ayrıldığım sevgilinin geri dönme ihtimali

myiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
335
19
118
37
Merhaba Arkadaşlar;
Kısa bir ilişkim oldu. ilk başlarda güzel giden ilişki 1.5 aylık süre içinde erkeğin ilgisizleşmesi yüzünden görüşmeyi istemememden dolayı bitti. o da kafasında bitirmiş olmalı ki o günden sonra hiç iletişime geçmedi benle.hala aklımdan çıkaramayan biri olarak bu durumda düşen arkadaşlarım varsa tecrübelerini duymak isterim.niçin kız daha çok sever,erkek sevmez.buna rağmen kız neden unutamaz yaşadığı şeyleri aklına getirir durur.yok mudur bunun bir çaresi.eski sevgili bir gün arar mı tekrar aklına gelir miyim düşüncesiyle yaşamanın kim ne faydası vardır? niçin sonraki tanışacağımız bir kişi bile olsa onu unutamayacağımızı düşünürüz.bunları düşündüğüm için hata mı yapıyorum sizce.bana ne gibi önlemler önerebilirsiniz? Hergün onu hatırlar rüyamda görüyorum.hiç böyle bir süreç yaşayıp seviglisiyle tekrar biraya gelen oldu mu, arkadaş olarak görüşebiliriz demesine rağmen onu bile yapmadı.
çok mu acizim sizce.

Neden kadınlar daha çok sever ? Güzel bir soru.Çünkü kadın tam emin olmadan atmaz kendini bir sevdanın içine. Birisi olsun diye başlatmaz bir ilişkiyi. Sevince bağlanır, onsuz olmayı düşünemez bile. Sevgisini de gösterir, çekinmez. Her zaman arkasında durur duygularının. Gelip geçici şeylerde hevesi yoktur süreklilik insanlarıdır.
Erkek neden az sever ? Erkek ilk başta dışını sever iyi bir vücut onun ilgi göstermesi için yeterlidir. Sonra korkaktır. Hayatını bir insanla geçirecek olmak erkekler için kolay verilecek bir karar değildir. Birazcık ilgi görünce kendini benzeri olmayan varlık gibi görürler.
Bence kadınlar adam gibi sevmek lafını daha çok hak ederler. Hiç üzülme , sen vakti geldiğinde senin kıymetini bilen bir insanla çok mutlu olacaksın.

arkadaşlar hiç bu duruma düşen yok mu sadece tek bir yorum mu:(

Neden kadınlar daha çok sever ? Güzel bir soru.Çünkü kadın tam emin olmadan atmaz kendini bir sevdanın içine. Birisi olsun diye başlatmaz bir ilişkiyi. Sevince bağlanır, onsuz olmayı düşünemez bile. Sevgisini de gösterir, çekinmez. Her zaman arkasında durur duygularının. Gelip geçici şeylerde hevesi yoktur süreklilik insanlarıdır.
Erkek neden az sever ? Erkek ilk başta dışını sever iyi bir vücut onun ilgi göstermesi için yeterlidir. Sonra korkaktır. Hayatını bir insanla geçirecek olmak erkekler için kolay verilecek bir karar değildir. Birazcık ilgi görünce kendini benzeri olmayan varlık gibi görürler.
Bence kadınlar adam gibi sevmek lafını daha çok hak ederler. Hiç üzülme , sen vakti geldiğinde senin kıymetini bilen bir insanla çok mutlu olacaksın.
teşekkür ederim.hayırlısı bu kişiyse beni tekrar bulur dedim.alsdm görüşmeme kararını

Belki de kendini haklı görüyordur o benden ayrıldı diye. Kendini hiç bir zaman suçlu görmüyordur eminim. Başkası onu çok üzdüğünde ona ilgisiz davrandığında anlayacaktır kıymetini.. Ahmet Kaya'nın dediği gibi "hep sonradan gelir aklım başıma" onun da sonradan gelecektir.

iyi şeyler olsa hayatımızda yaşam dahazevkli hale gelse. onu hiç önemsemesem keşke ya da ya önemsememe karşılık alsam değişik bir tezat..

iyi şeyler olsa hayatımızda yaşam dahazevkli hale gelse. onu hiç önemsemesem keşke ya da ya önemsememe karşılık alsam değişik bir tezat..
Hayatı zor yada kolay hale getiren bizleriz aslında, duygularımızı kontrol edebilirsek, umursamazsak insanların bencil tavırlarını daha pozitif bakabiliriz hayata. Bu arada Uzun zamandır mı ayrısınız ?

yok uzun olmadı henüz oldukça kısa

eski görüştüğü biriyle kıyaslamış olabilir. pek fazla kişiyle birlikte olmamış.aklında bri olmasa da kafasındaki kişiye ben uymadım.

arkadaşlar yok mu bunun bir çaresi. nasıl unutabilirm onun bni unututğu gibi.gnlüm tekrar aramasından yana olsa da.başkasıyla görüşmeyi d esitemiyorum sevigli anlamında. allahımsen yardım et bana

kız veya erkek daha çok sever diye birşey yok, erkekler de bunun tam tersini iddia ediyorlar ona bakarsan, ilişki mevzuları karışıktır belli bir matematiği yoktur, tekrar başlayabilirsiniz de bir anda karşına biri çıkıp tamamen onu unutabilirsin de, tekrar biraraya gelmek istiyorsan ortak bir arkadaş vasıtasıyla aklına düşürmen gerekiyor, belki o da aynı durumda senden ses gelmesini bekliyordur veya birinin teşvik etmesini bekliyordur, ayrıca ileride pişmanlık yaşamaktansa bir dene, en azından bir halini hatrını sor geç, onda birşeyler kaldıysa kesin arkasını getirir, getirmezse de birşey kaybetmezsin

çok teşekkürler.en son ben aradım onun araması lazım aramıyor. umut dolu mesajın için sağol

gercekci olmak gerekirse 1.5 aylık bir ilişkide yasanılanları unutmak gercekten cok kolay yıllarca birliktelik yasayıp hayatına baska insanlarla devam edenleri gordukce..ama sizin istemeniz lazım anlasılan o ki onun sizden uzak durması sizde biraz takıntı haline getirmiş onu 1.5 aylık iliskide onun sizi unutamamıs olması ve tekrar araması acıkcası dusuk ihtimal ararsa bile bence saglıklı bir sekilde devam etmez yine biryerden kopar adam zaten ilgisizmiş hemde en ilgili olunan zamanlarda ilişkinin ilk aylarında belkide sizinkısa zamanda kurtulusunuz oldu anladıgım kadarıyla cabuk baglanan duygusal yapıda birisiniz ama unutursunuz kendinizi ararmı dusunuyormu beni gibi seylere yonlendirmektense yeni bir ask yeni bir insan durumlarına alıstırın kendinizi

gerçeki bakmaya çalışyorum olabildiğince.keşke başlamasaydım diyorum.baınd belliydi aslında ama yine de yaptım.neyse her yaşanılanın bir sebebi varmış demeliyim

Merhaba Arkadaşlar;
Kısa bir ilişkim oldu. ilk başlarda güzel giden ilişki 1.5 aylık süre içinde erkeğin ilgisizleşmesi yüzünden görüşmeyi istemememden dolayı bitti. o da kafasında bitirmiş olmalı ki o günden sonra hiç iletişime geçmedi benle.hala aklımdan çıkaramayan biri olarak bu durumda düşen arkadaşlarım varsa tecrübelerini duymak isterim.niçin kız daha çok sever,erkek sevmez.buna rağmen kız neden unutamaz yaşadığı şeyleri aklına getirir durur.yok mudur bunun bir çaresi.eski sevgili bir gün arar mı tekrar aklına gelir miyim düşüncesiyle yaşamanın kim ne faydası vardır? niçin sonraki tanışacağımız bir kişi bile olsa onu unutamayacağımızı düşünürüz.bunları düşündüğüm için hata mı yapıyorum sizce.bana ne gibi önlemler önerebilirsiniz? Hergün onu hatırlar rüyamda görüyorum.hiç böyle bir süreç yaşayıp seviglisiyle tekrar biraya gelen oldu mu, arkadaş olarak görüşebiliriz demesine rağmen onu bile yapmadı.
çok mu acizim sizce.

bunun adı acizlik değil, boşluk. boşluktan hala kafan onunla meşgul. gerçekten seven bir adam olsaydı o kadar kısa sürede zaten ilgisizleşmesi mümkün değil. hem merak etme, hiç yalnız değilsin. aynı durumda ben varım:KK51: benim de evlilik amacıyla yaklaşık 3 ay görüştüğüm ve yakın zamanda görüşmeyi noktaladığım biri vardı. bitirmeyi ben istedim çünkü sevildiğimi zerre kadar hissedemiyodum. seviyorum diyordu güya ama ben bunu hissedemiyosam ne anlamı var? sevgisiz ilgisiz bir adam. ilk ayrıldığımızdan 3 hafta sonra bana nasılsın mesaj yazdı, soğuk konuştum. sonra bir şans vermemi istedi yeniden. ben de sanırım boşluktan ikinci bir şans vermiş bulundum. ama hiçbirşey değişmedi tabii. öğle arasında bile beni aramayan bir adam! cehenneme kadar yolu var. neyseki aşık falan değildim, ama yine de bitirirken zorlandım.

bırak aramasın. inan ki ilgisiz bir adamla çok mutsuz olurdun. çok yıpratıcı bir şey. sana önerim facebooktan whatsaptan falan bakmaman, anılar aklına gelince oyalanacak başka şeyler bulman, forumu açıp okuyabilirsin mesela. güzel bir kitaba başlayabilirsin. romantik film izlememeni öneririm. ve duygusal parçalar da kesinlikle dinleme. seni mutlu eden ne varsa onu yapmaya çalış. ben mesela whopper menu yiyince mutlu oluyodum baya :KK48::KK48: ama onu da yerken hep tek başımaydım :KK48: olsun, gelecek güzel günleri umut et, senin için doğru adamın bu olmadığını bil.

yaşını merak ettim bu arada?

çok teşekkürlr önerin için.en azından seni araması da birşey. benim o da olmadı.hakkımda hayılısı budur belki diyip teseli ediyorum kendimi ama..

Merhaba Arkadaşlar;
çok mu acizim sizce.
benim 2 buçuk yıllk ilişkim bitmişti üstelik karşı taraf hiç umut vermiyodu çok büyük konştu asla dönüşü yok vs dıe iki ay ayrı kaldık bu ıkı ayın son 20 gunu umudumu yitirdim ve hıç aramadım ve pat dıye geri döndü :) pişman bi şeklde bazen karşıdakinin dusunmesıne izin vermek gerekıyoms bunu anladm. smdı bırlkteyz mutluyuz sizin ilişkiniz kısa olmuş ama yoğun ve güzel şeyler yaşadysanız geri dönme ihtimali herzaman vardır erkeklerin, umutlu olmamaya çalş dönerse kısa süre içinde kavuşursunuz ama uzun süre geçmişse başkasını bulamadığı için bile dönenler var ozaman karar senin olur dönmezse nasip deil herşeyde bi hayr var die düşün canm

Teşekkür ediorum.keşke unutp svebileceğim beni seven başka birisiyle tanışsam onu silip atsam jç tnaışmamış gibi.ya da hayırlı bir şekilde o dönse bana

Back
X