Ayrılayım mı ?Ne olur yazın!

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
arkadaşlar sevgilim e iki gündür laf anlatamıyorum dahaöncede yalanlar sölemişti bnde sölemiştim
hep hatalarımız olmuştu düzelmiştik güya
hatırlarsınız
ancak şimdide dün birde gelecekken iki de geldi
bugunde dokuzdan sonra dışarı çıkmıcaksın dedim madem bana izin vermiorsun sende çıkmıcaksın dedim tmm dedi aradım bakırkyde idi 9da evdeyim dedi halayok saat onbir
arkadaşlar ayrılayımmı ne olur bıktım artıkya
ama bir hafta sonra sözleneceğiz
ve ilişki yaşamıştım demiştim .
ne yapayım yarabbi m ya
akılsızlğın cezasını her uzuv çekiyor

moralim çok bozuk resimlerimize bakıp bakıp ağlıyorum

ayrilip ayrilmamana bisey diyemem,
ama gel diceksin gelicek, git gideceksin gidicek. bu zor dogrusu.
birbirinize biraz anlayis gösterin...

canım birbirinizin yaşamına saygı gösterin
ama bu kadar da olmaz en azından 9 da geleceğim dediyse gelmeliydi
sonuçta karışma dememiş tamam demiş söz vermiş
bu sık tekrarladığı bir durumsa (tamam deyip yapmamak) düşün derim
daha yolun başındasın

Yaaa bugün de hep böyle enteresan konular açılıyor ne hikmetse...
Haftasonu bereketimi acaba?

cnm hç bi erkek senn istediğin gibi olmaz olamaz ama birbirinize saygı göstererek oldugunuz gibi kabul ediyorsanız bir hayatı paylaşın ilişkiye girmekte dünyanın sonu degildir her insan hata yapar ama iyi düşün bir ömür paylaşacaksın çünkü

Konunuz içerik bakımından daha uygun görülen Aşk hişkayelerimiz/ dertlerimizbölümüğne taşınmıştır.

Son düzenleme:
ya arkadaşlar aşık olmak sevmek istemiyorum
ztn pek kimseye değer vermezdim bir müddet veririm ağlarım zırlarım sonra bi anda soğurum. yaptıklarından dolayı . bir kaç sene affe tdiye ararlar ama bilmiyorum ortada ilişki var ve seviyroum hemde çok. neler yaşadık onunla hayatında biri olsa evliliği istemezdi diyorum.

ayrıca ailem çok dindar değil, ama çok güvenilir bir aile, ve bu namuskonusunu fena abartırlar. yani kimle evleneceğimde nasıl diyeceğim ona bn böle böle diye . arkadaşlar akıl verin ya. bana bu diktirme vs oynatmak aldatmak gelio

ya canım bence bu kadar saati sorun etme tabiki gönül isterki yalan olmasın ama kusursuz çok nadir insan olur oda herkese denk gelmes devam et bence...üstelik ailen ilişki konusunda sıkıysa hiç ayrılma derim ben...hem sonra başka birinede derdini anlatamazsın...

Birincisi;ben olsam zaten bu şekilde yürüyen bir ilişkiye devam etmezdim değil evliliği düşünmek.
ıkinizde yalanlar söylemişsiniz birbirinize,anladığım kadarıyla güven de yok en önemliside kararlı değilsiniz.
ıkincisi;beraberlik yaşamış olabilirsiniz ama bu kimle evleneceğim,ailem namus konusunu abartır,diktirmek aldatmak gibi geliyor diye düşüneceğinize yaşadıklarınızın arkasında durmayı,kendinize güvenmeyi öğrenmelisiniz ilk önce.
Eğer bunu başaramazsınız hayatınızda mutlu olamazsınız.
Sen bana şu saatte çıkmama izin vermiyorsun o zaman 9'da evde ol gibi karşılıklı kısıtlamalarınıza hiç değinmiyorum zaten.
Ciddi bir beraberlikte bu davranışlar olmamalı.
Bana kalırsa onunla ilişki yaşadığınız için kendinizi onunla evlenmeye mecbur gibi görüyorsunuz sevgilinizde bunu anlayıp kafasına göre davranıyor heralde.
Yanlış üzerine yanlış yapmayın,iyice düşünüp ne istediğinize karar verin düzgün bir şekilde.
Seçimlerinizden emin değilsiniz çünkü.

canım sizin sanırım aranızda cinsel ilişkide olmuştu..o yüzden ayrılamam diyodun...ama ben anlattıklarından huzursuz olmaya başladım...

yani birbirnizi boyunduruk altına almaya çalışmanız falan....bilmiyorum yanlış geliyor bana....seni içine sinmeyen şeyler varsa ayrıl derim...çünkü bi şey insana huzursuzluk veriyorsa o işten hayır gelmez.....

sözlenicez diyosun yakında iyi düşün bence....

bak şimdi işte....madem ailen namus konusunda hassas insanlar(ki normal) nasıl yaptın sen bu işi? ayrıca diktirme olayına sakın girme...onun kadar sinir olduğum şey yok yaa....3 tane arkadaşım o şekilde evlendi...klava: kocalarının yüzüne nası bakıyorlar anlamıyorum...ayrıca aptal yerine koydujları birine nası saygı duyuyorlar onuda anlamıyorum....

daha önceki topğindede söylemiştim...bu çocuk resmen "bu kız bana mecbur " rahatlığındaaa.....kolay gelsin ne diyim...

kizlik konusunda bisey diyemicem yaparken kendinize nasil guvendi iseniz sonrasinda da ayni sekilde guvenin. boyle oturup ben kiz degilim ya napicam gibi dusuncelere mi kapiliyorsunuz ben anlamiyorum ki bir organiniz eksilmiyor neticede.
ama sevgiliniz konusunda diyeceklerim var, birbirinize kisitlar koymak icin midir sevgililik? yoksa ozgur bireylerin birbirlerine asik olduklarinda birbirlerinin hayatlarina girmesi midir? elbette bir takim sorumluluklar olcak ama zaman gibi kistaslar koymak ne kadar akillica? trafige takildim dese simdi size inanmak zorunda kalacaksiniz.. onu kendi elleirnizle yalana itmeyin ve kendinizi de buna inanmak zorunda birakmayin derim..
biraz sakin olun seven adam sevdigini bile bile uzmeye calismaz..
rahat olun biraz sana guveniyorum yanlis bisey yapmazsin imajini cizin.. ama dimdik durun kendinize guvenin.. gerisini de Allaha havale edin.. bi yanlisi varsa bagdattan donsun gelsin deyin yani..
bu panik bu stres bu guvensizlik bastan size zararli..

Karşılıklı yalanların söylendiği bir ilişki ne kadar sağlıklı olabilir ?Birbirinize dışarı çıkma saatleri koyacak kadar baskıcı yaşamanız bence yanlış.Onunla ilişki yaşadınız diye sözlenmek zorunda değilsiniz,ailem ne der diye hayatınızı mı heba edeceksiniz ?...Bunların hepsi birer sorumluluktur,yaşadıklarınızın arkasında durun lütfen..Umarım yakında uyanır ve mantıklı kararlar alırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…