Ayrıldığı nişanlısı ile aynı yerde çalışan var mı*

işte hep kadınlar yapar erkekler konusur ama icraata gelince yok lmaz:
yani tam olarak sen öyle konustun diyemi seni bıraktı

benim ona yaslanmam gerekirken o bana yaslanmıştı.ve inanın ailesinin durumu kötü falan değil.orta halli kendini geçindirebilecek bir aile..ama sorumluluk bilinci yok.bu kadar sorumsuzluğu düşün parasını da benden isteyince attı kafam iyice.haksızmıyım sizce?

Son düzenleme:
işte hep kadınlar yapar erkekler konusur ama icraata gelince yok lmaz:
yani tam olarak sen öyle konustun diyemi seni bıraktı

benim ona yaslanmam gerekirken o bana yaslanmıştı.ve inanın ailesinin durumu kötü falan değil.orta halli kendini geçindirebilecek bir aile..ama sorumluluk bilinci yok.bu kadar sorumsuzluğu düğün parasını da benden isteyince attı kafam iyice.haksızmıyım sizce?

Son düzenleme:
Bende nişanlımla aynı şirkette çalışıyorum..Allah korusun böyle bişey yaşarsak sanırım ben kalmam o şirkette ayrılırım.Daha çok acı çekmek istemem..Takılarıda o istemeden verirdim ona ait bişey kalmasın bende diye..

canım ya seni çok iyi anlıyorum nişanlı değil ama evlilik düşündüğümüz kişiyle(ailemde biliyodu) aynı işdeyim bende evet haklısın zamanla geçecek geçiyor inan hatta iyiki olmamış diyesin geliyor
istersen özelden mesaj atabilirsin ayrınları anlatırım.

ilgine çok teşekkür ederim ama maalesef ben yeni üye olduğumdan özelden mesaj atamıyorum.iletişime geçmenin başka yolu varsa çok isterim görüşmeyi.çok ihtiyacım var..

ben de takıları vermeyi işten ayrılmayı düşündün.sonra ne için bunları yapayım ki daha rahat etsin diye mi dedim kendi kendime.zamanla bunu atlatacağımı düşünerek çalışmay devam ediyorum ama bu arada iş de arıyorum daha iyisini bulursam asla devam etmem.takı meselesine gelince ben gurur yapıp ona versem ne olcakki onun işine gelcek zararsız çıkmış olcak bu işte.benim tüm hayallerim yerle bir oldu.insanlar kimbilir neler düşündü hakkımda.o yüzden şimdi takıları versem ilerde pişman olacağıma eminim.benim ailem evliliğimiz için neredeyse 20 milyar harcadı hazırlıklar için.onlar hiç bir şey yapmadı.birde ödül verir gibi geri veremem.ihtiyacım yok ona ait hiç bir şeye tabiki ama ekmeğine yağ sürmek istemiyorum...

mafoldumbenkaydirigubbakcemile5
ilgine çok teşekkür ederim ama maalesef ben yeni üye olduğumdan özelden mesaj atamıyorum.iletişime geçmenin başka yolu varsa çok isterim görüşmeyi.çok ihtiyacım var..

maalesef yine mesaj atamadım.istersen sen bana özelden mail adresini gönder msn me ekliyeyim.

ben sana mesaj attım ama yeni üye olan mesaj atamaz diye bişi varmı bilmiyorum
sağ tarafda üst kısımda adının yazılı olduğu yerde özel mesaj yeri var oraya bak istersen yada kullanıcı paneline gir solda mesaj kısmını kontrol et cevap yazabiliyomusun

olmuyor maalesef mesaj atamıyorum.özelden en az 50 gönderim yapmış olmanız gerekiyor diye uyarı veriyor.az önce msnde başka kızla resmini gördüm.1 ay oldu daha nasıl yapar.yıkılmış durumdayım.

BENCEDE CNM BENIM ALLAHA SÜKRET Kı EVLENMEDEN ANLMSIN YANI SONRASI DAHADA KÖTÜ OLABILIRDI BENCEakannehir

BENCEDE CNM BENIM ALLAHA SÜKRET Kİ EVLENMEDEN ANLMSIN YANI SONRASI DAHADA KÖTÜ OLABILIRDI BENCEakannehir

sonrasının kötü olacağına şüphem yok zaten.üzüldüğüm tek şey suya düşen hayaller emekler eminim işyerinde insanlar neler konuşuyorduk bunun böyle olacağı belliydi konuşmaları.kendimi çok küçük düşmüş hissediyorum işyerinde bazen insanların yüzüne bakamıyorum.rezil olmuş hissediyorum kendimi...

bende yeni katıldım aranıza. aynı şey benim başımda aynı işyerinde çalışıyorum 2 senedir beraberim yaza nişan yapacaktık ama dün bitti. daha öncede ayrılıklar yaşamıştık ama bu kez dönüşü yok. kendimi tutamıyorum. koridorda sesini duyduğum zaten imza bahanesiyle onu görmek için çıkıp yanından geçiyorum napıcam ben yaa senağlama

neden ayrıldınzı ki

ben 2 sene içinde 2 - 3 kere aldatıldım. herdefasında affettim. çok yalvardı ağladı sızladı dayanamadım sevdiğim için affettim. çalıştığım yerde herkes bunu biliordu. çok kötü olmuştum bunun altında kalmak istemiordum onunla ayrı olduğum dönemde kafam dağılsın ve dertleşecek biri olsun die aynı zamanda kulağına giderde oda üzülür diye bir arkadaşlık kurdum biriyle. o kişide benim aynı zamanda uzaktan akrabam olur. sonra biz barışınca ben arkadaşlığımı kestim. dünde silmeyi unuttuğum o çocuğa yolladığım bir mesajı okudu. sinir krizi geçirdi beni nasıl aldatırsın die ve bitirdi çok dil döktüm ben aldatmadım seni diye ama dinlemedi beni hiç

istediğin kadar dil dök geri döneceği yoksa dönmezler erkekler.moralini bozmak istemem ama son bir kez konuş istersen madem seviyorsun.ama hayırlısı iste yine de.bende çok sevdim bir sürü hatasını affettim nişanlımın evimiz hazırdı.ev eşyalarımızda düğün salonumuzda tutulmuştu.3 ay sonra evlenecektik.kısmet olmadı.ben çok yalvardım resmen köpek oldun.ne olursun bana ömür boyu çekeceğim bir ceza verme dedim.sensiz yaşayamam dedim.yine de gitti.çok üzüldüm.ama artık toparlanmam lazım.inanamıyorum bu olanlara.bu kadar verilen emeklere nankörlükten başka bir şey değil.ama gelde kalbine anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…