Ayrıldığı eşi tarafından yol ortasında 20 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Yine koca dehşeti !
yine-koca-dehseti--5604587.Jpeg
yine-koca-dehseti--5604587.Jpeg

Yalova'da bir kadın, ayrıldığı eşi tarafından yol ortasında 20 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

İddiaya göre, Seda Camgöz (31), uzunca müddettir eski kocası Bülent Diler tarafından rahatsız ediliyordu. Eski eşi sabah saatlerinde kaldırımda yürüyen Seda Camgöz'ü yol ortasında durdurdu. Öfkeli adam, yanındaki bıçakla eski karısına saldırdı. Çok sayıda bıçak darbesi alan ve aşırı kan kaybeden kadının imdadına çevredeki esnaf yetişti. İki çocuk annesi Camgöz, çağrılan 112 ambulansıyla Devlet Hastanesi'ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.

Bu sırada aracına binip kaçmaya çalışan şahsı polisler yakalayarak gözaltına aldı. Olayı duyan Seda Camgöz'ün yakınları hastaneye akın etti. Genç kadının yakınları göz yaşlarına boğuldu.

Olayla alakalı tahkikat sürerken, vücudunda 20 bıçak darbesi tespit edilen genç kadının cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

http://www.milliyet.com.tr/yine-koca-dehseti--gundem-2054924/

bitmiyor ve ben hiç bi liderden kadın cinayetleri kadına şiddetin önlenmesine dair elle tutulur bişey duymuyorum

Durun çok şaşırmayın, veril(mey)en cezayı duyunca toptan şaşırırsınız..

Yine Duvarda ADALET yazan ama gerçekte ADALET'in olmadığı bir soruşturmada:

Sonuç: Yaz kızım.. Sanığın iyi giyinişi, mahkemeye karşı iyi tutumu, belkide kendince haklı nedenleri olduğundan.. ek olarak kadının toplumda yerinin olmadığının kanısına vararak...cezasının 1 yılını gönüllü kamu görevinde diğer 2 yılını açıkhava, hoş manzaralı bir cezaevinde yatmak suretiyle sonuçluyorum...

X