Ayrılamıyorum

Bir iki hafta dayansan gerisi gelir aslında. Ayrılınca kararlı ol, barışma. Zamanla unutursun.

Aynen öyle canım çok zor bi durum. Kendimi çok aciz hissediyorum. Gerçekten yolunda gitmeyen bi ilişki ve bitiremiyor olmak beni çok üzüyor. Siz ne kadardır birliktesiniz

Benim uzun değil 5 ay olacak henüz.
Ve ben de onun yanında o kadar mutlu oluyorum ki o mutluluk halinden vazgeçemiyorum belki de.
Hayatımda geçirdiğim en güzel dakikalarımın hepsinde o var.
Arada düşünüyorum böyle bi insan beni nasıl bu kadar çok mutlu edebiliyor diye.
Bazen mantık aramamak gerek.
Ama yanlış insanla vakit öldürmek kendimize saygısızlık.
Ayrılmaya karar verdikten sonra 3 hafta dayansak sonrasında cidden onsuzluğa alışırız. Fakat bunu henüz yapamadım ama inşallah yaparım yakında. Yapsak üstümüzden bir yük kalkacak eminim.

Benim uzun değil 5 ay olacak henüz.
Ve ben de onun yanında o kadar mutlu oluyorum ki o mutluluk halinden vazgeçemiyorum belki de.
Hayatımda geçirdiğim en güzel dakikalarımın hepsinde o var.
Arada düşünüyorum böyle bi insan beni nasıl bu kadar çok mutlu edebiliyor diye.
Bazen mantık aramamak gerek.
Ama yanlış insanla vakit öldürmek kendimize saygısızlık.
Ayrılmaya karar verdikten sonra 3 hafta dayansak sonrasında cidden onsuzluğa alışırız. Fakat bunu henüz yapamadım ama inşallah yaparım yakında. Yapsak üstümüzden bir yük kalkacak eminim.
Benim 5 yıl oldu ve inanın 5 aylıkken de her şeyin farkındaydım. Zaman geçtikçe insan daha da bağlanıyor yol yakınken dönmek gerekiyor

Evet kızlar , sevgilimle anlaşamıyoruz , kafamız uyuşmuyor fakat ayrılamıyoruz da. Uzun süreli bi ilişki fakat çok seviyoruz da ayrılamıyor değiliz , ölüyorum bitiyorum değilim yanı. Açıkcası bi gelecek de göremiyorum , elinde sonunda biteceğini de biliyorum ama bitmiyor işte , günler geçiyor ve geçtikçe daha da bağlanıyorum. Gençliğim gidiyor :işsiz: Ayrılınca üzülüyor özlüyorum , nolurdu kötü yanlarını alttan alsam diyorum. Barışıp aynı şeylerden tartışıp , aynı sorunları yaşayınca da kendime " ne bekliyordun , belliydi böyle olacağı " diyorum. Sizce neden böyle oluyor nolur bi akıl verin

Çok basit ,alışkanlık..
Anlaşamadığın biri ile devam etmek saçma olur,ama ayrılınca özlüyorum olayı seni şaşırtmasın.

Sen onu değil,o hissi özlüyorsun yanında birinin olmasını,varlığını vs. Özlediğin o değil ki
onunla birlikteyken yaşadığın his.

Şöyle düşün,senin için doğru kişi olsaydı bu noktada olmazdın emin ol.
Bir de genel bir doğru söyleyeyim;unutulmayan kişiler değildir unutulmayan yaşadığımız anlardır.

Sana tavsiyem,ondan ve onu düşünmekten vazgeç
Seni seven ve sana değer veren adamlara şans ver lütfen.
Birlikte olmaktan keyif aldığın,onsuz bir hayat düşünemediğin,senden sevgisini,şefkatini ve merhametini eksik etmeyen bir adam olsun yanında.

O yüzden lütfen bu adamdan vazgeç,kendine şans ver.

Sevgiler

Benim 5 yıl oldu ve inanın 5 aylıkken de her şeyin farkındaydım. Zaman geçtikçe insan daha da bağlanıyor yol yakınken dönmek gerekiyor

Evet farkında olarak devam etmek çok acı.
Benimki kısa sürede bitecek inşallah.
Sen de bitirirsin umarım. 5 yıl gerçekten çok ama çok uzun bir süre.

Böyle düşünüyorsan sevgin bitmiş,yada hiç olmamış.Bence süreyi uzatıp kendini üzüyorsun..İnsan zamanla her yokluģa alışıyor.

Aynı durum bendede var.. Nişanlımdan ayrılamıyorum ama sen daha sevgilisin. Bu ssaaten sonra düzelmez canım daha beter olur. Ayrılınca en kötü anlar bile kıymetleniyo ama esasında yok öyle bi durum.

Kocamla benim de hayat görüşümüz, kişiliğimiz ve yetiştirilme tarzımız birbirimize zıt.
Sizin gibi ayrı kalamıyorsak bari ortak noktada uzlaşmayı ve saygı duymayı öğrenelim dedik.
Yüzde 80 başardığımız görüşündeyim, size de tavsiye ederim.
Olmaz diye bir şey yok, kişilerin birbirine saygısı ve özsaygısını koruduğu sürece.

Kocamla benim de hayat görüşümüz, kişiliğimiz ve yetiştirilme tarzımız birbirimize zıt.
Sizin gibi ayrı kalamıyorsak bari ortak noktada uzlaşmayı ve saygı duymayı öğrenelim dedik.
Yüzde 80 başardığımız görüşündeyim, size de tavsiye ederim.
Olmaz diye bir şey yok, kişilerin birbirine saygısı ve özsaygısını koruduğu sürece.
Saygı da duymuyor , değişmeyi de kabul etmiyor

Kararsız bir yapın olduğundan da olabilir, duygusal olarak bağımlı bir kişilğe de sahip olabilirsin, alışkanlık da olabilir. Hangisi bilmiyorum ama herşeyin farkında ola ola 5 yıl sürdürmek vakit kaybı değil mi sence.

Buraya konu açacak kadar endişelendiysen yakında kararını verirsin bence.

Back
X