- 24 Haziran 2016
- 1.404
- 3.641
- 33
- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
ha ha çok hoşssun.
biz kabul etsek ne etmesek ne.
sen kendini kabullen.
bu gidişle sevişip geri döneceksin eve sen.
en iyisi bu galiba senin için:))
Bu şekilde düşünmen çok normal, 4 sene geçmiş afedersin ama boru değil yani. 4 senede insan ne kadar çok değişiyor, sen bu değişimlerin hepsini bu adamla yaşamışsın sonuçta. Ama gerçekten hata yapıyorsun. Bu adama güven olmaz bir daha. Acaba fotoğraflarımı yayar mı diye düşündüğün bi adamla barışsanız bile ne kadar sağlıklı bir ilişkide olabilirsiniz ki ? Senin sürekli aklında olacak böyle şeyler. Ki ben adamın barışmak istediğini sanmıyorum. Barışsanız 2-3 haftaya yine ayrılacak gidecek. Biliyorum bu tipleri çünkü hep böylelerdir. Özlediğini sanar, boşlukta hisseder, seni elinin altında gördüğü için ilk iş sana yazar. Sonra hevesini alır defolur gider. Lütfen kendini tekrar böyle bir şeye başlayıp da yıpratma ve bugünkü buluşmanızı iptal et.
Saat 3 e kadar kararımı vermem lazım... şu an işteyim tek düşündüğüm şey bu..
Bu tarz bir şeyi yaşadığım için biliyorum. Beni ne kadar dinlersin onu bilemem ama tek tavsiyem gitme. Ara iptal et bi bahane bulup. Zaten bu şekilde daha değerli gelirsin onun gözüne, hemen elde edemediği için. Çok buluşmak istiyorsan da en azından bugün buluşma iptal et kesinlikle
sonuçlarının iyi olmayacağını biliyorsun.Bende bundan korkuyorum zaten...
sonuçlarının iyi olmayacağını biliyorsun.
ama sürekli de aklın bunda.:))
açıkcası yadırgıyorum da.
nefsine hakim olmak bu kadar zor olmamalı.
korkuyorum dediğin için yazıyorum.
yoksa bizi ilgilendirmez.
ama sık sık bunu dile getiriyorsun.
buluşma gitme o zaman.
buluşmayı ayarlayan sensin.
sonuçları daha üzücü olacaksa neden kalkıştın bu işe
konunun detaylarını bilmiyorum ben.Hayatımda aldığım her karar da hep kararlıyım ve net im. Ne istediğimi her zaman bildim. Ve istediklerimi elde etmek için çok çalıştım.
Ama gelin görün ki şu aşk meselesinde sanırım bende ne istediğimi bilmiyorum. Kafam karma karışık inanın. Ne düşündüğümü, ne hissetiğimi bilmiyorum.
Bir yanım pozitifken diğer yanım negatif.
Bir yanım A diyorken diğer yanım B.
Bir yanım içimdekilerini haykırmak isterken diğer yanım kabuğuma çekilmek istiyor.
O kişiyi evet çok arzuluyorum. Ama sadece ona karşı böyle hissediyorum. 26 yaşındayım ve sadece ona karşı bu şekilde hisslerim oluştu bugüne kadar. Bende anlamıyorum inanın.
Her ne kadar akıllı ve mantıklı bir insansam işte bazı konularda çok zayıf ve duygusal olup sağlıklı kararlar veremiyorum.
Buluşmayı ben ayarladım ve bu konuda da dengesizim. Bir yanım gitmek isterken diğer yanım istemiyor.
konunun detaylarını bilmiyorum ben.
bu adamla tekrar ilişkiye başlama durumunuz var mı?
o da istekli mi senin gibi.
eğer düzeltilebilecek birşeyler var ise bunlara youınlaşsan.
arzularına teslim olmasan:))
nacizane tavsiye.
seni kendime benzetiyorum nedense. ben ilk sevgilimle evlendim. esimle benim aramda da yas farki var sizdeki gibi hemen hemen. zaman zaman ayrilma noktasina da geliyoruz. ama bende senin gibi işte yelkenleri hemen indiririm. aman bosver kullan gitsin eski sevgilini
hatta ben kendime guvenemedigimden hic ciddi ayrilma girisiminde bulunmadim. aslinda ciddi ciddi dusundugum cok oldu ama arada cocuk var illa goruscez falan. ozlerim dayanamam diyebide bizimki turkiye standartlarinda bi iliski yani oyle dusun
normalde boyle şeylere tesvik etmemek lazim aslinda ama git bulus icinden nasil geliyorsa oyle davran derim. ister iliskinin devami olsun ister olmasin. aklinda kalmis gibi. aklindan cikarman icin bi kez daha gormen lazim..belki de bekledigin gibi geçmeyecek ve iyiki ayrilmisiz diceksin. soguyacak icin falan. oyle de olabilir. he bide ben olsam maili mutlaka sorardim.
seni kendime benzetiyorum nedense. ben ilk sevgilimle evlendim. esimle benim aramda da yas farki var sizdeki gibi hemen hemen. zaman zaman ayrilma noktasina da geliyoruz. ama bende senin gibi işte yelkenleri hemen indiririm. aman bosver kullan gitsin eski sevgilini
hatta ben kendime guvenemedigimden hic ciddi ayrilma girisiminde bulunmadim. aslinda ciddi ciddi dusundugum cok oldu ama arada cocuk var illa goruscez falan. ozlerim dayanamam diyebide bizimki turkiye standartlarinda bi iliski yani oyle dusun
normalde boyle şeylere tesvik etmemek lazim aslinda ama git bulus icinden nasil geliyorsa oyle davran derim. ister iliskinin devami olsun ister olmasin. aklinda kalmis gibi. aklindan cikarman icin bi kez daha gormen lazim..belki de bekledigin gibi geçmeyecek ve iyiki ayrilmisiz diceksin. soguyacak icin falan. oyle de olabilir. he bide ben olsam maili mutlaka sorardim.
Ya aslında sizin gibi de düşünüyorum. Bende çoğu kez bu şekilde davrandım. En kötü ne olabilir ki diye düşünüp içimden ne geliyorsa yaptım. Ama bu adamın eksi yönü şu, Aylin acaba fotoğraflarımı yayar mı diye bir düşünceye girdi. E bu boş bir düşünce değildir yani bir kadın durduk yere öyle bir şey düşünmez. Adam böyle bir şeyi yapabilecek kadar karaktersiz de olabilir. Yoksa tabi ki gitsin görüşsün içinden geliyorsa sevişsin. Ama şimdi adamla sevişirken bile acaba videoya mı çekiyor yayar mı diye düşünme ihtimali olacak Aylin'in @aylin_a
Canım ben aslında bu konuda ona güveniyordum. 4 yıl içinde yapsaydı yapardı. O mail geldikten sonra kafam karıştı benim. O mail gelmeseydi katiyen acaba fotoğraflarımı yayar mı diye düşünmezdim.
EEe mail e de cevap yazdım. Cevap gelmedi. Bence o mail de asılsız. Şimdi o korkum bitti... ama bu konudan ona bahsetmelimiyim. Sonuçta arkadaşının arkasından ne yazdıgını bilmesi gerekmez mi ?
Bence şu anda bahsetme. Ayrıldıktan sonraki ilk görüşmeniz olacak bi ölç tart. Baktın olumlu gidiyor, konuşmaya başladınız eskisi gibi, o zaman çıtlatırsın
Yada mail den bahsetmeden arkadaşından bahsetsem tepkisi nasıl ölçmek için.
Yahu adam mail atıyorsun neden acaba sonunu getirmiyorsun ki. Birde ne kadar meraklı bir kişiliğe sahip olduğumu bilir... günler boyunca çatlamıştım resmen.
O adamın ne yapmak istediği de hala meçhul zaten dengesizBence şimdilik ne adamdan ne mailden bahsetme. Olursa bir sonraki görüşmede anlatır sorarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?