• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrıldık çok kötü hissediyorum.

Ben İstanbul'da yaşıyorum ama İstanbuldan kaçmanın yollarını arıyorum. İstanbul cidden zor bir şehir ama bunu daha farklı bir şekilde ifade edebilirdi erkek arkadaşınız.
Onun tek derdi ailesinin yanı annesi ayrı kalmak istemiyor ondan sanırım :( başka şehir alternatifi de yok. Adana da yaşamayı düşünüyor.
Annemin de gönlü razı değil o yüzden tanışmak falan istemiyor

Onun tek derdi ailesinin yanı annesi ayrı kalmak istemiyor ondan sanırım :KK43: başka şehir alternatifi de yok. Adana da yaşamayı düşünüyor.
Annemin de gönlü razı değil o yüzden tanışmak falan istemiyor
O zaman salla gitsin. Sırf ailesine yakın olmak için başka şehir alternatifini düşünmüyorsa bir yol olmaz. Onun ailesi değerli de seninki değil mi?

O zaman salla gitsin. Sırf ailesine yakın olmak için başka şehir alternatifini düşünmüyorsa bir yol olmaz. Onun ailesi değerli de seninki değil mi?
Ve işin tuhafı da benim böyle ikileme girmemi yeterince sevmiyora getiriyor yahu ben sana en baştan söylemişim. Nasıl olsa ikna ederüm diye niye yola çıkıyorsun. Başıma gelecekleri biliyordum ama çok sevdiğim için ilişkiye devam ettim belki güzel gelişmeler olur ikimiz için de ama duyduğum bu şu an maalesef.

geçer tabi. kaç tane ilişki geçti başımdan hiç biri sanki hiç yaşanmamış gibi. hayatın akışına kapılacaksınız bir kaç zaman sonra zaten hiç bir acı taze kalmaz kalsa yaşayamayız.

Ve işin tuhafı da benim böyle ikileme girmemi yeterince sevmiyora getiriyor yahu ben sana en baştan söylemişim. Nasıl olsa ikna ederüm diye niye yola çıkıyorsun. Başıma gelecekleri biliyordum ama çok sevdiğim için ilişkiye devam ettim belki güzel gelişmeler olur ikimiz için de ama duyduğum bu şu an maalesef.
İşte kendi yapmıyorsa senden de beklemeyecek

Back
X