Ayrıldığım sevgilimin arkadaşından mail geldi, endişelerim ve korkularım oluştu. Nasıl davranmalıyım

Arkadaştan cevap yok mu ? Yurt dışındaysa görmemiştir belki adam.

Gönderilen mail de ayrildigimizi bildigine dair hiç bir ipucu yok.
Bana uyarı mail i gibi geldi sadece.

Ondan uzak dur demesi....

Ikisinin görüşmediğine eminim. Ama eğer görüşüyorlar ise şu son 2 aydır tekrardan olmuştur...
Ayrildiginizi bilmeden mesaj atmaya cesaret edemezdi bence cunku ayrilmamis olsaniz sevgilinize maili gosterme ihtimalini dusunurdu, bence bu iste bir is var, yagmurdan kacarken doluya tutulmayin, dikkatli olun!!!

Son düzenleme:
Arkadaslar dün saat 7:30 da aksam mail e cvp yazdim ama hala cvp yok.

Zaten akilli telefon devrindeyiz mail ler her dakka gunceleniyor.
Bence gordu ama hala cvp yok.

Şimdi bu herif bir taş attı ortaya ama devami yok....

Merakımı nasıl yenicem :/

15 yıllık arkadaşına olan güvenin ne kadar bilmiyorum ama eski sevgiline kesinlikle söyleme..

Hicbir sey yapma. Merak etsen bile. Ne kimseye yaz ne de kimseyle konus. Bir sey yazman herseyi daha beter yapabilir. Iliski olmus bitmis. Onlarin aralarinda gecen de kendi aralatinda kalsin. Sen de erkek atkadasinla saglikli bir iliski yasamasaydin bitirmezdin. Birak herkes oldugu yerde kalsin. Serinkanli ol. Merakini yen. Bu bir oyun da olabilir.

Bütün sayfaları okudum ve sonucunu merak ediyorum

Henüz cevap vermedi beyfendi...

Hayir ortaya bir taş attı ve gerisi gelmedi...
Şimdi ne düşüneceğimi şaşırdım hakikaten.
Sanırın muhatap olmak istemiyor, sadece uyarmak istedi.
Yada mail i henüz görmedi.

Yani zorlamaya gerek var mı ki?
Üşenmeden tüm mesajlari okudum konuya vakıfım artık ve yorumumu yapıyorum. Bence adama 2. bir mail atmayin beklemede kalın. Ama sunu merak ettim mailinizin okunup okunmadigini göremiyor musunuz? Karsi taraf okuyunca okundu diye belirtiyor benim telefonumda. Buna bir dikkat edin bakalim. Esrarengiz arkadasin korku filmlerindeki tipler gibi ansizin ortaya cikip sonra ortadan kaybolmasi hic hos degil. Degisik bir tezgaha düşürülmek isteniyor olabilirsiniz. Tepkisiz kalmak ve merakinizi sonlandirmak en iyisi gibi görünüyor. Ikisi birlikte hareket ediyor mantigiyla yaklasirsak bu en dogrusu. Yok birbirleriyle alakalari da yoksa esrarengiz arkadasla ilgili de sorun yoktur. Sevgilinize gelince bence fotograf korkusuyla yasamayin. Akilli ve zeki bir adamsa basina geleceklerin farkindadir ve bir hamle yapmaz. Bence o fotolarla kendini tatmin etmekle mesguldür rahat olun..

Üşenmeden tüm mesajlari okudum konuya vakıfım artık ve yorumumu yapıyorum. Bence adama 2. bir mail atmayin beklemede kalın. Ama sunu merak ettim mailinizin okunup okunmadigini göremiyor musunuz? Karsi taraf okuyunca okundu diye belirtiyor benim telefonumda. Buna bir dikkat edin bakalim. Esrarengiz arkadasin korku filmlerindeki tipler gibi ansizin ortaya cikip sonra ortadan kaybolmasi hic hos degil. Degisik bir tezgaha düşürülmek isteniyor olabilirsiniz. Tepkisiz kalmak ve merakinizi sonlandirmak en iyisi gibi görünüyor. Ikisi birlikte hareket ediyor mantigiyla yaklasirsak bu en dogrusu. Yok birbirleriyle alakalari da yoksa esrarengiz arkadasla ilgili de sorun yoktur. Sevgilinize gelince bence fotograf korkusuyla yasamayin. Akilli ve zeki bir adamsa basina geleceklerin farkindadir ve bir hamle yapmaz. Bence o fotolarla kendini tatmin etmekle mesguldür rahat olun..

Teşekkurler ilginiz icin.
Hayir okundu opsiyonunu secmemisim maalesef...
Bakalim ne olacak ama hiç hoş degil yapilan.
O kisiyi gercekten abi gibi goruyordum.
Zekasina hayrandim. Hep saygiliydim ama simdi ortaya boyle bisey atiyor ama gerisi gelmiyor. Gercekten hoş degil.

Teşekkurler ilginiz icin.
Hayir okundu opsiyonunu secmemisim maalesef...
Bakalim ne olacak ama hiç hoş degil yapilan.
O kisiyi gercekten abi gibi goruyordum.
Zekasina hayrandim. Hep saygiliydim ama simdi ortaya boyle bisey atiyor ama gerisi gelmiyor. Gercekten hoş degil.
Zamanlamasi icinize kurt düsürecek cinsten. Aslinda benim merakim sevgilinizin bu adama neler yaptigi. Yani dusundukce aklima farkli seyler gelmiyor da degil. Belki sizin rahmetli bu adama zamaninda sizin fotograglarinizdan ya da yasadiklarinizdan yani özelinizden bahsetti. Belki ortak arkadaslariniz vasitasiyla ayrildiginizi ogrenip sana yeniden barismsman icin basit bir uyari yapmak istedi. Bir sürü teori üretilebilir gibi.

Zamanlamasi icinize kurt düsürecek cinsten. Aslinda benim merakim sevgilinizin bu adama neler yaptigi. Yani dusundukce aklima farkli seyler gelmiyor da degil. Belki sizin rahmetli bu adama zamaninda sizin fotograglarinizdan ya da yasadiklarinizdan yani özelinizden bahsetti. Belki ortak arkadaslariniz vasitasiyla ayrildiginizi ogrenip sana yeniden barismsman icin basit bir uyari yapmak istedi. Bir sürü teori üretilebilir gibi.

Olur mu olur. Hiç şaşmam çunku yedikleri ictikleri ayri gitmezdi! Arkadasliktan öte abi kardeş ilişkisi vardi.
Eski erkek arkadasim bana hep ondan bahsederdi, her görüşmemizde. Ne yalan söyliyim kıskanirdim aralarinda ki bağı.

Yalnız bir kaç aydır bana o kisi hakkinda tek kelime etmezdi.
Ben iki kere sordum. Hiç gorusemedik arkadasinla hic sessi cikmiyor nelererde sende hic aramiyorsun sormuyorsun diye söyledim. Eski erkek arkadasim da acayip sinirlendi. "Sanane ondan! Niye kurcaliyorsun" gibi bir tavri olmustu.
O zamanlarda ustune dusmedim ama simdi taşlar yerine oturuyor.

Belirtmek isterim ki 38 yasinda olan adamin maddi durumu cok cok cok iyi. Gercekten cok iyi.
Kendi sirketti vardir.
Yilin 6 ay i amerikada diger 6 ay i da ankarada dir.
Acayip bir evi bir arabasi falan ...

Acaba benim ki onu dolandirirmis olabilir mi diye aklimdan gecmiyor.

Bu arada ben bu herifi tanimadan once bu herif yani eski erkek arkadasimin arkadasi hakkimda herseyi biliyordu.

Gercekten fotolar hakkinda bir bilgisi var midir acaba.
Ama inanmak istemiyorum. Bu konuda eski erkek arkadasima güvenim sonsuzdu ama bir yanimda....

Bu arada bu iki sahis bilgisayar kullanimi hakkinda cok iyidirler.
Hatta benim ki bir ara ona yanlis yapan kisinin tum hesaplarini (banka hesaplarini) bile hackeledigini biliyorum.

Zaten işleri de bunun uzerine.
Onun sirketti software sirketi.
Eski erkek arkadasim da bilgi islemci.

Bilmiyorum cok sinirliyim ama mail e cvp gelmedi. Seytan diyor madem cvp yok al su mail i benim kine gonder diye....

Olur mu olur. Hiç şaşmam çunku yedikleri ictikleri ayri gitmezdi! Arkadasliktan öte abi kardeş ilişkisi vardi.
Eski erkek arkadasim bana hep ondan bahsederdi, her görüşmemizde. Ne yalan söyliyim kıskanirdim aralarinda ki bağı.

Yalnız bir kaç aydır bana o kisi hakkinda tek kelime etmezdi.
Ben iki kere sordum. Hiç gorusemedik arkadasinla hic sessi cikmiyor nelererde sende hic aramiyorsun sormuyorsun diye söyledim. Eski erkek arkadasim da acayip sinirlendi. "Sanane ondan! Niye kurcaliyorsun" gibi bir tavri olmustu.
O zamanlarda ustune dusmedim ama simdi taşlar yerine oturuyor.

Belirtmek isterim ki 38 yasinda olan adamin maddi durumu cok cok cok iyi. Gercekten cok iyi.
Kendi sirketti vardir.
Yilin 6 ay i amerikada diger 6 ay i da ankarada dir.
Acayip bir evi bir arabasi falan ...

Acaba benim ki onu dolandirirmis olabilir mi diye aklimdan gecmiyor.

Bu arada ben bu herifi tanimadan once bu herif yani eski erkek arkadasimin arkadasi hakkimda herseyi biliyordu.

Gercekten fotolar hakkinda bir bilgisi var midir acaba.
Ama inanmak istemiyorum. Bu konuda eski erkek arkadasima güvenim sonsuzdu ama bir yanimda....

Bu arada bu iki sahis bilgisayar kullanimi hakkinda cok iyidirler.
Hatta benim ki bir ara ona yanlis yapan kisinin tum hesaplarini (banka hesaplarini) bile hackeledigini biliyorum.

Zaten işleri de bunun uzerine.
Onun sirketti software sirketi.
Eski erkek arkadasim da bilgi islemci.

Bilmiyorum cok sinirliyim ama mail e cvp gelmedi. Seytan diyor madem cvp yok al su mail i benim kine gonder diye....
Öfkeyle kalkip zararla oturmayalim derim yollamayin ikisine de mail. Erkenk milletinin hesaplari bizimkiler gibi degil anlamak güc. Sen sakinligini koru. Parasi pulu kariyeri olan bir adamin bu tarz islerle ugrasmasi da anormal. Belki de dedigin gibi dolandirdi onu ya da maddi zarara ugratti bir sekilde.
Ortak arkadaslariniz var mi peki? Bu amerikali arkadas ayrildiginizi ogrenmis olamaz mi?

Öfkeyle kalkip zararla oturmayalim derim yollamayin ikisine de mail. Erkenk milletinin hesaplari bizimkiler gibi degil anlamak güc. Sen sakinligini koru. Parasi pulu kariyeri olan bir adamin bu tarz islerle ugrasmasi da anormal. Belki de dedigin gibi dolandirdi onu ya da maddi zarara ugratti bir sekilde.
Ortak arkadaslariniz var mi peki? Bu amerikali arkadas ayrildiginizi ogrenmis olamaz mi?

Var ama 3 gun icinde nasil hemen ogrenecek bu kadar hizli gelisemez bence

Var ama 3 gun icinde nasil hemen ogrenecek bu kadar hizli gelisemez bence
Gelisebilir bence cok emin olma. Benim esimin yakin bir arkadasi var cocuk ne zaman sevgilisinden ayrilsa aninda haberimiz oluyor. Beklemeye devam bir ses cikacaktir elbet. Sana bu maili kendi fikriyle attiysa eger mutlaka anlatacaklari vardir diye dusunuyorum.

Back
X