• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldık ama bana anlamsız mesajlar atıyor..

02deniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
73
0
36
Samsun
2.5 yıldır süren bi ilşkim vardı . problemleriz olsada hep çözdük ve devam ettik . onun okulu yüzünden 1 yılı uzakta gecti . yinede kopmadık . bu yaz hersey mükemmeldi . çok eğleniyoduk ve cok mutluyduk hergün beraberdik . sonra okula gitti . ikimizinde zor bi dönemiydi kişisel problemlerimiz vardı falan soğumaya basladık bu dönemde benim istemediğim bi kızla görüştüğünü öğrendim ve ayrıldım .arıyodu konuşalım diye ama ayrılığımızın ilk haftası başka biri ile konuşmaya basladıgını ögrendim . ve şimdi her hafta bana mesaj atıyo sadece tek bi mesaj sonra bi daha hiç atmıyo . her hafta tekrarlıyo anlamadım ne yapmaya çalıştıgını . 2 aya olacak nerdeyse ayrılalı . yardımcı olursanız cok sevinirim .

haklısın cok emek var ve cok zoruma gidiyo kısa sürede bunu yapması . bi dönem hep agladım şimdi tam unutuyorum aramış . görmedim diyorum ses yok bi hafta sonra '?' şeklinde mesaj efendim diyorum ses yok . her hafta bu .

haklısın cok emek var ve cok zoruma gidiyo kısa sürede bunu yapması . bi dönem hep agladım şimdi tam unutuyorum aramış . görmedim diyorum ses yok bi hafta sonra '?' şeklinde mesaj efendim diyorum ses yok . her hafta bu .

Aklınca oyun oynuyor.
Ne kadar sinir bozucu bir durum.
Yazma hiç bişey , aklı başına gelirde adam gibi mesaj atar derdi neymiş anlarsın
Yada derdin ne ya ne istiyorsun diye sor

evet belirsizlik beni cok geriyo . çünkü her an aklıma geliyo ister istemez . barışmak için mi attı ? geri kızla barıştıda ondan mı atmıyo ? falan . nedeni ne bilmiyorum bu yaptıgının . sadece hiç ayrılmayız sanardım . böyle yaptıkça hep umut taşıyorum . herşeye aglar oldum o siniri etrafımdaki herkesten çıkarıyorum .

Ondan yana bir umudun yoksa.

Bu şekilde senin kafanı karıştırmasına izin verme ya numaranı değiştir yada onun numarasını engelle

canım harbiden dengesizmiş bu çocuk lütfen senin aklını daha çok bulandırmasına izin verme değiştir hattını bişeyler yap mutlaka :19:

Ondan yana bir umudun yoksa.

Bu şekilde senin kafanı karıştırmasına izin verme ya numaranı değiştir yada onun numarasını engelle

onu bazen çok özlüyorum . o an gelsin yine birlikte olalım diye dua ediyorum sonra birden başka bi kızı bulması aklıma geliyo ve kendimi nasıl bu kadar küçültebilirim diye düşünüyorum . Numaramı değiştirebilirim haklısın . bu bunlardan kurtulmamı saglar . ama hep aklımda şu kalcak neden aradı ? niye mesaj attı ne dicekti ? . gerçi dese adam gibi derdi ama .

haklısınız belkide başka bi açıklaması olamaz sanırım . sizce araya bi başkası girerse ' daha mı çok kıymet anlanır onla olmayınca yoksa ' bi daha hiçbişey eskisi gibi olmaz mı ?

Mesela ben birinle kıskandırmaya kalkışsam herşey b.k gibi olur.
Erkek arkadaşın nasıl biri sen biliyorsun.
Ben kesinlikle kazanmak için bunu yapmam mesela.

Bu taktiği daha dün uyguladım sonuç süper face bir arkadaşımla ilişl-kisi var yaptım çok kıskanmış saaat başı arıyor

ne yazıkki arkadaşlarımdan çıkardım onu . ortak arkadaşımızda yok söyleyebilecek aramızda iki yaş var çünkü . zaten bi başkasıyla kıskandırmayı düşünmüyorum . sadece anlamadığım şu bi ilişki ya biter yada tekrar baslanması için mücadele edilir . her hafta bana bunu yaparak ikisinide yapmamış oluyo .

şu anda o kızla görüşüp görüşmediğini hatta başka birilerinin olup olmadıgını bile bilmiyorum . hakkında hiçbişey bilmiyorum . bu yaptığı anlamsızlığıda bilmiyorum . resmen kafayı yemek üzereyim . bu belirsizlik habersizlik insanın sinirini bozuyor .

Back
X