Ayrıldığım sevgilimin arkadaşından mail geldi, endişelerim ve korkularım oluştu. Nasıl davranmalıyım

Bence bu kadar endiselenmeyin. Eger o tarz bir tehdit durumu olursa eski sevgilinizin hemen savcılığa basvurursunuz. Türkiyede yapamam derseniz de gül gibi fransa yahut diger güzelim avrupa ülkeleri sizi bekliyor.

Hayatınız daha kötü bir noktaya gelmez bence.

Belki bu mesaj atan kisi sizden hoslanıyordur ve eski sevgiliniz de bunu anlayıp araları açılmıştır. Ve bu mesaj atan kişi de ortak tanıdıklarından sizin ayrıldığınızı öğrenip sizinle iletisime gecmistir bu yolla. Yani hem sizi eski sevgilinizden soğutacak hem de kendini sizin yanınızdaki kahraman ilan edecek. Bence bu ihtimali de düşünebilirsiniz. Ille de gerilmeye gerek yok.

Bir erkek sizden açık seçik fotoğraf istiyorsa o adam zaten sizi zerre sevmiyordur.
Bir de hangi akla hizmet gönderiyorsunuz.
Pes.

Bence daha fazla kurcalayıp cok sey ogrenmeye calısmayın.. Bilipte birşey yapamayacak olmak , o korkuylayasamaktan daha kotusu ne olabilir.Bilmezseniz daha mutlu olursunuz.. Bırakın size ulasmakısteyen zaten mutlaka ulasır..

Bence daha fazla kurcalayıp cok sey ogrenmeye calısmayın.. Bilipte birşey yapamayacak olmak , o korkuylayasamaktan daha kotusu ne olabilir.Bilmezseniz daha mutlu olursunuz.. Bırakın size ulasmakısteyen zaten mutlaka ulasır..

Haklısınız.
Boşverme moduna geçtim zaten :) ne halleri varsa görsünler :)

Arkadaşlar cevap mevap yok :)
Şimdi mail atan kişinin amacı neydi gerçekten anlam veremiyorum.
Cevap vermediğine göre sanırım muhabete falan girmek istemiyor, sadece uyarıydı... o zaman uyarısını ciddiye almam gerekiyor demek...

Arkadaşlar cevap mevap yok :)
Şimdi mail atan kişinin amacı neydi gerçekten anlam veremiyorum.
Cevap vermediğine göre sanırım muhabete falan girmek istemiyor, sadece uyarıydı... o zaman uyarısını ciddiye almam gerekiyor demek...
Maili okuduğundan emin misin? Böyle bir şey yazan bence konuşmak da ister,bunu göze alip zaten bence sana yazdi. Benim fikrim şuan hala maili okumadiği yönünde.

Güncelleme : Ve bu akşam eski sevgilimle buluşacağız... en son 19 Haziran günü görüşmüştük.
Bir yanım ona koşmak isterken diğer yanım çok çok korkuyor.
Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Hazırlandım. Yine de karşısında hoş görünmek istiyorum...
Ona olan kırgınlıklarımı/üzüntülerimi nasıl anlatacağımı bilmiyorum. 4 senenin birikimi var.
Bazen Türkçe de de sorun yaşıyorum ve kendimi ifade edemiyorum...

Bu mail konusunu açmam gerekir mi sizce ?
Yoksa sadece kendi içimdekilerinden mi bahsetmeliyim...

Korkuyorum. Bana azıcık cesaret verin. Son dakika görüşmeye gitmemezlik te yapabilirim. Yüzleşmekten korkuyorum. Toparlanacağımızı sanmıyorum.
Ah en kötüsüde onunla sevişmek istiyorum. Duygularımı nasıl kontrol edeceğim bilmiyorum... :(

Güncelleme : Ve bu akşam eski sevgilimle buluşacağız... en son 19 Haziran günü görüşmüştük.
Bir yanım ona koşmak isterken diğer yanım çok çok korkuyor.
Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Hazırlandım. Yine de karşısında hoş görünmek istiyorum...
Ona olan kırgınlıklarımı/üzüntülerimi nasıl anlatacağımı bilmiyorum. 4 senenin birikimi var.
Bazen Türkçe de de sorun yaşıyorum ve kendimi ifade edemiyorum...

Bu mail konusunu açmam gerekir mi sizce ?
Yoksa sadece kendi içimdekilerinden mi bahsetmeliyim...

Korkuyorum. Bana azıcık cesaret verin. Son dakika görüşmeye gitmemezlik te yapabilirim. Yüzleşmekten korkuyorum. Toparlanacağımızı sanmıyorum.
Ah en kötüsüde onunla sevişmek istiyorum. Duygularımı nasıl kontrol edeceğim bilmiyorum... :KK43:

Aylin bence hata yapıyorsun. Daha 1-2 ay önce bu adam fotoğraflarımı yayar mı acaba diye düşünüp duruyordun. Değil onunla sevişmek, buluşman bile hata bence. Duygularını kontrol edemiyorsun. Adam sana hiçbir sebep vermeden çekip gitmişti. Şimdi canı istedi tekrar geldi. Ve sen buna izin veriyorsun. Gel diyince gel, git diyince git. Böyle mi olacak ?

Aylin bence hata yapıyorsun. Daha 1-2 ay önce bu adam fotoğraflarımı yayar mı acaba diye düşünüp duruyordun. Değil onunla sevişmek, buluşman bile hata bence. Duygularını kontrol edemiyorsun. Adam sana hiçbir sebep vermeden çekip gitmişti. Şimdi canı istedi tekrar geldi. Ve sen buna izin veriyorsun. Gel diyince gel, git diyince git. Böyle mi olacak ?

Haklısın belki de canım... sağlıklık ve mantıklı düşünmek istiyorum.
Dün gece şu geçirdiğimiz 4 yılı düşündüm ama objektif olamıyorum.
İçimdekilerini boşaltmak istiyorum bir yanımda ... Çok kararsızım.
Bu konuyu çözsem hayatımda başka hiç bir sorun yok ah bir çözebilsem...

Haklısın belki de canım... sağlıklık ve mantıklı düşünmek istiyorum.
Dün gece şu geçirdiğimiz 4 yılı düşündüm ama objektif olamıyorum.
İçimdekilerini boşaltmak istiyorum bir yanımda ... Çok kararsızım.
Bu konuyu çözsem hayatımda başka hiç bir sorun yok ah bir çözebilsem...

Bu şekilde düşünmen çok normal, 4 sene geçmiş afedersin ama boru değil yani. 4 senede insan ne kadar çok değişiyor, sen bu değişimlerin hepsini bu adamla yaşamışsın sonuçta. Ama gerçekten hata yapıyorsun. Bu adama güven olmaz bir daha. Acaba fotoğraflarımı yayar mı diye düşündüğün bi adamla barışsanız bile ne kadar sağlıklı bir ilişkide olabilirsiniz ki ? Senin sürekli aklında olacak böyle şeyler. Ki ben adamın barışmak istediğini sanmıyorum. Barışsanız 2-3 haftaya yine ayrılacak gidecek. Biliyorum bu tipleri çünkü hep böylelerdir. Özlediğini sanar, boşlukta hisseder, seni elinin altında gördüğü için ilk iş sana yazar. Sonra hevesini alır defolur gider. Lütfen kendini tekrar böyle bir şeye başlayıp da yıpratma ve bugünkü buluşmanızı iptal et.

Back
X