Ayrılamıyorum sevgilim kötü durumdayım yardım edin nolur

Kızlar 6 yıldır çıkıyoruz üniye başlıcam 17 yaşımdayım benden cinsel ilişki istiyor zorluyor yapmıyorum diye kırıyor döküyor tartışıyoruz diyelim ana avrat sövüyor saçma sapan davranışları var beni sürekli aşşalıyor ayrılmayı çok denedim ama bırakmıyor :( ondan nefret ediyorum kova burcu yardım edin nolur pazartesi konuşmayı düşünüyorum bitirmek istiyorum yardım edin nolur. Birde o istediği herşeyi yapıyor dışarda sabahlıyor falan ama büenm makyaj yapmama bile kızıyor ki ben moda tasarımı kazandım davranışlarından konuşmasından her şeyinden nefret ediyorum nolur bi akıl verin bu sefer nasıl bitiririm
11 yaşındamı çıkmaya başladın. çocukken ne çıkması inanamıyorum.
:53:
nasılmı bitireceksin. seninle görüşmek istemiyorum. hoşça kal diyeceksin. oldukça basit.

Ne istediğini bilmeyen ,bi dediği bi dediğini tutmayan buna benzer çok konu gördüm. zaten 11 yaşında biriylemi çıkılırmış hadi çıktın diyelim böyle psikopat birine 6 yıl nasıl tahammül etmiş. tahammül etmişsede gerçekten seviyor demektir, seviyorsada bu konuyu açması çok gereksiz olur değil mi? bir an önce kararlı olup kaçıp kurtarmalı kendini,yarın öbürgün bu psikopat tecavüz ederse ne olucak acaba ,ozaman daha çok tehtit edicek konu sahibii asıl ozaman daha zor ayrılıcaklar,belkide bu durumu kullanıcak.şimdi onu engelleyen bir şey yok ,engelleyen birşey varsada kendine göre, demekki ne istediğini bilmiyor seviyormu sevmiyormu kararsız

Kendini koruma içgüdüsü sevgi duygusundan çok daha baskın bence.O da artık tüm alışkanlıkları,hisleri bir kenara bırakıp kurtulmak istiyor zaten.Hepimizin o yaşlarda hoşlandığı,"çocukluk aşkı" olarak nitelendirdiği insanlar olmuştur.Onunki de bir çocuklukmuş ama biraz uzun sürmüş.Ve zaten ayrılıcam diyor farkındaysan.Sadece korkmuş ve napıcağını bilemediği için bir konu açmış.Ama yanlış tepkilerle karşılaşabiliyor tabi.Her neyse

Ya yüz yüze konuşmayı düşünüyodum sizce yüz yüzemi konuşıyım yoksa telefonda mesajla falanmı ?
yüzyüze konuşma. telefonla söyle. ve eğer bir tehdit daha olursa annemle adliyeye gidiyorum savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. sesinide kaydettim telefonuma de.

Son düzenleme:
Beraber olmuyorsun diye kırık dökmek :53: 11-12 yaşında sevgili olmak :53:
Vay anasını arkadaş...
Valla 11 yaşında ben ip atlıyodum sanırım hatırlamıyorum :27:

Arkadaşım ister kız bana ama, 11 yaşında evet demeyi nasıl aklına getirdiysen şimdide hayır demenin bir yolunu bulursun...

Kendini koruma içgüdüsü sevgi duygusundan çok daha baskın bence.O da artık tüm alışkanlıkları,hisleri bir kenara bırakıp kurtulmak istiyor zaten.Hepimizin o yaşlarda hoşlandığı,"çocukluk aşkı" olarak nitelendirdiği insanlar olmuştur.Onunki de bir çocuklukmuş ama biraz uzun sürmüş.Ve zaten ayrılıcam diyor farkındaysan.Sadece korkmuş ve napıcağını bilemediği için bir konu açmış.Ama yanlış tepkilerle karşılaşabiliyor tabi.Her neyse

dediğine katılıyorum. kendini koruma içgüdüsü gerçektens evgiden çok daha fazla ağır basabiliyor. ama önce ne istediğine karar vermeli henüz kalıcı ve derin bi sorun yokken kurtarmalı kendini, sne bana kızdın ama ,ben orda gülüceğine işin ciddiyetine varmalı demek için o yorumu yaptım herneyse sevgiler,umarım konu sahibeside ders çıkarır konuşmalarımızdan

11 yaşında mı sevgili oldun bu insanla ama çok küçük bi yaş inanamıyorum.

ve şimdi 17 yaşındasın senden cinsellik istiyor öyle mi?

kurtul bu adamdan,hemen kurtul..telde mi söylersin yüzyüze mi konuşursun bilmem ama bu saçma ilşikiyi sonlandırmanın vakti gelmiş çoktan..

adam senin 6 yılını yemiş ya,çocukla sevgili olunur mu?

Ne istediğini bilmeyen ,bi dediği bi dediğini tutmayan buna benzer çok konu gördüm. zaten 11 yaşında biriylemi çıkılırmış hadi çıktın diyelim böyle psikopat birine 6 yıl nasıl tahammül etmiş. tahammül etmişsede gerçekten seviyor demektir, seviyorsada bu konuyu açması çok gereksiz olur değil mi? bir an önce kararlı olup kaçıp kurtarmalı kendini,yarın öbürgün bu psikopat tecavüz ederse ne olucak acaba ,ozaman daha çok tehtit edicek konu sahibii asıl ozaman daha zor ayrılıcaklar,belkide bu durumu kullanıcak.şimdi onu engelleyen bir şey yok ,engelleyen birşey varsada kendine göre, demekki ne istediğini bilmiyor seviyormu sevmiyormu kararsız

Bu tepkinizi anlayamadım ama sevmiyorum önceden böyle değildi bu çocuk arkadaş ortamımı çok yüz verişimden aldığı cesaretmi bilmiyorum çocukluktu o zamanlar şimdi dank ediyor insana

11-12 yaşında sevgililik, bu konu gerçekse vay gençliğin haline, senin ailen yok mu, evine gelse ne olur beni rahatsız ediyo dersin olur biter gerekirse savcı var polis var biz sanalda sana başka nasıl yardım edicez ayrıca burcunu araya niye sıkıştırdın onuda anlamadım

11 yaş ve sevgililiği okuyorum 2 gündür, 2 ayrı üyede.
herşeyi yaşında yaşamak lazım.
11 yaşında sevgili ne demek:26:
o yaşta derslerinizle ilgilenmeniz gerekir. arkadaşlarınızla birde.
bu tip şeyleri erkenden yaşayınca, erkenden tüketince ilerde yaşayacak heyecan duyacak bir şeyiniz kalmıyor işte maalesef.

bu sefer farklı arayışlar içine giriliyor. mutsuz olunuyor. herşeyi yaşında yaşayın,çocukken değil.

Bu tepkinizi anlayamadım ama sevmiyorum önceden böyle değildi bu çocuk arkadaş ortamımı çok yüz verişimden aldığı cesaretmi bilmiyorum çocukluktu o zamanlar şimdi dank ediyor insana

kararını ver üşenmeyen sonra çok daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsin. sonuçta amacımız sana yardım etmek

Teşekkür ederim hannah gerçekten iyiki açtım bu konuyu iyiki yardım etti herkes bitirdim artık

rica ederiz canım, ne kadar erken davranırsan gerçek ve doğru aşk kimbilir okadar erken çıkar belki karşına değil mi :)

Sağol ya yok üni il dışı değil ama uzak oranın yakınında yurda yerleşeceğim onada söylemeyeceğim ya bıktım artık biliomusun mavi_delisi babama küfür ediyo azını topla diyorum kendine gel diyorum naapcak lan snn baban si**rim babanıda senide falan diyor benm babam hukuk müşaviri annemde avukat bıktım ondan. bana aileme küfür ediyor hiç bi arkadaşımı sevmiyor onlarla buluştuğumda bütün günümü mahvediyor ama arkadaşlarıyla akşam çıkıyor sabah 4 te geliyor eve ve kazanamadı üniyi şimdi ayrılmak istiyorum diyince kesin sen kazandım ben kazanamadım dicek orda yarr*k var ondan ayrılıyosun dimi diyor ben bi salaklık yaptım onun için çocukluk hayalimden vazgeçtim ben onun için çok şeyden vazgeçtim ama o o kadar bencilki bunu anlayamıyor

terbiyesiz herif.hiç bi halt yiyemez sakın görüşme bida numaranı vs herşeyini değiştir ve ailene açıl

Kızlar 6 yıldır çıkıyoruz üniye başlıcam 17 yaşımdayım benden cinsel ilişki istiyor zorluyor yapmıyorum diye kırıyor döküyor tartışıyoruz diyelim ana avrat sövüyor saçma sapan davranışları var beni sürekli aşşalıyor ayrılmayı çok denedim ama bırakmıyor :( ondan nefret ediyorum kova burcu yardım edin nolur pazartesi konuşmayı düşünüyorum bitirmek istiyorum yardım edin nolur. Birde o istediği herşeyi yapıyor dışarda sabahlıyor falan ama büenm makyaj yapmama bile kızıyor ki ben moda tasarımı kazandım davranışlarından konuşmasından her şeyinden nefret ediyorum nolur bi akıl verin bu sefer nasıl bitiririm

Canım rahatsız etmeye devam ederse polise veririm seni de ve bunuda sadece tehdit olarak söyleme yap yani cidden :34:

Back
X