum ne durumda oldugunu...CADIARZU

arkadasim neler oldu? gelismelerden bizi de haberdar edersen sevinirim merak ediyorum ne durumda oldugunu...CADIARZU

aradan cok uzun yıllar geçti belki 3 yıl gibi biz ayrılmadık kızım kocaman oldu 6 yaşına girecek hersey büyük ölçüde değişti arkadaşım kusura bakma eskileri kurcalarken gördüm son yazlıanları

Back
X