ayrıldık bitti sadece paylaşmak istedim :(

belinay24

sen varsan heryer huzur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
365
163
konularımı bilen bilir erkek arkadaşımla etnik köken kültür vs sorunları vardı ailem istemiyodu :KK43: ayrıldık bitti :KK43: o da dedi evlenelim diyorum evlenmiyosun haklı o da ne diyim ki :KK43: ailemi seçtim işte yapma etme diyenleri dinledim:KK43: ama içim kan ağlıyo hayırlısı olsun sadece paylaşmak için yazdım lütfen milleti birbirine kırdırıyosuncular yazmasın zaten çok üzgünüm :KK43:

Hayırlısı böyleymiş canım umarım bundan sonra da hayırlısı neyse o olur..
konunu hatırlamıyorum ama ailenin dediğinin dikine gitseydin evliliğin boyunca mutsuz olabilirdin

ondada sevgiyi huzuru bulmuştum :KK43: ama sorunlar çoktu ailem çok üzülüyodu akrabalarım hiç kimse onaylamıyodu dayanamadım daha fazla ailemi seçtim işte :KK43:
o sevgi huzur evlenince kaynana dırdırı annenizin küslüğü ve eşinizin arkanızda durmaması yüzünden toz olucaktı yalnız

Benzerini yaşadım bende annem yüzünden ayrıldım savaşcaz demiştik ama ben pes ettim yoruldum. Şimdi hayatımda yeni biri var mutluyum evet ama itiraftır ki bu onun yeri daha başkaydı belki de yarı yolda bıraktığım için böyle düşünüyorum

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Konularını biliyorum benimkine çok benzerdi.

Benzerini yaşadım bende annem yüzünden ayrıldım savaşcaz demiştik ama ben pes ettim yoruldum. Şimdi hayatımda yeni biri var mutluyum evet ama itiraftır ki bu onun yeri daha başkaydı belki de yarı yolda bıraktığım için böyle düşünüyorum
benim için de öyle onun yeri başka o kimseye benzemez sevgisi herşeyi :KK43: inşallah mutsuz olmam bundan sonrada değer ailemi seçtiğime

benim için de öyle onun yeri başka o kimseye benzemez sevgisi herşeyi :KK43: inşallah mutsuz olmam bundan sonrada değer ailemi seçtiğime

Hakkımız da hayırlısı olsun vardır bunda da bir keramet iyelim sizin yine etnik köke vs bizimkisi ailesi olmaması üni. okumamuş olması işinin çok iyi olmaması gibi nedenlerdi kusura bakmayın konunuzda bende içimi döktüm işte

Valla olmaz
Irktan ötürü değil
Ama kültürü uzak olunca pis sıkıntı olur gibime geliyor
Sen de o kültürde yetişsen ya da o senin kültüründe yetişse tamam da
Bilmiyorum ya
Aynı kültürden insanla bile boğaz boğaza geliyorsun bazen anlaşamayıp

Hakkımız da hayırlısı olsun vardır bunda da bir keramet iyelim sizin yine etnik köke vs bizimkisi ailesi olmaması üni. okumamuş olması işinin çok iyi olmaması gibi nedenlerdi kusura bakmayın konunuzda bende içimi döktüm işte
estağfirullah zor durumlar valla bazen diyorum Allahım bi günah mı işledim de böyle zor seçimlere kaldım

Yazık ırk, kültür vs yüzünden biten aşklara. Nedir yani olmayan ya da olduramadığımız, hepimiz insanız, hepimizin 2 kolu 2 bacağı var ama farklı olmak bütün sorun bu mu? Aynı olanlar hiç kavga etmez mi ya da hiç fikir ayrılığına düşmez mi acaba? Sadece üzülüyorum biten aşklara, aşk kolay bulunmuyo çünkü
Aileler biraz daha anlayışlı ve hoşgörülü olsa ne olur sanki

En kötüsüne bu değilmi. Severek ayrılmak. Hakkında hayırlısı canım benm. İnşallah dönüp ardına bakmazsın. Aileler mutlu olmayınca malesef bizlerde biyerde tıkanıp kalıyoruz.

Yazık ırk, kültür vs yüzünden biten aşklara. Nedir yani olmayan ya da olduramadığımız, hepimiz insanız, hepimizin 2 kolu 2 bacağı var ama farklı olmak bütün sorun bu mu? Aynı olanlar hiç kavga etmez mi ya da hiç fikir ayrılığına düşmez mi acaba? Sadece üzülüyorum biten aşklara, aşk kolay bulunmuyo çünkü
Aileler biraz daha anlayışlı ve hoşgörülü olsa ne olur sanki
olmuyolar maalesef iyiliğini düşünüyoruz diyolar bizim hayat tecrübemiz senden fazla ateşe atma kendni diyolar sanki türkle evlenince bütün hayatım güllük gülistanlık olacak eğer mutsuz olursam vebali aileme olsun

olmuyolar maalesef iyiliğini düşünüyoruz diyolar bizim hayat tecrübemiz senden fazla ateşe atma kendni diyolar sanki türkle evlenince bütün hayatım güllük gülistanlık olacak eğer mutsuz olursam vebali aileme olsun
Ah canım benim inşallah sana aşkını unutturabilecek, seni mutlu edebilecek birileri çıkar karşına ve umarım kürt-türk ayrımcılığının ne olduğunu unuttuğumuz günler yaşarız gelecekte. İnsana sadece insan olarak bakmayı öğreniriz inşallah bir gün

X