Üni den arkadaşım iyi bi kızdir nişanıma düğünüme kınama geldi sonra evime geldi doğum yaptım geldi ve farklı şehirlerde olmamıza rağmen geldi yani. Üstümde takısı da var. Bu yaz memlekette evine gittik ev görmeye kendi çağırdı hatta gelin diye. Bi olay da olmadı.Sonra iletişimi kesti olabilir dedim yogunluktur hepimizin öyle oluyo. Geçen haftalarda hal hatır için aradım. alo önemli bişey mi var şuan müsait değilim dedi kapadı bi daha dönmedi. Neyse dedim gene. İki gün sonra ortak arkadaşımız aradı dedi haberin yok mu xx evleniyor 2 ay içinde biriyle tanışmış aileler tanışmış yüzük takmışlar ben şok oldum tabi çünkü 2 ay önce biz memlekette gitmiştik evlerine abuk subuk ilişkilerini anlattı bu olayı anlatmadı. Sonra kıza mesaj attım evlenınce mi soyliceksin ariyoruz dönmüyorsun değer verip söylememişsin bile diye bi iki cümle yazdı ama tatmin edici gönül alıcı bişey demedi ve görüldü attı. Tekrardan dönmedi. Kırgınlığım hakkında suskun kaldı.
Öncesinde de geçen bi kere sevgilisi olmuştu sevgilisi ile tatile gitmişler haberim yoktu mesajlasirken yazmiyim dur arayayim dedim bir iki kelime ettim sak diye suratıma kapattı. Sebebi de sevgilisi o an suratını asmis niye telefonla ilgileniyosun diye yüzüme kapatmış. Dört gün sonra iliskisinden ayrılıp günlerce depresyona girdi ve beni sürekli görüntülü aradı. Bu bilgiyi de soylemekc istedim arkadasımla ilgili. Bu olay olduğunda da çok üzülmüştüm ama gene bişey demedim.
Şimdi bu arkadaşım evlense nişanlansa ben gidecek miyim bilmiyorum. Gitsem de gitmesem de bana kendimi değersiz hissettirdi. Ama dediğim gibi kendi benim her şeyim de bulundu. Nisan'a zaten gitmem ama düğünü olursa ne yaparim bilmiyorum süreç içindeki tavrına bakarım. Yine de problem çıkaran mutlu gününde yanından kaçan yada hiç toleransı olmayan kişi gibi görünmek istemem ne diyosunuz