Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir çok arkadaşım aynı tavsiyeleri verdi zaten.fakat burada sizlerden duymak ayrıca rahatlatıyor beni.her toplantıda inadına karşıma oturuyor.işle ilgili oyalamak için muhabbetleri uzatıyor.bazen karşımda telefonda birileriyle canımlı cicimli konuşuyor.mesaj çekiyor.daha neler neler.aslında en ufak bir kıskançlık hissetmiyorum.tek üzüldüğüm insan çok sevdiğini bu kadar kırdıktan sonra bırakıp gittikten sonra neden daha fazla üzmek için elinden geleni yapar anlamıyorum.
ııyy var yaa içimden böyleesine saymak sövmek geliyooo neyse bencede gözmezden gelmeye çalış ama bence aradada sen ona yap herzamanki halin nasıldır bilmem kendine dahada bakmaya başla ve hiç ama hiç umursamadığını belli et herzamankinden daha neşeli ve güçlü ol salla gitsin yaaaa
canım ver gitsin sanki çok sey almısta istiyorlmaz:
kişiliği daha oturmamıs gibi :umursamaz:
şimdi vermezsen suçlu olan o ama daha baska laflar fln cıkar üzülürsün ver gitsin
iştende ayrılma sakın o zaman seni güçsüz görür
buarada dediğim gibi yaptırdığımız ev babamındı. kaç aydır kiracı çıktı boş duruyor.dahada duracak.yaza kısmetse biz oraya taşınacağız.onun üzerine düşen alınması gerekenlerin bir çoğunu ben aldım.düğün salonunun parasının yarısı ben verdim.yoksa düğün yapmayacaktı.biz bohça yapmamıştık yine onun istediği üzerine.bu kadar hayal kırıklığı ve harcamalarım oldu.o yüzden nişanda takılanları istedi ama ben hiç birini vermedim geri.sizce iyimi yapmışım kötümü.bazen gurur yapıp vermek istiyorum geri.bir pırlanta yüzük bir bilezik zaten.çok büyük şeyler değil.bizde ona künye almıştık.bende istedim o da vermedi sen vermezsen bende vermem dedi.ben de nişanı bozan sensin bu yüzden bir şey talep etmeye hakkın yok dedim.yine de vermedi.hakkımı helal etmiyorum sana dedim ve indim arabadan.......
bir çok arkadaşım aynı tavsiyeleri verdi zaten.fakat burada sizlerden duymak ayrıca rahatlatıyor beni.her toplantıda inadına karşıma oturuyor.işle ilgili oyalamak için muhabbetleri uzatıyor.bazen karşımda telefonda birileriyle canımlı cicimli konuşuyor.mesaj çekiyor.daha neler neler.aslında en ufak bir kıskançlık hissetmiyorum.tek üzüldüğüm insan çok sevdiğini bu kadar kırdıktan sonra bırakıp gittikten sonra neden daha fazla üzmek için elinden geleni yapar anlamıyorum.
çok kötüyüm ya hergün ayrı işkence nasıl sıyrılacağım bundan.bilmiyorum.