- 8 Temmuz 2015
- 946
- 1.816
- 113
- Konu Sahibi myskybeatsyours
bilgisayarla alakaları varsa sıkıntılı olabilir, bilgisayarınızı izliyor vs olabilirler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevip sevmemekle ne alakası var fotoğraf istemesi ?
Bence daha fazla kurcalayıp cok sey ogrenmeye calısmayın.. Bilipte birşey yapamayacak olmak , o korkuylayasamaktan daha kotusu ne olabilir.Bilmezseniz daha mutlu olursunuz.. Bırakın size ulasmakısteyen zaten mutlaka ulasır..
Maili okuduğundan emin misin? Böyle bir şey yazan bence konuşmak da ister,bunu göze alip zaten bence sana yazdi. Benim fikrim şuan hala maili okumadiği yönünde.Arkadaşlar cevap mevap yok :)
Şimdi mail atan kişinin amacı neydi gerçekten anlam veremiyorum.
Cevap vermediğine göre sanırım muhabete falan girmek istemiyor, sadece uyarıydı... o zaman uyarısını ciddiye almam gerekiyor demek...
Maili okuduğundan emin misin? Böyle bir şey yazan bence konuşmak da ister,bunu göze alip zaten bence sana yazdi. Benim fikrim şuan hala maili okumadiği yönünde.
Güncelleme : Ve bu akşam eski sevgilimle buluşacağız... en son 19 Haziran günü görüşmüştük.
Bir yanım ona koşmak isterken diğer yanım çok çok korkuyor.
Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Hazırlandım. Yine de karşısında hoş görünmek istiyorum...
Ona olan kırgınlıklarımı/üzüntülerimi nasıl anlatacağımı bilmiyorum. 4 senenin birikimi var.
Bazen Türkçe de de sorun yaşıyorum ve kendimi ifade edemiyorum...
Bu mail konusunu açmam gerekir mi sizce ?
Yoksa sadece kendi içimdekilerinden mi bahsetmeliyim...
Korkuyorum. Bana azıcık cesaret verin. Son dakika görüşmeye gitmemezlik te yapabilirim. Yüzleşmekten korkuyorum. Toparlanacağımızı sanmıyorum.
Ah en kötüsüde onunla sevişmek istiyorum. Duygularımı nasıl kontrol edeceğim bilmiyorum...![]()
kız sevişmeye taktı yeminle barışma seviş dön![]()
ben kabul edemem benim fıtratım kabul edemez etmeeeemyaa ama öyle demeyin. İkizler burcuyum bende böyleyim beni böyle kabul edin((((
Aylin bence hata yapıyorsun. Daha 1-2 ay önce bu adam fotoğraflarımı yayar mı acaba diye düşünüp duruyordun. Değil onunla sevişmek, buluşman bile hata bence. Duygularını kontrol edemiyorsun. Adam sana hiçbir sebep vermeden çekip gitmişti. Şimdi canı istedi tekrar geldi. Ve sen buna izin veriyorsun. Gel diyince gel, git diyince git. Böyle mi olacak ?
ben kabul edemem benim fıtratım kabul edemez etmeeeem![]()
ha ha çok hoşssun.yaa ama öyle demeyin. İkizler burcuyum bende böyleyim beni böyle kabul edin((((
Haklısın belki de canım... sağlıklık ve mantıklı düşünmek istiyorum.
Dün gece şu geçirdiğimiz 4 yılı düşündüm ama objektif olamıyorum.
İçimdekilerini boşaltmak istiyorum bir yanımda ... Çok kararsızım.
Bu konuyu çözsem hayatımda başka hiç bir sorun yok ah bir çözebilsem...