• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldığım kişinin anne babası

Seni nasıl bu kadar kabullenip bağrına bastılar, paşa oğullarına layık gördüler, bu çok açık zaten. Hazırda oğullarını seven, 1 yıldır ilişkisi olan birinden iyisini mi bulacaklardı? O ailenin iyiliğine de güvenme, herkes ne ederse evladına ediyor, el kızına bayıldıklarından değil. Madde bağımlısı evladının elinde yazık olmasın diye elin oğlu /kızını uyaranlar da var
Herşey bir yana adam terketmiş. Bitti deyip hayata devam etmeli. Kadınlar gece gündüz takipte. Aileye gelene kadar kadın kendini düşünmeli zaten böyle bir adamla 1 yıllık ilişki yuh. Dediginiz gibi ailenin umurunda olmaz kadın.

Arkadaşlar durumumu az çok biliyorsunuz madde bağımlısı sevgilimden ayrıldım. Ailesiyle tanışmıştım oturup yemek yemişliğimiz hatta annesinin tanımadığı halde annemlere börek çörek bile yapıp yollamışlığı var. Anne babamdan büyük yaşlı insanlar. Whatsaptan birbirmizde ekliydik ben durum atınca annesi kalp, nazar boncuğu vs yollar oradan konuşurduk. Bu sabah saat 4 sıralarında bana annesinden hiç bişey olmamış sanki ayrılmamışız gibi napıyosun diye mesaj attı. Aradan 15 dakka sonrada cevap versene laaaaan diye yazdım bende merak ettim annemden baktım kendi numarasına saat sabah 4 te çevrimiçi bir sene boyunca gece 1 olmadan uyuyan adam o saatte kimle konuşur? Ayrıldık daha 1 hafta olmadı konuşcak birini nereden buldun? Bende hem orda çevrimiçi olup hem annesinden bana yazmasına çok sinirlendim benimle daha fazla oynamasına dalga geçmesine izin vermemek için anne babasını da engelledim çünkü unutmam gerekiyor. Bu şekilde bana hiç bişey olmamış gibi yazarsa aklımla oynarsa nasıl unutabilirim ki ? sizce engellemekte ayıp mı ettim anne babasını? Ama bitirmeye çalıştığım bir ilişki orada biriyle konuşurken napıyon diye dalga geçer gibi mesaj atması sabahın dördünde çevrimiçi olması ya bunlar bir senelik ilişkiye vefasızlık saygısızlık değilmi ? Ne yapcağımı şaşırdım. Ergende değil ki bu adam 32 yaşında 1 sene boyunca ciddi sandığım ilişkide kullanılan tarafmı oldum aklımda deli sorular. Anne babası da sorsunlar bi zahmet oğullarına bu kız bizimi engelledi neden diye ? Beni gelinleri olarak görmek istiyolardı madem biraz evlatlarına sorsunlar sorun sendemi ? Ondamı diye?
Sen unutmak istemiyorsun, unutmak için kendini zorluyorsun. Keşke kendine, geleceğine biraz değer versen. Anne babası seni gelin olarak isterler zaten, el kızı baksın işte, başlarından atacaklar. Engelle heryerden, bırak napiyorsa yapsın

ablam sen bi hayır falan yapsana.
yani böyle çok maliyetli olmayan çikolatalar gofretler falan oluyor al bi kutu mahalledeki çocuklara dağıt.
bi mama al petshop'tan, sokak kedilerine köpeklerine ver.
otur şükür duası et, ibadet et inancına göre ama kurtulduğuna şükür anlamı içersin.

Ne güzel kurtuldum demeniz lazım artık bırakın ayıp olursa olsun engellemeniz. Adam madde bağımlısı başka bir şeye benzemez.

Ayrılmakla en iyisini yapmışsınız daha hala neyi sorguluyorsunuz ? Vallahi bazı kadınlar nerde beş para etmez adam var cımbızla çekip bulmayı başarıyor. Benim kuzenim de işsiz güçsüz çapkın serseri herifin tekiyle evlenip iki çocuk yaptı. En son kendi yatağında başka kadınla bastı ve hala evli inanabiliyor musunuz ? O yüzden ben böyle 'seviyorum' diyip abuk sabuk adamlarla evlenen kadınlara acıyamıyorum. Siz de verilmiş sadakam varmış diyip yolunuza devam edin. Ucuz kurtulmuşsunuz bırakın kime yazıyorsa yazsın.

Arkadaşlar durumumu az çok biliyorsunuz madde bağımlısı sevgilimden ayrıldım. Ailesiyle tanışmıştım oturup yemek yemişliğimiz hatta annesinin tanımadığı halde annemlere börek çörek bile yapıp yollamışlığı var. Anne babamdan büyük yaşlı insanlar. Whatsaptan birbirmizde ekliydik ben durum atınca annesi kalp, nazar boncuğu vs yollar oradan konuşurduk. Bu sabah saat 4 sıralarında bana annesinden hiç bişey olmamış sanki ayrılmamışız gibi napıyosun diye mesaj attı. Aradan 15 dakka sonrada cevap versene laaaaan diye yazdım bende merak ettim annemden baktım kendi numarasına saat sabah 4 te çevrimiçi bir sene boyunca gece 1 olmadan uyuyan adam o saatte kimle konuşur? Ayrıldık daha 1 hafta olmadı konuşcak birini nereden buldun? Bende hem orda çevrimiçi olup hem annesinden bana yazmasına çok sinirlendim benimle daha fazla oynamasına dalga geçmesine izin vermemek için anne babasını da engelledim çünkü unutmam gerekiyor. Bu şekilde bana hiç bişey olmamış gibi yazarsa aklımla oynarsa nasıl unutabilirim ki ? sizce engellemekte ayıp mı ettim anne babasını? Ama bitirmeye çalıştığım bir ilişki orada biriyle konuşurken napıyon diye dalga geçer gibi mesaj atması sabahın dördünde çevrimiçi olması ya bunlar bir senelik ilişkiye vefasızlık saygısızlık değilmi ? Ne yapcağımı şaşırdım. Ergende değil ki bu adam 32 yaşında 1 sene boyunca ciddi sandığım ilişkide kullanılan tarafmı oldum aklımda deli sorular. Anne babası da sorsunlar bi zahmet oğullarına bu kız bizimi engelledi neden diye ? Beni gelinleri olarak görmek istiyolardı madem biraz evlatlarına sorsunlar sorun sendemi ? Ondamı diye?
İyi kurtulmuşsun sakın bulaşma .ne yapacaksın saat kaçta girdiyse girdi hayatından çıkardın hayatına bak hepsini de engelle . Şimdi üzülürsün ama elbet unutacaksın .bir ömür mutsuz olmaktan iyidir .

Siz böyle bir adamdan ayrılıp hala ayrılığı sorguluyor musunuz? Ben sizin bu adamla evlendikten sonraki yaşayacaklarınızi özet geçeyim isterseniz; dayak, maddi sıkıntı, ortada kalan çocuk. Nereden mi biliyorum? Her gün kadın programlarında sizin bu adamla geleceğinizi izliyoruz. Müge anlı, Esra Ceyhan vs... Ve ben o çocukları görüp bir kez daha o anneye babaya.... Neyse...

Back
X