Ayrıldığı için nasıl pişman edersiniz??

3 yıl olmuştu çıkalı ilk başlarda evliliği hiç istemiyordu ama bir ara baya ısınmıştı bu duruma beyaz eşya almalar nişanda bunları yaparız diye hayal kurmalar ama maddi sıkıntıya girdiğinden midir nedir yine eskisi gibi evliliğe soğuk bakmaya başladı yine en sonunda dayanamadım artık seninle ilgili hayaller kuramıyorum bütün umudumu kaybettim dedim sonra da ipler koptu zaten seni çok fazla seviyorum sen benim kıymetlimsin ama seni üzmek istemiyorum evlenirsek seni mutsuz ederim dedi sonrada bitti işte. Kız kardeşini arattırıyor o konuşurken sesimi dinliyormuş sürekli napıyormuş diye soruyormuş ama yinede düşüncesi değişmedi neden böyle davranıyor sizce yaa bu kararından pişman etmek istiyorum onu ayrıldığı için pişman olmasını istiyorum. Nasıl bir tavır sergilesem mesela facebook hesabımı kapadım numaramı da değiştirmeyi düşünüyorum bana hiç bi yerden ulaşmasın merak etsin beni ne yapıyor diye yaa yanlış mı düşünüyorum yine bilmiyorum ama gerçekten çıkmazdayım :2::5::14:

cok cocukca geldi bana bu düşündükleriniz yani gercekten seviyorsa zaten pişmanlık yasayacaktır böyl işlere girişmeye gerek yok

İlişkide gelecek planları yoksa, adam bundan kaçıyorsa maalesef hayır gelmiyor o adamdan.
Çok da iyi anlaşsanız, sevseniz de olmuyor. Tecrübeyle sabit. Sonu büyük mutsuzluk. O şimdi özgür takılır gezer tozar, evlenme dönemi gelince de sizi arar.
Ama avcunu yalar umarım.

maddi sıkıntı içerisinde olan,borcu yüzünden bunalımda olan bir insan sağlıklı düşünemeyebilir.kimbilir ne denli sıkıntıları mevcutki sizi sıkıntıları içerisinde boğmak istememiş..maddi durumu iyiyken evlilik hayalleri kuran bir insan maddi sıkıntı içerisinde hayaller kuramaz sizinde evliliği bekliyor olmanız erkek arkadaşınızı iyice çıkmaza itmiş gibi görünüyor.ya borçları bitene kadar müddet verin bunuda erkek arkadaşınızla görüşün (içinizde ukdesi kalmasın,keşkeleriniz olmasın) yada gerçekten onsuz bir hayata merhaba diyin(pişman etmek için uğraşmadan yoksa unutmanız imkansız)Allah hakkınızda hayırlı olanı versin..

evlenmek isteyen adamın hali başka olur....en başında da aslında söylemiş niyetini bakışını.....burdan görüneni söyleyeyim seni evlenecek kadar sevmiyor ama boşta kalmak istemeyecek kadar seviyor.....seni biraz toy gördüm çünkü hala vakit kaybetmek senin için problem değil aslında.......kadınlar kaç sene yumurtluyor ki aklını başına topla onunla oyalanırken senin için doğru olan erkeği kaçırabilirsin

"seni çok seviyorum ama evlenirsek seni mutsuz ederim" böyle bir mantalite nasıl olur ki? hangi nedenlerden bu sonuca varmış ki.. insan sevdiği insanla birlikte olmak ister bir ömür boyu. telefonda kız kardeşini konuşturup sesini dinlemesi çok çocuksu geldi bana. seviyorsan seviyorsundur bir şeyler paylaşılır, o ne öyle konuşmadan ses dinlemeler. seni üzmek istemem ama bence bir kere üzül, yarası nasıl olsa kapanır henüz aranızda bir şey olmadan. ama bu şekide düşünen bir erkekle hayatını bir şekilde birleştirdin diyelim gerçekten mutlu olacağına inanıyor musun?

o yokmuş gibi davran
hayatına hiç girmemiş gibi yaşa
onu unuttuğunu göster ( en azından numara yap )
biryerde birşekilde karşılaşırsanız da hiçbişey olmamış gibi, sanki eski bir arkadaşınmış gibi davran.
kaçan kovalanır.
sende vur ve kaç:27:

maddi sıkıntı içerisinde olan,borcu yüzünden bunalımda olan bir insan sağlıklı düşünemeyebilir.kimbilir ne denli sıkıntıları mevcutki sizi sıkıntıları içerisinde boğmak istememiş..maddi durumu iyiyken evlilik hayalleri kuran bir insan maddi sıkıntı içerisinde hayaller kuramaz sizinde evliliği bekliyor olmanız erkek arkadaşınızı iyice çıkmaza itmiş gibi görünüyor.ya borçları bitene kadar müddet verin bunuda erkek arkadaşınızla görüşün (içinizde ukdesi kalmasın,keşkeleriniz olmasın) yada gerçekten onsuz bir hayata merhaba diyin(pişman etmek için uğraşmadan yoksa unutmanız imkansız)Allah hakkınızda hayırlı olanı versin..

Zaten evliliğin bitmesinin nedeninin en büyük nedeni de maddi sıkıntılarmış. Çok önceden anlatmıştı bunu. Ve her zaman evlenmek için durumun iyi olacak borç harç içinde evlenirse insan o sıkıntı içinde biribirini üzer insan kırar derdi. Ben seni bu borçlar varken alamam derdi. Son zamanlarda fazlasıyla canı sıkkındı çünkü her ay üst üste ödemeleri geliyor ve çok sıkıntı yaşıyordu.
Şimdide bu sıkıntıların etkisi olabilir ama ben her daim yanındaydım onun beklemeye hazırdım bu şekilde yapması üzdü seni mutsuz edemem diyor ama ben onunla mutluyum :2::2::2:

Back
X