• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldığım erkek arkadasım beni tehdit ediyor,

guyigit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
4
0
36
İstanbul
SLm;
Benim şuan içinde bulunduğum bir sıkıntım var ve derdini çaresini bulamıyorum, Bir ilişki yaşadım kavgası tartışması ile yaklaşık 1 sene sürdü. Bu insan benim kendi işyerimde biri idi. biribirimizi sevdik sahiplendik yanlız sevdigim insan tam bir hasta çıktı. 1 Seneden sonra ayrılmak istedidim çünkü ağzı küfürlü, çok agresif ve sinirli ve sanırım akli dengesi de yerinde değil, şizofren oldugunu bile düşünüyorum cünkü kendi kendine düşünüp kendi kendine garip modlara giriyor, bide aynı yerde çalışmamız zaten tam bir işkence acıkcası, aynı sonunda cıkıcam işten orası ayrı bir konuda ben bundan 3 ay önce ayrıldım buda başladı beni tehdit etmeye ben kendimii ayrılıga hazır hissetmiyorum ayrılmadan önce bana söyle v.s. dayanamadım artık katlanamadım çünkü migdemi bulandırmaya başladı işin aslı ben geçmişimde yaşadıgım sıkıntıları anlattım dinledi bak ilişkiye başlayacaksak ben böle bir insanım beni böle kabul edebilecekmisin dedim o da zman dedi ve bu süre zarfında bana aşık olmuş, ayrıldıgım da ise beni önce öldürmekle sonra yaşadıgım tüm şeyleri aileme anlatmakla evime gelip sokagımda bagırmakla yolumu kesmekle, sürekli telefonla arayıp tehtid etmekle çareyi buldu galiba ki bana öle geliyor, aileme anlatacakmıs benim nasıl biri oldugumu demesine göre ailem beni dışlayacakmıs ben suanda aileme gidip beni tehdit ettiğini söylesem bunu yer yüzünden kaldırırlar zaten hiç mi hiç sevmiyorlardı, ben bunalıma girdim böle konusmalarından saçmalamasından dengesizin teki cünkü aptal saptal konusup canımı sıkmaktan başka bişi yok napmalıyım hiç muhattap olmasam mı diye düşünüyorum bana bide söyle diyor bana umut ver tekrar beraber olalım zaten senin bunalım halinle ugrasamam 1 2 ay sonra ayrılım senden diyor :D valla akli dengesiz iyi mi değil mi anlamadım yardım sizden ne diyorsunuz kızlar :D:31:

polisee şikayett edinnnnn korkama bir halt yiyemez alenede söyle mutlakaa tehdit edildiginiiii yanlız başına hareket etmeee o işyerinden çık mutlakaa

telefon numaranı degiştirrrr ailenden destel all

Ailemden destek almak istiyorum fakat şu işyerinden cıkmayı bekliorum dengesiz cocuk bide gitmiş benim hayatıma dair konuları işyerine anlatmıs millet beni dışladı bu cocugun sevgisine de inanmıyorum, diyorum istenmiyorsun hala neyi kovalıyorsun bide gidip beni işyerine şikayet ediyorsun resmen cocuk ve dengesiz anladıgım kadarı ile

akli dengesinin yerinde olmadığı kesin.bence ailenıze anlatmalısınız o dengesizede istediğini anlat aileme diyin yanı korkmadığınızı göstermiş olursunuz.böyle bir olay yaşandı ve arkadaşımın sokağındakı bir kızın evine eski sevgilisi dayandı bende gördüm baya olay çıktı poliler ambulans geldi bu tür olaylar çok bence yalnız olmadığınızı anlaması gerek o iş yerindende ayrılabiliyorsanız bugün çıkın.

akli dengesinin yerinde olmadığı kesin.bence ailenıze anlatmalısınız o dengesizede istediğini anlat aileme diyin yanı korkmadığınızı göstermiş olursunuz.böyle bir olay yaşandı ve arkadaşımın sokağındakı bir kızın evine eski sevgilisi dayandı bende gördüm baya olay çıktı poliler ambulans geldi bu tür olaylar çok bence yalnız olmadığınızı anlaması gerek o iş yerindende ayrılabiliyorsanız bugün çıkın.

zaten ay sonunda iş akdimi fesh edeceklermiş burda çalışan muhasebeci arkadasıma söylemişler ya aslında bana derim şunu söylerim v.s. diyor önceden korkardım da sonra dan kormamaya takmamaya başladım çünkü hasta biri oldugunu anladım açıkcası, ben sonuçta bişiler yaşamış olabilirim aileme söylese ne yazar diye düşünüyorum aileminde beni evlattlıktan derdecek durumu yok diye düşünüyorum yaşadıklarımdan sonuçta ben yaşamışım bilmiyorum kendim anlatacagım heralde en sonunda başıma geldiyse aileme

Back
X