Eşi tuvaletten çıkmayan var mı ?

arkadaşlar,okulda hiç insan sindirim sistemi ile alakalı ders görmediniz mi,kalın ve ince bağırsak bir bütün olarak çalışır,kalın bağırsak da sorun olursa ince bağırsaklar da bundan etkilenir,kalın bağırsak boşaltım yapamazsa ince bağırsaklara baskı ugular,etkileri de vardır,yani kalın bağırsağın başına ne gelirse ince bağırsak da ondan nasibini alır

sabah sabah ne b....tan bir konu 😄
Okulda size ince bağırsağın işlevini nasıl öğrettiler? Çok merak ettim bir anlatır mısınız bana?

Kendini parmaklayacagina iyi bir üroloğa gidip gerekenleri yapsa ya.Kabizlik icin ilac verir basuru rahatlatıp.ameliyat edebilir.Kendi kendinize yapay zekadan bakacaginiza doktora gidin.Böyle devam ederse ilerisi kolon kanseri önleminizi şimdiden alın.Geçmis olsun.
Ürolog değil genel cerrahi bakar

Damarlar yakın pen.. bölgesine giden
Öyle mi internet doktoru hanım. Kendi kendinize okuyup analiz edip sonra da kakasını parmaklayan kocanızı aklamak için konu mu açtınız siz? Ponçik ponçik tıbbi açıklama triplerine de girmişsiniz. Sabah sabah midem bulandı. İnşallah kocanız gıda ve sağlık sektöründe değildir. Öffff

insan anatomisini mi inceleyelim ders mi yapalım basur konusunun altında,buna mı takıldınız?siz daha iyisini biliyorsanız siz anlatın biz de öğrenelim.
İnce bağırsağı ne sanıyorsunuz onu merak etmiştim ama belli ki cevap alamayacağım. Anladım 🤭

Ela hanım eşiniz rahatsız olsa bile demiştik ya isteme sıklığı normal diye.

Eşinizin ilişkiyi başlatma yöntemi mi acaba sizde o an hissetmeniz gereken duyguyu uyandırıyor?

arkadaşlar,okulda hiç insan sindirim sistemi ile alakalı ders görmediniz mi,kalın ve ince bağırsak bir bütün olarak çalışır,kalın bağırsak da sorun olursa ince bağırsaklar da bundan etkilenir,kalın bağırsak boşaltım yapamazsa ince bağırsaklara baskı ugular,etkileri de vardır,yani kalın bağırsağın başına ne gelirse ince bağırsak da ondan nasibini alır

sabah sabah ne b....tan bir konu 😄
Eee peki ince bağırsakla cinselliğin ne alakası var 😁

Günaydın kızlar... Daha önce 2 konu açtım biliyorsunuz. En son çözdüm.

Adam tuvalete girdi mi 1 saat çıkmıyor. Hani telefonu eline alsa dicem bişeyler karıştırıyor... o da yok.
En son sordum. İç basur olduğunu söyledi. Yeme düzeni hep katı beslenmeydi önceden. Büyük abdestini yaparken bazen zorlandığını ve mesanede hala kaldığını düşünerekten parmak yardımıyla bazen boşalma sağlıyormuş.
İç kısımda meme oluşuncada hafif ağrı, 3 4 saat sertleşme sorunu yaşıyor. Sonra küçük abdest yaptıkça iç basur memeleri söndüğü için 2 3 saat sonra ilişkiye girebiliyorum dedi.

Eşimin neden 2 günde bir ilişkiye girmek istediğini şimdi çözdüm. Büyük abdest sorunu olmadığı günlerde mutlaka ilişkiye girmek istiyor ki ben talep ettiğimde böyle bir problemi olursa mahçup olmamak için. Bana bu yüzden bu anlamda aşırı hadi yapalım ısrarı yapıyormuş.

Yapay zeka ve internetten de araştırdım. Böyle bir durum gerçekten olabiliyormuş.
Ameliyat ol diyorum, aşırı katı yemeğince bu derece olmuyor diyor. Bilemedim ilerde sorun olur mu cinsellik için, doktorada gitse alışkanlık haline gelmiş bu tarz lavobolama konusu kafama takıldı....
Bu tehlikeli de bir durum benim okuduğum kadarıyla. Bir tanıdığımdan biliyorum. O kiside bazen yarım saat suruyor cikmam dedi. Sanırım bağırsak fıtığı deniliyor ve bağırsak düz aşağı gitmediği için tabiri caizse o oyuntuda kalıyor pislik ve eğer oradaki pislik uzun bir müddet çıkamazsa sanirim bu yuzden diğer organları da zehirleyebiliyormuş.Yani aslında ameliyat şartmış.

Eee peki ince bağırsakla cinselliğin ne alakası var 😁
Eşi haftada normal diyeceğimiz sayıda ilişki istiyor.

-Ev işlerine yetişimediğini hissediyor konu sahibi

- Çocuk kategorisindeki evladını bebek kategorisi olarak anlatıyor ihtiyaçları hk. konuşurken . Bebeğim var yetişmem sevişmemem diyor.

-En son Konu sahibi ben o.. değilim git --başkasıyla yat dedi kocasına sonra haksızlık mı ediyorum diye konu açtı

-Sonrada bir arkadaşının kocası arkadaşını aldatmış o arkadaşı hakkında fikir aldı

-Birde konu sahibinin eşi iş yönetiyor etrafında çok kadın varmış.

Kendini parmakladığını söylemesi itici olmuş ben şahsen böyle bir detayı bilmek istemezdim 🥹
Konu sahibi biliyor da biz neden öğrendik ki😀
Konu sahibi gerçekten başlık eşim tuvalette çok kalıyordu. Sonra kendini parmaklamasına döndü, sonra mesane tahriş oldu, sonra ereksiyon olamadı, sonra cinsel birliktelik sıklığınızı öğrendik🙄 bu konu nasıl buralara evrildi🤔

Son düzenleme:
Konu sahibi gerçekten başlık eşim tuvalette çok kalıyordu. Snr kendini parmaklamasına döndü, snr mesane tahriş oldu, snr ereksiyon olamadı, snr cinsel birliktelik sıklığınızı öğrendik🙄 bu konu nasıl buralara evrildi🤔
Her kelimeyi tam yazıp sonrayı neden snr olarak yazdınız ki? İlk başta zor anlaşılıyor

Konu sahibi gerçekten başlık eşim tuvalette çok kalıyordu. Sonra kendini parmaklamasına döndü, sonra mesane tahriş oldu, sonra ereksiyon olamadı, sonra cinsel birliktelik sıklığınızı öğrendik🙄 bu konu nasıl buralara evrildi🤔
Ahahah bilmem biz niye öğrendik ki sevgili günlük bugün tuvalette bir erkeğin kendini parmakladığını öğrendim 🤣🤣🤣

Oradaki kaslar sertleşiyormuş parmak yardımıyla dışkılama yapınca sanırım tahriş oluyor. Damarlar daha sonra küçük abdest yaptıkça gevşiyormuş.
İnternetten okuduğum yapay zekadan anladığım bu şekilde
Kocan kendini parmaklıyor sana da öyle büyük abdest falan uydurmuş. Onun yediğini sen yemiyor musun sanki niye kabız değilsin? Ya hanım ben kabızim kaka yapamadım ne yapsak demeye utanıyor yersen. O ellerle evde dolasiyor bir de iğrenç of

Eşi haftada normal diyeceğimiz sayıda ilişki istiyor.

-Ev işlerine yetişimediğini hissediyor konu sahibi

- Çocuk kategorisindeki evladını bebek kategorisi olarak anlatıyor ihtiyaçları hk. konuşurken . Bebeğim var yetişmem sevişmemem diyor.

-En son Konu sahibi ben o.. değilim git --başkasıyla yat dedi kocasına sonra haksızlık mı ediyorum diye konu açtı

-Sonrada bir arkadaşının kocası arkadaşını aldatmış o arkadaşı hakkında fikir aldı

-Birde konu sahibinin eşi iş yönetiyor etrafında çok kadın varmış.
Hayatımda böyle anlam bütünlüğü görmedim.

Back
X