Ayrıldık ama bundan sonra hayatımıza gireceklere söylemek istediğimiz birşeyler var:)

içinde allah korkusu olsun beni çok ama çok sevsin hayalimdeki bir ilişkiyi ben hiç birsey demeden banas yasatsın bkz (gümüş dizisinde ki mehmet ) gibi

Gelicek misin?

Peki beni çok sevecek misin?

Bir keşkeye daha yer yok kalbimde..

Birlikte ölecek miyizz?

Söz veeeerr :24:

Sabırlı ol, çook sabırlı

Başka türlü çekebileceğini sanmıyorum :27: :51:

Öncelikle ne sevdiği belli ne sevmediği belli erkeklerden olma. Bana sevgini dilinle, davranışlarınla hissettir.
Senin için geçmiş, gelecek, şuanki zamanda tek kadın ben olayım. Geçmişimdeki kimseye karşı sevgi, nefret, özlem hiçbirşey hissetme. Benim içinde aynı şekilde senden başkası olmadığını bil. Bana bağımlı olma ama bağlı ol. 24 saat ilgi gösterme ve ilgi isteme ama sevgini hissedeceğim şekilde ilgi göstermesini de bil. Aramızdaki aşkı öldürmemek monotona bağlamamak için bir ömür boyu elinden gelen çabayı göster. Beni Allah'tan daha fazla sevme ama benden daha fazla sevdiğin kadında olmasın. Hatalarımı affet. Beni kısıtlama. Bana güven. Zaten çok geç kaldın. Hangi cehennemdeysen çabuk ol geldiğinde sağlam bir tokat atmak istiyorum sana. Gerçi yapabilir miyim bilmiyorum ama:)

Lütfen zeki bir insan ol. Seninle saatlerce konuşabileyim. Bu adam salak ya diye düşünmeyeyim içimden. Bana erkeklerinde zeki olabileceğini göster lütfen. Anlayışlı ol, dinlemeyi anlamayı bil. Dürüst ol yalan söyleme. Çok sadık ol. Mümkünse beni üzen değil, ben üzüleceğim herhangi bir olay yaşadığımda beni rahatlatabilen bir kişi ol. Benimle konuş, bana her zaman açık ol. Deliler gibi aşık olabileyim sana. Çok sevdirt kendini. Sen de çok sev. Romantik ol ama romantizminde suyunu çıkarma. Bir kıza nasıl davranılması gerektiğini bil. Bir kız gibi sakın davranma, naz, trip vs. yakışmıyor erkeklere. Korumacı davran, ama maço olma. Eteğimin, şortumun boyuna karışma. Kıskansa da kavga etme, konuş sadece. Bir problem olduğunda, konuşmayı dene. Afra tafra yapma. Beni ezebiliyorsan saçmasapan triplerinle, kavgalarınla değil zekanla, düzgün karakterinle, ağzının laf yapışıyla ez. En önemlisi senin yanında gerçekten iyi hissedebildiğim için senden vazgeçemeyeyim. Sen "zor adam"sın diye değil.

Konunun üstünden epeyce zaman geçmiş geleceğe mektuplarınız ulaştı mı kızlar ? Neler yaptınız nerelerdesiniz aradığınız kriterlere uygun insanları bulabildiniz mi ? Hakikaten güzel şeyler yazılmış merak ettim :KK51:

ee tamam ayrıldık bitti..acısını yaşıyoruz belkide unuttuk..ama hayatımıza başka biri girmeyecek değil ya..ya da sonuna kadar yasla yaşamıcaz :KK19: gelecekteki sevgilime belkide eşime burdan sesleniyorum :KK52:

bana bak arkadaşım 6 senelik bir ilişkiden çıktım diye kurban olıyım abuk subuk sorular sorma :KK47: bir kere sorumluluklarını bil En Büyük KK
beni anlamaya özen göster aldatmaya değil :KK14: böyle için temiz, güzel yürekli ol ve en önemlisi beni önemse :KK51:

bu arada işin meslegin eğitimin ve kariyerinde olsun be anacım..askerliğide bitir yavrum..hatta şu sıralarda belkide askerdesindir :KK76:

yoksa başka bir kız arkadaşınmı var şu an..ammmmann hiç kıskanmadım canım gelecekte benlesin unutma :KK52: :KK52:

geleceğe not : aklıma geldikçe maddeler ekleyebilirim ciddiye al üzme beni :KK4: :nazar:

5 yıllık ilişkimden ayrılırsam geleceğe şimdiden not :KK76::KK76:

Back
X