Ayrılalım diyen biri hayatımda olamaz!

Yenibirhayataaa

Büyümek, tam anlamıyla bu.
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
1.132
563
123
Merhaba, erkek arkadaşımla kötü bir olay yaşadık. Detay veremiyorum ama beni çok kırdı ve üzdü. Buna rağmen mesafe aldı bende başka yol bulamadım ayrılıktan söz ettim. Tamam dedi, açıklamaya çalıştım sebebini dinlemedi, benim için bitti dedi. Ayrılmaktam bahsetmiş bir insanla olamam diye ekledi.

Konuşmaya çalıştım ama o kadar netti ki.. böyle diyen bir insanın fikri değişmez değil mi? Yargılayıp suçlayan ayrılmak istediysen neden konuşmak istiyorsun diyenler olacaktır. Hayat her zaman o kadar Net olmuyor malesef, duygular var, uzun süredir devam eden daha önce kötü şeylerin yaşanmamış olduğu bir ilişki var...

Bu kararından döner mi sizce?

Zaten ayrılmak istiyormuş ama cesaret edememiş, sizden duyunca hemen atlamış.
Yapacağın şey aniden aramaları mesajları kesmek, hesapları kapatmak kendini görünmez yap bak o zaman nasıl merak ediyor seni.
Zaten seni affetmeyeceğim yazdım en son bu sabah, şimdi hesapları kapatırsam onu engellediğimi düşünmez mi

Sizi kırma sebebini anlatmamışsınız ama eğer haksızsa ve sizin kalbinizi tamir etmeye çalışmak yerine, bir de üstüne tavır alıp, uzaklaştıysa, zaten ayrılığın yolunu yapıyordu herhalde. Siz de bunu dile getirince, bahaneyi de sunmuş oldunuz. Bu ayrılık sizin ayrılık lafı etmenizden olmuş olamaz yani.

Sizi kırma sebebini anlatmamışsınız ama eğer haksızsa ve sizin kalbinizi tamir etmeye çalışmak yerine, bir de üstüne tavır alıp, uzaklaştıysa, zaten ayrılığın yolunu yapıyordu herhalde. Siz de bunu dile getirince, bahaneyi de sunmuş oldunuz. Bu ayrılık sizin ayrılık lafı etmenizden olmuş olamaz yani.
Olay aynen anlattığınız gibi ama ayrılalım lafını deme diye daha önce demişti, ilişkinin başında.

Hatta benden önceki uzun süreli sevgilisiyle ayrılma sebebi de buymuş

Kendine göre haksız değil, ancak büyük oranda haksız. Burada olaylara bakışımız farklı sanırım

Bahane aramış... ama zaten seviyorsa sadece kafası karışıksa illaki geri döner
Sevdiğini düşünüyorum ama kafası karışık değildi çok net dedi, bu benim için geri dönüşü olmayan bir durum dedi. Ayrılık lafı ettin bundan sonra eskisi gibi olmaz dedi, benden önceki sevgilisiyle bu sebepten ayrılmış

Kendine göre haksız değil, ancak büyük oranda haksız. Burada olaylara bakışımız farklı sanırım
Aradaki saygıyı yerle bir edecek kadar büyük bir tartışma mıydı peki? Böyle bir şey değilse, ayrılmak için bahane bulmuş, başka bir anlamı yok bunun. İlişkilerde tartışmalar, kırgınlar illa ki oluyor ama saygı ve sevgi korunduğu sürece, insan ayrılmayı düşünmez bile, tam tersi sorunları halletmeyi düşünür.

Zaten seni affetmeyeceğim yazdım en son bu sabah, şimdi hesapları kapatırsam onu engellediğimi düşünmez mi

Yaşın çok mu küçük?
Çünkü erkekler gerçekten sevdiğinde arsızlaşıyorlar istersen ayrıldım de, sil, numaranı değiştir yine arar bulur peşinden koşar.
Dediğim gibi hesaplarını kapatmasan da bir şey paylaşma arama sorma, whatsappta son görülmeyi kapat, sessiz takıl merak edip arar.
Uzun süreli sevgilisinden bundan dolayı ayrılmamıştır, sevgilisi terk etmiştir de gururuna yedirememiş sana öyle anlatmıştır. Çünkü içinde ayrılma konusunda özgüvensizliği var belli o yüzden sen ayrılamazsın bak ben seni terk ediyorum demiş:)

Dünden merakliymis ayrilmaya gibi geldi bana da.Yoksa ayriligin adini andiginizda bozulup tepki verirdi .Sizin teklif etmeniz isine yaramis gibi.Sakın ola ki üzerine düşmeyin! Su hayatta ögrendigim bi sey varsa ki ; seven,bırakmak istemeyen insan mutlaka ama mutlaka sizin pesinizi birakmaz,net ! Ben olsam su saatten sonra sessiz kalirdim.Kendisi bilir derdim.Hayirlisi olsun hakkinizda .

Aradaki saygıyı yerle bir edecek kadar büyük bir tartışma mıydı peki? Böyle bir şey değilse, ayrılmak için bahane bulmuş, başka bir anlamı yok bunun. İlişkilerde tartışmalar, kırgınlar illa ki oluyor ama saygı ve sevgi korunduğu sürece, insan ayrılmayı düşünmez bile, tam tersi sorunları halletmeyi düşünür.
Size özelden konuyu anlatabilir miyim?

Dünden merakliymis ayrilmaya gibi geldi bana da.Yoksa ayriligin adini andiginizda bozulup tepki verirdi .Sizin teklif etmeniz isine yaramis gibi.Sakın ola ki üzerine düşmeyin! Su hayatta ögrendigim bi sey varsa ki ; seven,bırakmak istemeyen insan mutlaka ama mutlaka sizin pesinizi birakmaz,net ! Ben olsam su saatten sonra sessiz kalirdim.Kendisi bilir derdim.Hayirlisi olsun hakkinizda .
Aslında dünden razı olmadığını şurdan anladım

Ben ayrılmaktan bahsettim önce neden dedi

Sonra açıklamak için girdim sildi o neden mesajını tamam dedi yani orda bir anda karar değiştirip netleşti

Aslında dünden razı olmadığını şurdan anladım

Ben ayrılmaktan bahsettim önce neden dedi

Sonra açıklamak için girdim sildi o neden mesajını tamam dedi yani orda bir anda karar değiştirip netleşti
Yani bir anda ya da dünden razı ,ayrilmayi kabul etmis biri var sonucta karsinizda.Bundan sonra ilk adimi vs siz atip hele hele alttan alma yaparsaniz sonucu tahmin ediyorum.Sessiz kalin ,sessiz..O konusmak istesin sizinle,o özür dilesin önce kırmış sizi.Sizin simdi icinizde ne yanginlar yaniyordur ama erkekler maasallah hayatina devam ediyor bu gibi durumlarda.Kırılan sizsiniz ,sessiz kalmak sizin hakkiniz.

Z
Yani bir anda ya da dünden razı ,ayrilmayi kabul etmis biri var sonucta karsinizda.Bundan sonra ilk adimi vs siz atip hele hele alttan alma yaparsaniz sonucu tahmin ediyorum.Sessiz kalin ,sessiz..O konusmak istesin sizinle,o özür dilesin önce kırmış sizi.Sizin simdi icinizde ne yanginlar yaniyordur ama erkekler maasallah hayatina devam ediyor bu gibi durumlarda.Kırılan sizsiniz ,sessiz kalmak sizin hakkiniz.
zaten dün o anın psikolojisiyle çok sorguladım anlatmaya çalıştım dinlemedi çok yazdım yanı kendimi çok düşürdüm

İhtimal 1)Karşı taraf blöfünü görmüş ve arttırmış. Eğer kavga sebebi çok büyük birşey değilse, karşı tarafın açısından baktığında onu da anlayabiliyorsan çok abartmadan düz bir özür dile, sonra bugün kavga tarihinden önceki x günmüş gibi yapabilir miyiz? Yazıp sevimli emoji koymak tarzı şirinlikler yap.

İhtimal 2) Karşı taraf aşırı haksızsa kavgada, ya sebi hiç sallamıyor ya suç bastırmaya çalışıyor. Bu durumda hiç alttan alma, kendini açıklamaya çalışma. Seni suçlayıcı birşeyler yazarsa tamam ben böyle biriyim yolun açık olsun de geç. Çok klişe bir şekilde dönerse senindir. Hatasını anlayıp kendi kendine dönemiyorsa zaten bir cacık olmaz ondan.

Back
X