Ayrıldık ama bir türlü kopamadık

seni çok iyi anlıyorum bu çocuğun burcu ne yengeç falanmı acaba bak hem uzakta senden farklı bi beklentisi olamaz onun şehrinde kızmı kalmadı? belli ki içinde bitmemiş bişeyler var o başkasıylada olsa senin yerini dolduramaz emin ol buna ayrılır yine konuşursunuz ama sen gitme yinede yanına kendinide sıkma dediğim gibi zamana bırak flört ediyomuş gibisinizdir zatn şuanda daha zevkli aslında böylesi emin ol

hepimziin hakkind ahayirlisi.. o oyle biri degil.. ben onun bulundugu yere gitmem o da buraya gelmez:)) gelsede gorusmemki zaten:))kendine bile diyorum:)) bu benim son savasim sadece..

burcu terazi yukseleni yay.. benimde burcum yay yukselenim yengec.. yanina gitmem asla o da gelemz zaten ..olumlu konusuyorum zaten konusurken girgir yani hic kavga etmedik hic ayrilmadik sanki.. bazen hopps toparla kendini diyorum.. tabi bu belirli bi sure surecek.. sonradan eger bisey olmazsa iki tarafta yorulacak..daha cok yeni bu ayrilk ve bi sansi hakettigini dusunuyorum.. bakalim hayirlisi.. en azindan gozum arkada kalmaz kotude sonuclansa derim son savasimida verdim..

Tatlım bizzat kendim yaşadım ve ayrıykeyn 3 yılımı ha barıstı ha barıscak umuduyla kalbim ve aklım arasında sürekli mekik dokudum...Ama acı ki kendime etmişim.şimdi anladım ki bittiyse gerçekten bitmiştir...kangren olan yeri keseceksin aksi takdirde hastalık tüm vücüda yayılır.Allah yardımcın olsun.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…