• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıldığın sevgiline doğumgünü mesajı

Bende kesinlikle atmam diyordum sonuç atmıştım... Öyle ya da böyle biraz da karşındaki kişiye bağlı yaşanmışlıklara diye düşünüyorum. Karşımda ki hakediyorsa atarım... Gamzelimmmm merak ediyorum naptın yav...

Ewet bu benim konum işte....Ben ayrılalı bir hafta oldu ve dün doğum günüm vardı eee tabi sonuç beklenilen küçük bir iyiki doğdun mes.yok ortada....Ben gönder derim eger aradan uzun bir zaman geçmemişse....Arada yaşanan bir çok şeyin hatrına en azından karşındaki insan küçük bir sms hak etmiştir herşeye ragmen(ihanet aldatma yoksa tabi).....Hatta ben dayanamayıp gece güzel bir sms yolladım ona çünkü bir yıl boyunca çok şeyler yaşadık.sevgiliden çok arkadaş olmuştuk ama bir anda bitti işte .....Ve ben küçük bir sms hak etmiştim....Aranızdaki ilişkiye baglı gönderip göndermemen ama inanki hiç bir şey kaybetmezsin gönder insanlık namına arkadaşça......

ayrılış nedenine bağlıdır bence ona göre atarım yada atmam,nedeninin ne olduğunu bilsek belki daha açıklayıcı bişeyler yazarız canım.
dogun günü kutlu olsun !!!!!!
düşünecek kadar önemli bir kişi oldugu belli ama ben bu durumda msj atarım valla....

arkadaslar severek ayrıldığınız sevgilinizin diyelimki bugün doğumgünü naparsınız? söyle güzel bi doğumgünü mesajı atıp hatırladığınızı mı gösterirsiniz yoksa umursamazmısınız? lütfen herkes ne düsündüğünü yazsın şuan bu durumdayım ve napsam bilmiyoruma.s.

naptın yavrum attın mı msjj ? ? :sm_cool:

canım benım eskı sevgılımde ayrıldıktan 4 ay sonra, kanlı bıcaklı ayrılmamıza ragmen dogumgunumde aramıstı, cok az konustuk sadece kutladı nasılsın dedı bu kadardı ama ben arar mıyım dıye sor hayır, artık cok farklı yollardayız

evet kızlarr bugün onun doğumgünü...ben daha msj atıp atmayacağıma karar vermis deilim... ya aslında atmak istemiyorum ama o benimkini hatırlamıstı ve sadece doğumgünün kutlu olsun demisti. ben en iisi yazayım kızlar o da tesekkür eder ve gelir geçer :);)

Ben atmadım atmam da bana ne :dilcikar: Larisanın dediği gibi yeni sevgilileri atsın :dilcikar:

İlla yazacaksın yani:)
Akşam yaz, hani "geç hatırlamış gibi" olsun...
"Doğum günün kutlu olsun nice senelere" yeter bence...
Taktik verir gibi oldum galiba:):)

yok daha atmadım aksam atıcam simdi o benimkini hatırladı yazdı ayıp olur yasanılan güzel seyler hatırına yazıcam :) ama sadece doğum günü kutlu olsun yazarım onun yaptığı gibi

kızlarr doğumgünün kutlu olsun die mail gönderdim ben üzerime düşeni yaptım ondan sadece bi tesekkür bekliorum fazlasını deil bakalım cvp atarsa yazarım Şeniz

Bence en güzelini yaptın canım yaşanmışlık hatrına.. Bakalım inş. teşekkürle döner... hihoyyyt

aynı olay benimde başıma geldi 2 hafta önce kaydirigubbakcemile4 2-3 gün kafayı yedim atsam mı atmasam mı kafamçokkarıştı biz kötü ayrılmadık ama sonradan bazı olaylar oldu falan herkes dedi mesaj atma sakın yasakkelime bilmem ne son ana kadar atmayacaktım ama içimden dedim seneye bu mesajı atmak gibi bir şansın belki olmayacakgamyoncuiremsu içimde kalacaktı biliyorum bide rüya gibi bir 8 ay yaşatmıştı bana o günlerin hatrına :kahve: mesajım da doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere( başak) yazdım adımıda yazdım ki olurda sen kimsin falan diye mesaj atıpta beni delirtmesin diye sonuç hiç oldu teşekkür dahi etmedi ama ben mutluyum içimde kalmadı çünkişakkıdı

Ewet arkadaşım çok iyi yapmışsın;çünkü yaşanılan onca şeyin hatrına küçük bir sms çok görmemek gerek...Aradan aylar geçmiş olsa belki o zaman farklı olur ama daha yeni biten bir ilişkide mutlaka yazılmalı....Kaybedecegin hiç bir şey olmaz...Sen görevini yapmışsın insanlık namına cevap gelmese dahi en azından iç dünyanda huzurlu olurdun ama gelmiş işte..::))Benimde kuyruk acım mı var nee :roflol:bir hafta oldu ayrılalıda o bakımdan cumartesi dogum günüm vardı tabi sms gelmedi tam beklediğim gibi....EEEE bizde boş durmadık tabi içimizden geldiği gibi en güzelinden oturttuk sms'i....İçim rahat en azından yaww...

saol tesekkür ederim
miiiiiiiiiiiiiii

ıyı ıyı anlasmıssınız sonucta küs de degılsınız manas cıkar burdan... ıyı bakalım.

gerek varmı ki? sonra bide otur ne yazdı yada yazacakmı diye beynini ye.bide abuk subuk bişey yazsın gene sen delir. bende msj atmamayı düşünenlerdenim o strese değmez bence. ama eminimki beklerler bi msj alamayıncada öyle kalırlar :)

at canım nolcak ki.sadece sağda solda hala beni unutamıyor,aklı bende diye söyleyip havalı havalı gezsin...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

hiç umrumda olmaz nasıl ayrılırsam ayrılayım...
münasip tarafını kaldırıp benim üstümden pirim yapmasına fırsat vermem:umursamaz:

Gercekten hala saygi duydugum birisiyse gecmiste yasanan guzellikler adina cok samimi olmasa da dostane bir mesaj yazardim,yazilmasini da beklerdim..kaydirigubbakcemile5

Ben terkettiğim sevgilime doğumgünü mesajı atmıştım ama zaten arkadaş olarak görüşmeye devam ettiğimiz zamana denk gelmişti. O da benimkini kutlamıştı bana çok kızgın olmasına rağmen.fisfisfis

Bir de ben istediğim halde beraber olamadığım biri vardı. Ona kesinlikle mesaj atmam. Doğumgünü de yaklaşıyor üstelik. :delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X