Ayrildiginiz kişiyi özlüyor musunuz?

ha bi de eğer çok duygusal günümdeysem de aklımdan bi türlü atamadıysam, gelip düşündüklerimi KK'ya yazıyorum :D

arada özlüyorum tabii özlemez miyim, sonuçta hayatımın belli bir kısmını paylaştığım hayat arkadaşımdı o benim. ama biryerden sonra iki tarafın iyiliği için de bitmesi en doğrusu oluyor. aklıma geldiği zaman kendisine iyilikler,mutluluklar dileyip kendi aklımda kapatıyorum konuyu

Mutluluklar dilemek mi ?? Takdir ettim sizi

3 ay oldu evi terk edeli bende çok kötüyüm bu erkekler neden böyle umursamaz gaddar vicdansiz insanlar dilekçesini bekliyorum vercek diyeceğim şu ki arkadaşlar bu kötü zamanları ne kadar zamanda atlatabildiniz unutabildiniz

3 ay oldu evi terk edeli bende çok kötüyüm bu erkekler neden böyle umursamaz gaddar vicdansiz insanlar dilekçesini bekliyorum vercek diyeceğim şu ki arkadaşlar bu kötü zamanları ne kadar zamanda atlatabildiniz unutabildiniz
Atlatamıyorsun alışıyorsun ama öldürmeyen acı güç veriyor

Aslında yanlızlığa da alışıyor insan..
Hatta daha bile rahatım şuan ha hala seviyorum kocamı ama kabullenmek lazım.
Temizlik yapmışım gibi düşünüyorum..Kirli bir evi temizlemek gibi,temizlik yaptıktan sonra uzuluyormuyuz ay ev temizlendi diye..
Beni yarı yolda bırakan biri içinde uzulmicem..
O derdine yansın..
Zamanla dahada iyi olucaz..
Iyi düşünüyorum ıyi olucak.Hakkimizda hayırlısı buymuş demekki..

Mutluluklar dilemek mi ?? Takdir ettim sizi
6 yılımız birlikte geçti. iyi ve kötü çok şeyler yaşandı, çok fazla emek verildi her anlamda. sevdim ve çok daha fazla sevildim. çok kötü de ayrılmadık aslına bakarsanız. ikimiz de bir türlü bitiremiyorduk. o cesareti toplayıp bir anda bitiren ben oldum. ha tabi mutluluklar dilerken de o kadar geniş değilim, hayatta yapmak istediği şeyler var. o açıdan demiştim o sözü :D

Back
X