• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılan sevgili

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
merhabalar öngörülerinize ihtiyacım var
3.5 aylık bir ilişkim var başlarda ben istemedim kırılmaktan belki korktum sonra öyle güzel sevdiki başladı ilişkimiz her gün yanyanaydık
belki sevgilimin geçmiş travmaları sürekli eli telefonumdaydı
eski bir arkadaşım ilişkimizin ilk başlarında "neden cevap vermiyorsun seninle yüzyüze konuşmam lazım açmaz isen evine gelirim müsait ol olma önemli yazmış" ben ise cevap olarak erkek arkadaşım var müsait değilim yazmışım "ve bu mesajı silme gereği duymadım geçmişte duygusal bağlantım olmayan biri
sonra farklı bir mesaj da istanbulda yaşayan bir dostum whats up durumuma "sen taş gibi olmuşsun diye bir mesaj atmış cevab vermemişim

ve bana aşık aslında takıntılı olan bir beyfendinin mesajları vardı ne olur olmaz diye saklamıştım mesajlarını geçen yılın mesajları
bunlardan sonra uzaklaştı ilgisiz alakasız bir adam oldu
her gün ağlayan ben umursamayan o oldu

bu hafta sonu sırf içi rahat etsin diye iznim olmasına rağmen tek bir arkadaşıma gitmedim
süreçte kılık kıyafetim arkadaş çevrem herkesden soyutlandım
Dün işim var doktor arkadaşların yanına gidiyorum dedi ben de arayıp rahatsız etmedim işi bitip beni aradı sen beni neden aramamış mesaj atmamışsın hayırdır hanfendi içimde bir his var eve biri mi geldi gibi bir konuşma geçti
ve ben istemiyorum diyerek ayrıldı
ben kendimi bir nevi açıklamak ayrılıgın suclusu ben olmamak adına aradım tersledi
sabah kalktım işe gitmeden onu göreyim diye aradım açtı aciliyetim var dedi ben olsun bir dakika dememe rağmen güne güzel başladım moralimi bozdun yeter kapat dedi
ben o ağlama haliyle tabi tekrar aradım yüzüme kapattı
uzun zamandır böyle ağlamamıştım .
ne yapmalıyım ?
nasıl davranmalıyım

Simdi gecmis mesajlari silmemek genelde onlari tekrar tekrar okuyup hatirlamak icin oluyor.Bence onlari bir nevi ani olmasi adina sakliyorsunuz,artik eskiyi unutmalisiniz.
Kendi hayatinizdan odun vermeniz,kilik kiyafetinizi degistirmeniz bir erkek icin sizi sevme kriteri olmamali.İnsanlar oldugu gibi sevilmeli.Zaten anlattiginiz kadar travmatik ve saplantiliysa bu isin bitmesi sizin icin daha hayilri olacak bence.

Takıntılı insanlardan uzak dur yaşamış biri olarak söylüyorum aklına takar da takar bende hiçbir mesajı silmem çok problem olmuştu aşamadık ama

Kılık kıyafetinize, arkadaşlarınıza varacak kadar kısıtlayan, size kısıtlanmış hissettiren, sözle dile getirmese bile o baskıyı hissettiren ve eve biri mi geldi diye paranoyakça düşüncelere kapılıp sizi terkeden, azarlayan, bu ahlaksızca yakıştırmayı yapabilen bir adam için ağlamayı bırakmalısınız.

Hayatınız başkasının kural ve geçmiş travmalarına göre yaşanılacak kadar değersiz mi yani? Gencliginiz gidince tekrar geri gelecek mi sanıyorsunuz?
Size gerçekten değer veren insanlarla birlikte olun. Bu tür şeyleri de seviyor ki kıskanıyor diye algılamayın lütfen.

Mesaj görmüş de huyu, davranışı değişmiş. Geçmişten kalan mesajlar. Telefonunuzu sürekli kurcalamasi bile büyük yanlış. Hadi tesadüfen görse sorar, neden silmedin der, bu seni rahatsız mı ediyor der ama bu kadar büyütemez. Ne size güveniyor ne kendisine.

Tam hayatı zindan edecek adam modeli. İleride "Ona selam verdin aranızda ne var?" diyecek adam modeli.

Hayatınıza bakın.

Adam resmen hayatınızı kısıtlıyor normal değil. Tamam eski msjlra bozulmasını anlarım ama bana eve birini mi aldın cümlesini kuracak hadsizce tersler bi daha aramazdım açıkçası. Adam takıntılı uzak durun . Yara bandı değilsiniz sonucta

3.5 aylık bir ilişkim var başlarda ben istemedim kırılmaktan belki korktum sonra öyle güzel sevdiki başladı ilişkimiz her gün yanyanaydık
eski bir arkadaşım ilişkimizin ilk başlarında "neden cevap vermiyorsun seninle yüzyüze konuşmam lazım açmaz isen evine gelirim müsait ol olma önemli yazmış" ben ise cevap olarak erkek arkadaşım var müsait değilim yazmışım "ve bu mesajı silme gereği duymadım geçmişte duygusal bağlantım olmayan biri
sonra farklı bir mesaj da istanbulda yaşayan bir dostum whats up durumuma "sen taş gibi olmuşsun diye bir mesaj atmış cevab vermemişim

ve bana aşık aslında takıntılı olan bir beyfendinin mesajları vardı ne olur olmaz diye saklamıştım mesajlarını geçen yılın mesajları

bu hafta sonu sırf içi rahat etsin diye iznim olmasına rağmen tek bir arkadaşıma gitmedim
Dün işim var doktor arkadaşların yanına gidiyorum dedi ben de arayıp rahatsız etmedim işi bitip beni aradı sen beni neden aramamış mesaj atmamışsın hayırdır hanfendi içimde bir his var eve biri mi geldi gibi bir konuşma geçti
ben kendimi bir nevi açıklamak ayrılıgın suclusu ben olmamak adına aradım tersledi
sabah kalktım işe gitmeden onu göreyim diye aradım açtı aciliyetim var dedi ben olsun bir dakika dememe rağmen güne güzel başladım moralimi bozdun yeter kapat dedi
ne yapmalıyım ?
nasıl davranmalıyım
Benimde başımdan benzer bir olay geçti sevgilim bana soğuk davranmadı ama güveni kesinlikle yıkıldı biyere gitsem görüntülü arar kim var kim yok gibi sıkıcı şeylerle beni bunalttı ben ayrıldım ondan snra tamam bidaha yapmicam dedi zamanla güveni yerine geldi çünkü eski şeylerdi arama sorma bence üstüne sakın düşme kaçan kovalanir unutma

Gururunuzu ve öz saygınızı ele almakla işe başlayabilirsiniz mesela. Erkek arkadaşınızın size yakıştırdığı şeyin farkındamısınız? Birde size yakıştırdığı şeye rağmen sanki suöluymuş gibi adamın peşinde koşuyorsunuz, aklınızı başınıza alın, namusunuza dil uzatan adamdan bir halt olmayacağını anlayıp, önünüze bakın.

eski mesajları geçtim.. daha 3,5 ayda kıyafetinize, arkadaşlıklarınıza hükmetmeye başlaması için ne yaşadınız ?
bir insanı bu kadar hızlı hayatınızın hakimi yaparsanız o da o kadar hızlı terkeder. yada terketmiş gibi yapıp yalvartır.
3,5 sene deseniz gene bir derece diyeceğim.
lütfen bu derece sevgi açlığınızı dengesiz heriflerle gidermeyin. önce kendinizi sevip değer vermeyi öğrenin. sonra karşınıza düzgün erkekler çıkar zaten.

Içimde bir his var eve biri mi geldi cümlesinden sonra siz onu her yerden engelleyip ayrılmalıydınız. Ne sacma sapan sapkın bir adam pes!

Veri

ne yapmalıyım ?
nasıl davranmalıyım
Verilmiş sadakan varmış Böyle paranoya biriyle sürekli kendini aklamaya çalışarak yaşamak mı hayalin?

Yaptığın bir iyilik karşı gelmiş ve bu adamı elini kirletmeden hayatından uzaklaştırmış . Şükret . İçindeki hisse göre senin birileriyle buluştuğunu iddia eden adam şizofren değil de nedir ?
Yarın bir gün sokakta birine selam versen , dün gece beraber miydin diye sorar .
Kendine gel , sevdiğin bir çiçeği al , mis gibi kokusunu içine Çek.

teşekkür ederim nacizane yorumlarınız olmasa hala arayıp kendimi anlatmaya çalışıyor olurdum
öyle yoruldum ki aslında ağlamak merhametsizlik görmek örülen duvarlara çarpmak çok canım yandı

Back
X