Ayrıldık ama

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
53
Merhaba bayanlar;

Bir önceki konumda sevgilimin bana karşı yaptığı gafı anlatmıştım ve bir çoğunuz hatta neredeyse herkes bana ayrıl demişti.

Ayrıldım fakat bu şahsiyet bana mesaj atmaya devam etti, ben de cevap yazma gafletinde bulundum.

Neden insanlar bu kadar şahsiyetsiz? Bana diyor ki arkadas kalalım, seninle bir erkek arkadaşımla konuşuyormuş gibi konuşmak istiyorum, seni kaybetmek istemiyorum bla bla dedi...

Amacı ne arkadaşlar? Ben onunla arkadaş falan olmayacağım bu arada, doğru şeyi yaptığımı düşünüyorum.. Bir insan neden böyle der lütfen bir açıklama yapar mısınız?

Bu arada eski konumda başka bir arkadaşımı gördü bir resmimde ve hayranı oldu diyebilirim, kısaca bu yüzden ayrıldık.

Beni de güzel olduğum için sevmiş, iyi bir insanmışım fakat onun için sevmemiş beni anlaşılan, kendimi kandırılmış hissettim.. Tüm erkekler güzellik için mi seviyorlar? Ya bir kaza oldu diyelim, yüzüm bozuldu diyelim, hayatımın aşkı dediğim insan beni böyle bırakıp gidecek mi? Çok korkuyorum arkadaşlar..

Bu arada ben de ona bir ders vermek istiyorum, nasıl yapabilirim? Şuan ona karşı bir şey hissetmiyorum, her şeyiyle soğuttu beni ama gerçekten ona bir ders vermek istiyorum.. Biliyorum boşver değmez diyeceksiniz ama bu insan gidip başka kızları da üzecek. Şuan ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum, belki hissediyorum ama kızgınlık duygularımı kapatıyor bilemiyorum, ilk günler kötüydüm ama şuan daha iyiyim şükürler olsun.

Bu arada birisi benimle ilgileniyor, açıkça belli etti ne yapmalıyım?

Intikam almak istiyorsan arkadas kalma teklifini kabul et. Madem seninle kanka gibi konuşmak istiyor once kanka olun sonra yavastan ona giydirmeye başlayın "ya ben seninle nasıl çıkmışim ya gözüm acildi resmen sen bildigin okuzsun ahahaha" falan gibi konusun, sonra sizinle ilgilen kişiyi anlatın hatta lafın arasında yine ona laf sokun "yalnız cocuk ciddi yakışıklı ve senin gibi de odun degil :))) sana bile şans verdiysem onunla evlenebilirim hehehehe :))" falan gibi. Oda yuzsuzluk yapıp sizden o kızın numarasını falan isterse. "Oğlum don bi aynaya bak o kız bu tipe bakar mı ya :)))" falan de. Ay yazarken bile cok eğlendim :)

Henüz biten iliskiniz çok yeni baskasini dusunmeyin derim arkdasa gelince birini ayarlar onu rezil eder oynatirdim diye düşünüyorum o sinirle

başım döndü
dur bi bakıyım önce yerinde

şimdi baştan alalaım
zaten senin arkadaşına bakan şerefsizle ayrılman en doğrusu
burda sıkıntı yok

sonrasaında mesaj atmasının nedeni ise
emin ol açık kapımız kalsın
aradığımı bulamazsam
yine sana dönerim mantığı

sende cevap vermeseymişsin iyide
bazen tutamıyor insan kendini

diğer konuya gelirsek
evet erkekler böyledir
sırf güzel diye bir kadına aşık olabilir
ve sırf daha güzel diye başkasına gidebilir
buda bir çok erkeğin fıtratında var
istisnaları tenzih ederim

son konuya gelirsek
madem seninle ilgilenen biri var
aklına mantığına gönlüne yatıorsa
intikam almak için değilde
seninde içine siniyorsa
neden olmasın
:)

Ay ben de okurken cok eglendim, sagol bu degerli yorumun icin!! Bunu deneyecegim ohhh icimin yaglari eridi okurkene

1. Rica ed
Ay ben de okurken cok eglendim, sagol bu degerli yorumun icin!! Bunu deneyecegim ohhh icimin yaglari eridi okurkene
Rica ederim :)) bu erkekleri hep biz şımartiyiruz agam paşam diye diye kaldırıyoruz bi taraflarını. Artık senin hayal gücüne kalmis oyle bi indir ki görsün dunyayı :) ha bide o aynısını sana yapıp kız arkadas buldum falan konularına girerse de hic bozuntulara verme "yuh ciddi mısın seninle sevgili olacak bi kız daha bulduysan kesin evlen kızın gozu açılmadan :))) " falan dersin

Bence yeni bir ilişki için erken değil acele etmemek kaydıyla kendinize ve kaşrınızdakine bir şans tanıyabilirsiniz. Ama ASLA nispet yapmayın, karşınızdaki erkek yakın arkadaşınıza sulanmak gibi bir şerefsizlik edebilicek birisiyse daha kötülerini de yapar. Yeni sevgilinize salça olur, sizi tehdit eder huzurunuz kaçar. Nispet yapmayın bırakın karaktersizliğinde boğulsun. Yeni ilişkiye başlarsanız eskisini sosyal mecralarda da eklemeyin görmesin ne gerek var. Ben muhattap olmamak taraftarıyım.

Intikam almak icin birinin kalbiyle oynamam, o kadar kotu bir sey yapamam birine ki birbirimizle uyumluyuz ve cok iyi bir insan, belki benim icin sanstir degil mi

Yok yeni iliskimi araya sokmam kesinlikle, facebook falan dondurmayi dusunuyorum, musallat falan olursa bu sefer aman uzak kalsin benden, haklisiniz

Erkekten erkeğe bu ne şimdi diğer erkeğede ders verecekmişsin daha ne diye mesaj atacaksın ,egosu tavan yapacak sen mi değiştireceksin onu acaip yanılyı içindesin sen kim ona ders verme kim , bence artık hayatından tamamen çıkar, ateşle oynayanın canı yanar ,
bu aşk ve ilişki meselerinde erkekten erkeğe atlayanlarıda hiç anlamadım yarın evlendiğindede sıkılırsın yeni ilişki aşk istersin böyle böyle kötü alışkanlıklar meydana geliyor tahamülsüzlük oluyor hep yeni ,yenilen ,yenisi yeni heyecanlar çok yanlış sonra şöyle oluyor evliliğimiz monotonlaştı oluyor boşanmaya doğru gidiliyor

Erkekten erkege atlamak derken? Sadece birinin benimle ilgilendigini soyledim, oyle erkek arayisina falan cikmadim hatta cok tesaduf eseri oldu bu, hayatimda da en fazla 2 ya da 3 sevgilim olmustur, beni yanlis anladiniz, zevk icin yapmiyorum bunu...

Salla hic ilgilenme telefonundan sosyal medyadan engelle gitsin. İnan ugrasmaya degmez. Bak ne güzel anlasabilecegin biri varmıs bu cabayı onun intikamı icin degil yeni iliskin icin harca( tabi yeterince tanıdıktan sonra hemen degil). Ona nispet yapmaya kalkarsan onu ciddiye almıs olursun o da kendini bi halt zanneder. Kendi kisiligini sergilemis acık vermis iste daha ne yapsın? Onunla konusmayı sürdürürsen hem aklını karıstırır, hem de kendi yanlıs hayatına sürükler seni. Dogruluk yolundan ayrılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…