- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
Sevgilimle 8 aydır birlikteyiz şuan askerde ve son zamanlarda çok sık tartışıyoruz sürekli küs barış bi ilişkimiz vardı 1-2 haftadır. Aramız düzelmişti bugün yine saçma bi tartışma yaşadık. Sabah aradım bunu açmadı kapattı direkt sonra ara diye mesaj atmış aradım yakın bi arkadası var erkek tam ona mesaj atarken aradın o yüzden kapattım dedi. Ben de sinirlendim soğuk davrandım ne oldu diye sorduğunda mesajı sonrada yazarsın seni o an aramışım açıp arkadasımla konuşuyorum birazdan arıcam demen on saniye sürerdi neden kapattın diye çıkış yaptım o da sinirlendi çok anlayışsızsın 1 dakika sonra konuşsak ne fark eder mesaj yazarken yanlışlıkla reddettim sen arayınca sonra mesajı gönderip aradım niye büyütüyorsun gibisinden konuştu ben ilk başta yanlışlıkla olduğunu söylemedin arayıp doğru düzgün bi açıklama yapabilirsin böyle bağırcağına dedim biraz tartıştık en son uzun bi mesaj atmış bıktım en ufak bi olayı bu kadar büyütüp terslemenden tartışma çıkarmandan olmuyo yapamıyoruz tahammülüm kalmadı tartışma çıkarmava gibi bişey yazıp ayrıldı benden aradım açmadı. Bu kadar ufak bişeyde ayrılığı düşünmesi çok sinirimi bozdu altı üstü bi açıklama bekledim ne var sanki gibisinden konusması saçmaydı ciddiye almıyo gibi hissettim o an ondan o kadar sinirlendim. Sizce kim haklı suan