Ayrıldığı için nasıl pişman edersiniz??

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
3 yıl olmuştu çıkalı ilk başlarda evliliği hiç istemiyordu ama bir ara baya ısınmıştı bu duruma beyaz eşya almalar nişanda bunları yaparız diye hayal kurmalar ama maddi sıkıntıya girdiğinden midir nedir yine eskisi gibi evliliğe soğuk bakmaya başladı yine en sonunda dayanamadım artık seninle ilgili hayaller kuramıyorum bütün umudumu kaybettim dedim sonra da ipler koptu zaten seni çok fazla seviyorum sen benim kıymetlimsin ama seni üzmek istemiyorum evlenirsek seni mutsuz ederim dedi sonrada bitti işte. Kız kardeşini arattırıyor o konuşurken sesimi dinliyormuş sürekli napıyormuş diye soruyormuş ama yinede düşüncesi değişmedi neden böyle davranıyor sizce yaa bu kararından pişman etmek istiyorum onu ayrıldığı için pişman olmasını istiyorum. Nasıl bir tavır sergilesem mesela facebook hesabımı kapadım numaramı da değiştirmeyi düşünüyorum bana hiç bi yerden ulaşmasın merak etsin beni ne yapıyor diye yaa yanlış mı düşünüyorum yine bilmiyorum ama gerçekten çıkmazdayım :2::5::14:

evliliğin sorumluluklarından kaçıyor sanırım.

seven insan bunu da kabul eder ama . ye, iç, gez daha mıı hos geldi nedir ? (bu cümlemi yanlıs yormayın ama art niyetle yazmadım)
:31:

canım yapma bunu kendine..
adam evlenmek istemiyormuş nedeni neyse ne, neden kendini buna mahkum ediyorsun..

3 yılını vermişsin, acını yaşa onunla ilgili herseyi hayatından cıkar - ama bunu onu pişman etmek için değil kendine yeni bir baslangıç yapmak için yap - sonra yepyeni tertemiz bir sayfa ac

bu adamla upuzun bir yolda yürüyemezsinki

Onun pişman olması gereken en önemli olay seni kaybetmiş olması :34:
Bırak, uğraşma. Madem o kadar sevdalı zaten gelir. Hatta bırak gelmesin, kendine yeni bir hayat kur. Dünyada bir o mu kaldı ?

Kendine güvenmiyorsa neden başta umut veriyor ki ? Anlamıyorum bu erkekleri.

Son düzenleme:
hiç bi şekilde irtibat kuramasın yeter..
özelde çaba sarfetme..
sen işinde ol.. yolun açık olsun.. pişman olsa ne olacak cnm, boşver..:19:
seni,sevgini hakedecek, iyi insanlarla karşılaşırsın umarım..:34:

ayrıca SENİ kaybetmiş. ekstra bir şey yapman gerekir mi sence pişman olması için. :34:

Ne bilim o kadar çabaladım mücadele verdim hiç bir sorunumuz yoktu ayrılmadan önce bile çok iyiydi ama evlenmek istemiyorum dedikçe artık onunla ilerisini görmemeye başlamıştım belirsizlikte beni çıldırtmaya yetti onu çok seviyorum çok özlüyorum unutmak çok zor gelicek :2::2::2:

bu erkekler neyın peşınde ben anlamıyorum :19:

bence numaranı felan değıştırme, aç facebookunuda
engelleme dursun öyle
hayatına devam et
görsün kudursun uyuz herıf
kardeşıde ararsa açma, veya müsaıt değılım dışardayım felan de

3 yıllık bi ilişkinin ardından hala evlilik düşünmemesi saçma yani.
Evlilikten kaçıyor o zaman bu adam.

Ne bilim o kadar çabaladım mücadele verdim hiç bir sorunumuz yoktu ayrılmadan önce bile çok iyiydi ama evlenmek istemiyorum dedikçe artık onunla ilerisini görmemeye başlamıştım belirsizlikte beni çıldırtmaya yetti onu çok seviyorum çok özlüyorum unutmak çok zor gelicek :2::2::2:

3 sene olmuş, adamın planı, huyları da belli.
Zorlamanın manası zaten yokmuş.
Allah hayırlısını versin. :34:

kendi isteğiyle giden adamı sen pişman edemezsin. onun için gerçekten kıymetliysen o zaten bir süre sonra pişman olacaktır..

Ona en büyük ders senin dimdik yolua devam etmendir canım.
arkana bakmadan.
Kız kardeşiylede irtibatını kes,
ondan haber bile almak istemediğini söyle.

Üzerime titreyen adam bensiz yapamayan adam gece sesimi duymadan uyuyamayan adam nasıl olur da ilerisini düşünemez aklım almıyor ya :ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
noluyor bu erkeklere anlamıyorum ki..
roller değişti resmen sanki biz bunların peşinde koşacağız nolur evlenelim diye...
çevreden duyduklarıma ve tabi kendi yaşadıklarıma inanamıyorum artık.. iyice soğudum bu erkeklerden..

hep öyle derler zaten:"Ben seni mutsuz ederim." çok klişe bir bahane.
Böyle adamlar evliliğin sorumluluklarından kaçıyor, dost hayatı yaşamak isterler ancak, o işlerine gelir.

noluyor bu erkeklere anlamıyorum ki..
roller değişti resmen sanki biz bunların peşinde koşacağız nolur evlenelim diye...
çevreden duyduklarıma ve tabi kendi yaşadıklarıma inanamıyorum artık.. iyice soğudum bu erkeklerden..

Aynen bende soğudum artık ciddi anlamda. O kadar zamanını harca evlenemem ben hadi eyvallah gel de güven bunlara...

hep öyle derler zaten:"Ben seni mutsuz ederim." çok klişe bir bahane.
Böyle adamlar evliliğin sorumluluklarından kaçıyor, dost hayatı yaşamak isterler ancak, o işlerine gelir.

Zaten boşver evliliği böyle mutluyuz desem koşa koşa gelir.

Back
X