teşekkür ederim.hayırlısı bu kişiyse beni tekrar bulur dedim.alsdm görüşmeme kararınıNeden kadınlar daha çok sever ? Güzel bir soru.Çünkü kadın tam emin olmadan atmaz kendini bir sevdanın içine. Birisi olsun diye başlatmaz bir ilişkiyi. Sevince bağlanır, onsuz olmayı düşünemez bile. Sevgisini de gösterir, çekinmez. Her zaman arkasında durur duygularının. Gelip geçici şeylerde hevesi yoktur süreklilik insanlarıdır.
Erkek neden az sever ? Erkek ilk başta dışını sever iyi bir vücut onun ilgi göstermesi için yeterlidir. Sonra korkaktır. Hayatını bir insanla geçirecek olmak erkekler için kolay verilecek bir karar değildir. Birazcık ilgi görünce kendini benzeri olmayan varlık gibi görürler.
Bence kadınlar adam gibi sevmek lafını daha çok hak ederler. Hiç üzülme , sen vakti geldiğinde senin kıymetini bilen bir insanla çok mutlu olacaksın.
Hayatı zor yada kolay hale getiren bizleriz aslında, duygularımızı kontrol edebilirsek, umursamazsak insanların bencil tavırlarını daha pozitif bakabiliriz hayata. Bu arada Uzun zamandır mı ayrısınız ?iyi şeyler olsa hayatımızda yaşam dahazevkli hale gelse. onu hiç önemsemesem keşke ya da ya önemsememe karşılık alsam değişik bir tezat..
Merhaba Arkadaşlar;
Kısa bir ilişkim oldu. ilk başlarda güzel giden ilişki 1.5 aylık süre içinde erkeğin ilgisizleşmesi yüzünden görüşmeyi istemememden dolayı bitti. o da kafasında bitirmiş olmalı ki o günden sonra hiç iletişime geçmedi benle.hala aklımdan çıkaramayan biri olarak bu durumda düşen arkadaşlarım varsa tecrübelerini duymak isterim.niçin kız daha çok sever,erkek sevmez.buna rağmen kız neden unutamaz yaşadığı şeyleri aklına getirir durur.yok mudur bunun bir çaresi.eski sevgili bir gün arar mı tekrar aklına gelir miyim düşüncesiyle yaşamanın kim ne faydası vardır? niçin sonraki tanışacağımız bir kişi bile olsa onu unutamayacağımızı düşünürüz.bunları düşündüğüm için hata mı yapıyorum sizce.bana ne gibi önlemler önerebilirsiniz? Hergün onu hatırlar rüyamda görüyorum.hiç böyle bir süreç yaşayıp seviglisiyle tekrar biraya gelen oldu mu, arkadaş olarak görüşebiliriz demesine rağmen onu bile yapmadı.
çok mu acizim sizce.
benim 2 buçuk yıllk ilişkim bitmişti üstelik karşı taraf hiç umut vermiyodu çok büyük konştu asla dönüşü yok vs dıe iki ay ayrı kaldık bu ıkı ayın son 20 gunu umudumu yitirdim ve hıç aramadım ve pat dıye geri döndü :) pişman bi şeklde bazen karşıdakinin dusunmesıne izin vermek gerekıyoms bunu anladm. smdı bırlkteyz mutluyuz sizin ilişkiniz kısa olmuş ama yoğun ve güzel şeyler yaşadysanız geri dönme ihtimali herzaman vardır erkeklerin, umutlu olmamaya çalş dönerse kısa süre içinde kavuşursunuz ama uzun süre geçmişse başkasını bulamadığı için bile dönenler var ozaman karar senin olur dönmezse nasip deil herşeyde bi hayr var die düşün canmMerhaba Arkadaşlar;
Kısa bir ilişkim oldu. ilk başlarda güzel giden ilişki 1.5 aylık süre içinde erkeğin ilgisizleşmesi yüzünden görüşmeyi istemememden dolayı bitti. o da kafasında bitirmiş olmalı ki o günden sonra hiç iletişime geçmedi benle.hala aklımdan çıkaramayan biri olarak bu durumda düşen arkadaşlarım varsa tecrübelerini duymak isterim.niçin kız daha çok sever,erkek sevmez.buna rağmen kız neden unutamaz yaşadığı şeyleri aklına getirir durur.yok mudur bunun bir çaresi.eski sevgili bir gün arar mı tekrar aklına gelir miyim düşüncesiyle yaşamanın kim ne faydası vardır? niçin sonraki tanışacağımız bir kişi bile olsa onu unutamayacağımızı düşünürüz.bunları düşündüğüm için hata mı yapıyorum sizce.bana ne gibi önlemler önerebilirsiniz? Hergün onu hatırlar rüyamda görüyorum.hiç böyle bir süreç yaşayıp seviglisiyle tekrar biraya gelen oldu mu, arkadaş olarak görüşebiliriz demesine rağmen onu bile yapmadı.
çok mu acizim sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?