• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrildiginiz kişiyi özlüyor musunuz?

Ozlemiyor musunuz
Tabiki özler insan ama değiyor mu özlediğine senin için birşey yapıyor mu çabası var mı adamın ona bakmak lazım sana hak ettiğin gibi değer veriyor mu seni önemsiyormu ona bak ben öyle yapıyorum beni önemsemeyen birini özlesem ne olacak ki özlüyorum ama zamanla geçer baktım hiç çabası Yok amacı sadece beni üzmek beni sevmiyor yoluma bakıyorum hayırlısı diyorum

Boşandığınız eşinizi yada ayrildiginiz kişiyi özlüyor musunuz?

Yada ne kadar surede nasil atlattınız?

Çok çaba sarfedip cok emek verdigimden mi bilmiyorum.

Yıllarca babasiz buyudum hayatima aldığım ilk erkekti bitmesine ben karar verdim bitmeli idi dışarıda dik duruyorum. Lutfen acımasız olmayın yorumlarda. fakat elim kolum kırılmış hissediyorum. Belki de yabanci bi sehirde yalnız yasadigimdan hic kimseye içimi dokmedigimden

Böyle zamanlardan yalnız kalınmamalı evet ama pek kimsem yok

İlişkiye bakış açınıza bağlı olarak acı çekme ve özlem duyma süreniz uzar.
Mesela o kişiye yüklediğiniz anlam (emek verdim, her şeyim oldu gibi) acıyı uzatır.
Ha size söylerken ben de bu konularda böyleyim. Unutmam uzun sürüyor amcak sonrasında geçen zaman çok üzülüyor insan.

Bende surekli neden cabalamadi neden cevremdeki herkes evlendi biz evlenemedik niye benim yanimda kalmadi diyodum . Demekki sevmemis yeterince yada evlilik kismet degilmis diyorum suan ilerde senin de icin soguyacak ama ozlem yada aliskanlik kaliyo malesef

Tabiki özler insan ama değiyor mu özlediğine senin için birşey yapıyor mu çabası var mı adamın ona bakmak lazım sana hak ettiğin gibi değer veriyor mu seni önemsiyormu ona bak ben öyle yapıyorum beni önemsemeyen birini özlesem ne olacak ki özlüyorum ama zamanla geçer baktım hiç çabası Yok amacı sadece beni üzmek beni sevmiyor yoluma bakıyorum hayırlısı diyorum
Çok doğru. Her satırına katılıyorum.

Amaan erkekler için kendinizi bu denli yıpratmayın. Gün gelecek şuan üzülüp kendinizi yıprattıgınız zamanlar için üzüleceksiniz.

Boşandığınız eşinizi yada ayrildiginiz kişiyi özlüyor musunuz?

Yada ne kadar surede nasil atlattınız?

Çok çaba sarfedip cok emek verdigimden mi bilmiyorum.

Yıllarca babasiz buyudum hayatima aldığım ilk erkekti bitmesine ben karar verdim bitmeli idi dışarıda dik duruyorum. Lutfen acımasız olmayın yorumlarda. fakat elim kolum kırılmış hissediyorum. Belki de yabanci bi sehirde yalnız yasadigimdan hic kimseye içimi dokmedigimden

Böyle zamanlardan yalnız kalınmamalı evet ama pek kimsem yok

İlk zamanlar zor ama gerçekten unutuyor sonradan insan. Psikolojik olarak zor bir dönem olduğu için özlüyorsunuz aşık olduğunuz kişiyi. Biraz zaman geçip toparlanınca kendinizi telkin edin lütfen ben öyle yapmaya çalışıyorum etkili de oluyor.
Bulunmaz hint kumaşı değiller sonuçta benimki dangalağın kadın düşkünün tekiydi. Daha iyisiyle tanıştım( konuşuyoruz arada olur inşdevamı bi aminini alırım:))daha yakışıklı daha kibar daha komik öbürü de benim için üzülüyor hayat kısa boşver kendinizi düşünün sadece...

ben özledim ya. maalesef. 6 ay oldu. terk ettim feci şekilde. beni çok seven, evlilik hayalleri kuran, hep el üstünde tutan birini bıraktım.
sonra tabii boşlukta hissettim kendimi onca şeyin ardından. ve özledim. aşk falan yok tabii ki ama yeniden denemek isterdim.
ama bu kez de o kişi istemedi. olmayacağı varmış.
güzel anılar olunca her zaman arada bi özlem yaşanır. bu çok normal. hele ki yalnız hissedilen zamanlarda bazen akla gelir.

Ta 5 yil önce gorustugum kisiyi ozluyorum. Karsima kim cikarsa ciksin elimde olmadan onunla kiyasliyorum. Face sifresini 5 yildir hic degistirmedi. Hala beni aratiyor o da. Ama simdi cikip gelse yine olmaz yine kabul edemem ki üzer beni...

10 yıldan fazladır eşimle beraberim boşanıyoruz çoluk çocuk yok ve ben keşke çocuğum olsaydı ona benzeseydi diyorum.
çok özlüyorum 1 ay oldu ayrıyız herşeyini özlüyorum ve bana hala melek gibi geliyor.bunca yıllık alışkanlık geçmeyecek ömrüm boyunca hatırlıycam ama o daha boşanma gerçekleşmeden hayatına birini aldı belkide en çok bu üzüyor yıllarca emek verip kendini herkesten çekiyorsun ve hiç umrunda olmuyor kıymet bilmiyor ufak bir hata ile silebiliyorlar.
korkuyorum bir daha kimseyi sevemem ısınamam alışamam diye.
unutulmuyor belkide çok taze diye böyleyim

10 yıldan fazladır eşimle beraberim boşanıyoruz çoluk çocuk yok ve ben keşke çocuğum olsaydı ona benzeseydi diyorum.
çok özlüyorum 1 ay oldu ayrıyız herşeyini özlüyorum ve bana hala melek gibi geliyor.bunca yıllık alışkanlık geçmeyecek ömrüm boyunca hatırlıycam ama o daha boşanma gerçekleşmeden hayatına birini aldı belkide en çok bu üzüyor yıllarca emek verip kendini herkesten çekiyorsun ve hiç umrunda olmuyor kıymet bilmiyor ufak bir hata ile silebiliyorlar.
korkuyorum bir daha kimseyi sevemem ısınamam alışamam diye.
unutulmuyor belkide çok taze diye böyleyim

Gecmis olsun 10 yil uzun sure. Neden bosaniyorsunuz acaba ozel değilse

arada özlüyorum tabii özlemez miyim, sonuçta hayatımın belli bir kısmını paylaştığım hayat arkadaşımdı o benim. ama biryerden sonra iki tarafın iyiliği için de bitmesi en doğrusu oluyor. aklıma geldiği zaman kendisine iyilikler,mutluluklar dileyip kendi aklımda kapatıyorum konuyu

Back
X