Ayrılamamak.

Ayy ben de bundan korkuyorum :) Ama doğru bir noktaya değindiniz, tutku var evet :oops:

O da öyle diyor ya. Bir daha aşk acısı çekmeyeyim derken taş kalpli biri olup çıkmışım da farkında değilim sanırım :) Kendimi bırakınca neler olacak görelim artık... Çok çok teşekkür ederim :)

Bizim en büyük hatamız eski ilişkilerimizde yaşadıklarımızla, o anki ilişkimizi kıyaslamak. Eski ilişkide ne yaşadıysak aynısını yaşayacağız sanıp yargılıyoruz.
Bu gerçekten çok zarar veriyor ilişkilere.
Sizde yapmayın derim..
Klasik olacak ama 5 parmağın 5'i de bir değildir...

en kotu kararlar bile kararsizliktan iyidir demisler dogruda arada kalmak belirsizlik daha kotu ben deneyip sonucuna bakardim belki herdey guzel gelisecek belkide tam tersi olumsuz olucak ama en azindan arkaniza bakmiycaksiniz acaba olmiycak

Bizim en büyük hatamız eski ilişkilerimizde yaşadıklarımızla, o anki ilişkimizi kıyaslamak. Eski ilişkide ne yaşadıysak aynısını yaşayacağız sanıp yargılıyoruz.
Bu gerçekten çok zarar veriyor ilişkilere.
Sizde yapmayın derim..
Klasik olacak ama 5 parmağın 5'i de bir değildir...

Kesinlikle, kötü adamların hatasının bedelini iyi adamlara ödetiyoruz maalesef... Acı çekmemek için beynimin geliştirdiği bir savunma mekanizması olduğunu farkediyorum son zamanlarda. Gardımı indirme zamanı gelmiş belki de :) Umarım değer...

en kotu kararlar bile kararsizliktan iyidir demisler dogruda arada kalmak belirsizlik daha kotu ben deneyip sonucuna bakardim belki herdey guzel gelisecek belkide tam tersi olumsuz olucak ama en azindan arkaniza bakmiycaksiniz acaba olmiycak

Evett birkaç yorum önce aynı şeyi yazdım, bu halimden sıyrılmak istememin en büyük sebebi de karar vereyim ki yolum açılsın; o yol her ne olursa olsun... Denemekten zarar gelmez dedim bir şans daha vermeye meylettim bakalım ne olacak :)

Çok teşekkür ederim

Kesinlikle, kötü adamların hatasının bedelini iyi adamlara ödetiyoruz maalesef... Acı çekmemek için beynimin geliştirdiği bir savunma mekanizması olduğunu farkediyorum son zamanlarda. Gardımı indirme zamanı gelmiş belki de :) Umarım değer...

Değer.. Ama değmezse de en azından dersinizi almış olursunuz, içinizde de ukde kalmaz..

Ben konuda sizin için çırpınan, çaba gösteren birini gördüm. Siz tamamı ile gardınızı indirirseniz karşınızdaki insanın fedakarlıklarını farkedebilirsiniz :) En azından gün içinde o mesaj atmadan mesaj atarak işe başlayabilirsiniz:KK73:

Eski konularına döndüm bihterlerden nihallerden çıktım geldim sonunda bugüne ;)
Açıkça fikrimi söyleyeceğim, tekrar dene, ama kendini çok da bırakma. gözlerin hep görsün gerçekleri. sineye çekme istemediğin hiçbir şeyi. Sonra pismanliklar kalıyor elinde işler kötüye gidince. Kendi kendine konuşmaya başlıyorsun ,zamanında vermediğin cevapları veriyosun defalarca kendi kendine.
Dene dedim çünkü içinde kalmasın. Ama olumsuz olacak gibi hissediyorum. kaptirma kendini ki az üzül. Çok mutlu ol.
Bu arada yaşını merak ettim

Değer.. Ama değmezse de en azından dersinizi almış olursunuz, içinizde de ukde kalmaz..

Ben konuda sizin için çırpınan, çaba gösteren birini gördüm. Siz tamamı ile gardınızı indirirseniz karşınızdaki insanın fedakarlıklarını farkedebilirsiniz :) En azından gün içinde o mesaj atmadan mesaj atarak işe başlayabilirsiniz:KK73:

Çok teşekkür ederim ya bana güzel şeyler yaşayabilmem adına umut verdiniz :)

Evet merak ettiğim ya da özlediğim an mesaj atacağım bundan sonra. Genelde "müsait olsa o yazardı" diyordum, hataymış bu. Erkekler de hayatındaki kadının ilgisini hissetmek istiyormuş oldukça.

Üzülmekten korkarak yaşayamayacağımı anladım sonunda :)

Eski konularına döndüm bihterlerden nihallerden çıktım geldim sonunda bugüne :KK66:
Açıkça fikrimi söyleyeceğim, tekrar dene, ama kendini çok da bırakma. gözlerin hep görsün gerçekleri. sineye çekme istemediğin hiçbir şeyi. Sonra pismanliklar kalıyor elinde işler kötüye gidince. Kendi kendine konuşmaya başlıyorsun ,zamanında vermediğin cevapları veriyosun defalarca kendi kendine.
Dene dedim çünkü içinde kalmasın. Ama olumsuz olacak gibi hissediyorum. kaptirma kendini ki az üzül. Çok mutlu ol.
Bu arada yaşını merak ettim

Yasak aşk yaşıyorum zannettiler o konuda ah ahh, bazen anlatacağım şeyi bayağı karmaşıklaştırıyorum :)

Bu bayağı hassas bir denge sanırım, ya kendini kaptırıyorsun ya da odun gibi kalıyorsun ilişkide. Ben odun olmayı seçmişim :) Şimdi arasını bulmaya çalışacağım.

Keşke kesip atabilseydim ama yapamadım ya son bir şans diyorum, iyi de olsa kötü de olsa sondur umarım

25 yaşındayım bu arada

Sen de çok mutlu ol belmiyum, hak ediyorsun :)

Çok teşekkür ederim ya bana güzel şeyler yaşayabilmem adına umut verdiniz :)

Evet merak ettiğim ya da özlediğim an mesaj atacağım bundan sonra. Genelde "müsait olsa o yazardı" diyordum, hataymış bu. Erkekler de hayatındaki kadının ilgisini hissetmek istiyormuş oldukça.

Üzülmekten korkarak yaşayamayacağımı anladım sonunda :)

Tabii ki erkeklerde ilgi ister, merak edilmek ister hayatındaki kadın tarafından. Bunlar ilişkinizi daha da güçlendirir..
Kim merak edilmediği, karşı tarafın ilgi göstermediği bir ilişkide kendini mutlu hissedebilir ki?
Sadece umursanmadığını düşünür bu da dolayısıyla mutsuzluk verir.

Tabii ki erkeklerde ilgi ister, merak edilmek ister hayatındaki kadın tarafından. Bunlar ilişkinizi daha da güçlendirir..
Kim merak edilmediği, karşı tarafın ilgi göstermediği bir ilişkide kendini mutlu hissedebilir ki?
Sadece umursanmadığını düşünür bu da dolayısıyla mutsuzluk verir.

Üstelik karşımda bayağı hassas bir adam var. Kim bilir neler bekledi de göremedi. Kendime çeki düzen verdikten sonra iyi olursak ne âlâ, değilse uzatmayacağım. Ama bu şans verilmeliymiş hakikaten, gözümü açtınız :)

Cok sacma bir iliski "sevmiyorum zamanla ısınırım diye denesem mi çok ısrar ediyor?" Bu soruyu sorduğunuza göre ya ağır yokluktasınız ve yalnız kalmamak için bu iliskidesiniz ya da karşınizda ezik bir tip bulmuşken egonuzu tatmin etmek istiyorsunuz.

Bunun özeti bu.

Cok sacma bir iliski "sevmiyorum zamanla ısınırım diye denesem mi çok ısrar ediyor?" Bu soruyu sorduğunuza göre ya ağır yokluktasınız ve yalnız kalmamak için bu iliskidesiniz ya da karşınizda ezik bir tip bulmuşken egonuzu tatmin etmek istiyorsunuz.

Bunun özeti bu.

Bana göre değil diyebilirsiniz de böyle eleştiremezsiniz, üslubunuz çirkin. Kimisi sevmeden bir ilişkiye başlayamaz kimisi ise zamanla sever. Aklıma yatan şeyler var demek ki devam etmek istiyorum. Neyse size daha fazla açıklama yapacak değilim, ciddiye alınmak isteyen biri üslubuna dikkat etmeli öncelikle.

Yasak aşk yaşıyorum zannettiler o konuda ah ahh, bazen anlatacağım şeyi bayağı karmaşıklaştırıyorum :)

Bu bayağı hassas bir denge sanırım, ya kendini kaptırıyorsun ya da odun gibi kalıyorsun ilişkide. Ben odun olmayı seçmişim :) Şimdi arasını bulmaya çalışacağım.

Keşke kesip atabilseydim ama yapamadım ya son bir şans diyorum, iyi de olsa kötü de olsa sondur umarım

25 yaşındayım bu arada

Sen de çok mutlu ol belmiyum, hak ediyorsun :)
Teşekkür ederim canım :)
Mutluyum kendimle umarım bir gün biriyle de mutlu olurum :)
Dene o zaman zaten o kadar aklinda kalacak. Sonra mazallah zeigarnik etkisine tutulma bir de :)
Son gelişmeleri okumadım ama bidoslama yazdım şimdi okuyacağım.

Düzenleme : yok mu bi gelişme ??

Teşekkür ederim canım :)
Mutluyum kendimle umarım bir gün biriyle de mutlu olurum :)
Dene o zaman zaten o kadar aklinda kalacak. Sonra mazallah zeigarnik etkisine tutulma bir de :)
Son gelişmeleri okumadım ama bidoslama yazdım şimdi okuyacağım.

Düzenleme : yok mu bi gelişme ??

Umarımm, güzel haberlerini beklediğim üyelerden birisin :)

Ben daha iyi davranmaya başladım, o da hem mutlu oldu hem de ilgime karşılık verdi. Güzel olacak gibi görünüyor. Biraz sabırlı olmam gerekiyor sadece :)

Çok teşekkür ederim canım :)

Umarımm, güzel haberlerini beklediğim üyelerden birisin :)

Ben daha iyi davranmaya başladım, o da hem mutlu oldu hem de ilgime karşılık verdi. Güzel olacak gibi görünüyor. Biraz sabırlı olmam gerekiyor sadece :)

Çok teşekkür ederim canım :)
Sevindim adına :)
Ama lütfen sorunları görmezden gelme , halı altına süpürme canım. çözmeye çalışarak ilerle. İnşallah güzel olur her sey.
Teşekkür ederim tekrar iyi dileklerin için :) ilk burayla paylaşırım zaten :)

Sevindim adına :)
Ama lütfen sorunları görmezden gelme , halı altına süpürme canım. çözmeye çalışarak ilerle. İnşallah güzel olur her sey.
Teşekkür ederim tekrar iyi dileklerin için :) ilk burayla paylaşırım zaten :)

Çok haklısın sorunları çözerek ilerlemek şart :) Çok sağol, çok iyisin :)

Back
X