- Konu Sahibi _ecrinnur_
benim yaşadığımın aynısını tıpa tıp aynısını yaşamızsın arkadaşım. bnde yakalandıma am itiraf ettim. hiç pes etmedim. sonunda inatçılığım yendi özellikle sevgimiz.
yakalandim derken? nasil yani canim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yaşadığımın aynısını tıpa tıp aynısını yaşamızsın arkadaşım. bnde yakalandıma am itiraf ettim. hiç pes etmedim. sonunda inatçılığım yendi özellikle sevgimiz.
şuan aynı durumda bir arkadaşım var o da ayrıldı ailesi falan da yakaladı. çok da seviyo ayrıldılar ama( kız unutamıyr. boşver tkma üzülme dediğimde ' olmuyor işte ben bir tek sen anlarsın diyor. sevgiği kişi peşine düşmediği için doğru insan olmadığı için onaylayamıyrm yoksa sevgiye aşka sagım sonsuz. bide şu var sakın aileni atma ailede lazım hemde çok. ikisini de atma ne sevginin uğruna aileni nede ailen uğruna sevdiğini. ikiside önemli. ama ii düşün. seni hep sevecek koruyacak biriyse ya da ben demek o o demek ben diyorsan iş bitmiştr. desem şu da var o nasıl düşünüyr. o ne diyor.
"seviye meselesi sorun olabilir diyo ailem. o uni mezunu degil...ileride büyük sorun olabilirmis.."
diye siz yazmadınız mı?benmi uyduruyorum allah allah:)
ben o adamın avukatı değilim , hele yaptığı şantaj onun ne menem bişey olduğunu gösteriyor ama benim anlatmak istediğim insanları ahlaklarıyla değerlendirmek gerek..zaten kendi ahlakını göstermiş...
seviye diye birşeye pek itibar etmeyin..
inanmıcaksınız ama eşimden akşam fikir aldım..
eğer seninle evlenmeseydim beni ikna etmek için her yola başvururmuydun diye..
oda bana dediki
"senin sevginden eminsem tüm gücümle mücaele ederdim ama sevmediğini anlarsam hiç birşey yapmazdım.."
yani iş sevgide bitiyor..ama karşılıklı sevgide..ayrılık için bir tarafın sevmemesi yeterli...
belki sen onu seviyorsundur bilemem ama o adamın seni sevmediği gün gibi ortada..
insan sevdiğine kıyamaz..