Ayrıldık mı anlamadım bile...

tripli nazlı anlayışsız bir kızla nereye kadar?
yani konuşmak istememiştir o an bu ne ısrar?
niye rahat bırakmıyorsunuz insanları?
sevgilinizin sizinle iş yerinde konuşmak istememesi sizi sevmediği anlamına gelmez.
ilişkiler zamanla şekil değiştirir. buna uyum sağlanamazsa da bitmeye mahkumdur.
kimse kimsenin gereksiz tribini aşkından ölse dahi çekmez. adamların tepesine çıkıp her türlü zorlayıp sonra da niye böyle oldu diye düşünmek, aranmayı beklemek saçmalık. biraz mantıklı davranın.
3 yıllık ilişkiymiş neticede. bitirmiş demek dayanamadı artık.

@Visenyaa @girlwithlove nemesis nemesis

O zaman o benimle konuşmak istemediğinde üstüne düşerek,konuşmaya problemleri çözmeye çalışırak hata etmişim. Çünkü az önce de belirttiğim gibi agresifligimin sebebi birkaç aydır her tartışmada konuyu ayrılığa getirmesi ve inceliksiz davranışları olmasıydı...
Konusmak istememek baska bisey isyerinde konusmak istememek baska bisey konusmayi aksam aradiginda da yapabilirdin..

Anlıyorum... demek ki artık dönmeyecek benim gibi ısrarcı davranmayacak. Ne yapalım hayırlısı olsun umarım bir an önce aklimdan ve kalbimden atabilirim. Sanki hep arayacakmış gibi geliyor, daha çok üzülüyorum...

Beni arama diye telefonu kapatmışsınız, üstüne adam aramış açmamışsınız . Ne bekliyordunuz ustunuze düşüp yalvarıp yakarmasını mı? :işsiz:
sizi nazlamasını beklediniz sanırım ama onu azcok tanımış olmanız lazımdı. Kac senelik sevgilim var hala büyük de kavga etsem arama beni dediğimde arıyorsa açarım, cunku ancak konuşarak çözebiliriz birşeyleri. He beni arama desem sittin sene aramayacağını da bilirim mesela o yüzden kızgınlıktan gebersem yine arama beni demem. Bu biraz karşınızdakini tanımakla alakalı. Sizin ki bir güç savaşına dönmüş gibi artık.

illedeben illedeben Aslında önceden bana ulaşamasa ailemi arayan birisiydi ve evet kirildigim icin günlerdir ayrılık konusu açtığı için bunaldım ve biraz da onun benim ustume dusmesini bekledim onun bana yaptığı gibi ayrılalım demedim bile. O gitti herseyi sildi 1 hafta bekledikten sonra...

C captain price : tabi ki konuşamadığı zamanlar da olabilir ama son dönemlerdeki davranışları ve olayı ayrılığa getirmesi ne yazık ki benim de sağlıklı düşünmemi engelledi. Ben isterdim ki o da bana seni kırdım diyebilmeliydi. Evet belki telefonu açmamakla mesajlarına cevap vermemekle hata ettim ama onun daha çok cabalamasini beklemiştim, tıpkı benim yaptığım gibi.Fotoğraflarımızı silmesini değil...

e adam aramış mesaj atmış çabalamış kendince.

illedeben illedeben Aslında önceden bana ulaşamasa ailemi arayan birisiydi ve evet kirildigim icin günlerdir ayrılık konusu açtığı için bunaldım ve biraz da onun benim ustume dusmesini bekledim onun bana yaptığı gibi ayrılalım demedim bile. O gitti herseyi sildi 1 hafta bekledikten sonra...
Belki o da artık yorulmuştur hep kendisinin sizin üzerinize düştüğünü düşünüp artık kendini çekmiş olabilir. Onun da gücü yada sabrı tükendi demekki.

Hatayı burda yapmışsınız işte, üstüne düşmesini, niye aramıyorsun diye kızarak, sonra telefonu yüzüne kapatıp, arama diye mesaj atarak sağlamazsınız. Hiç bu fevri tavırlara girmeden kendinizi geri çekip, umursamaz davranarak onun sizi merak edip, arayıp sormasını sağlamalıydınız.
Olan olmuş şimdilik ama arar geri dönerse, bu şekilde yaklaşın.

Size tahammülü kalmamış. Zaten ayrılık dilindeydi diyorsunuz, sonunda olacağı buydu, belki sizin yaptığınız sayesinde daha erken oldu... bence iyi de oldu.
Tamam konuşmak, sorunları halletmek iyidir de sürekli problemler çözme konuşması yapmak zorunda kalınan bir ilişkide insana daral gelir...

Mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Geç de olsa farkındalık kazanmamı sağladınız. Fevri davranışların sonu bu olmalıymış kendim de bir başkası konuşmak istemediğinde zaman verip öyle konuşmam gerektiğini anladım. Bakalım tekrar mesaj atacak mı? Atarsa daha farklı bir kişiyle karşılaşacak ve 3 yılı unutmayacağım fakat eskiyi açmak yerine ileriye dönük ve yapıcı davranacağım.

İş yerlerinde esnek zaman yok sana 5dakika 5saniye gelirse ona 5dakika 10oluyo sen düşün. Madem bu kadar merak ediyosun mesaj at ara sor en azından net bir şekilde anlamış olursun.

Onun bana yazmasını bekliyorum ben hala ayrılmak istiyorum demesi hala aklımda çok üzüldüm çok kırıldım sesini duymak istemiyorum dediğinde artık dayanamadım. Sanırım artık seçilmiyorum kabullenmek gerekiyor

Merhaba herkese
3 yıllık inişli çıkışlı bir işimiz vardı önceden ben ayrılmak istiyordum erkek arkadaşım hep geri döndürüyordu. Daha sonra sürekli ayrılığa lafı getirmenin yanlış olduğunu anladım ve bu davranisimi bıraktım. Ne yazık ki son aylarda erkek arkadaşım bana ayrılık konusunu açmaya başladı üzülüyordum ve konuşup hallediyorduk. Geçen hafta beni eskisi kadar sık aramadığını söyledim aslında özlemiştim ve sesini duymak istedim o da bana iş yerinde eskisi kadar rahat konuşamadığını söyledi ve akşam arayacağını söyledi. Ben uzattım 5 dk olsun arayabilirdin dedim ve son zamanlardaki bana kotu davranmalariyla başkasının olabileceğini düşünerek ona zaten başkasıyla konuşuyorsundur dedim.
Hemen aradı ve bana kızmaya başladı . Anlayış bekledim ben sadece şimdi dinlenmek istemiştim sesini duymak istemiyorum dedi. Ben de çok kırıldım ve arama beni bir daha diyerek telefonu kapattım. Mesajına ve iş çıkışı aramasına karşılık vermedim. Bir daha ne aradı ne mesaj attı 1 hafta sonrasında da sosyal medyadaki ilişki durumunu ve fotoğraflarımızı kaldırmış. Benimkiler duruyordu. Konuşmadık bile bu şekilde bitmiş olması mümkün mü?
anlayissizsin sinariksin arama beni demissin eee bitmis iste
Arama beni bidaha demişsin zaten,malesef erkekler bizim "arama beni" sözümüzün,"lütfen ara,ısrarcı ol,gönlümü al" anlamına geldiğini anlımayacak kadar kıt beyinliler,o yüzden boşver sende onun gibi ol,umursama...
valla arama beni arama beni demek. erkeklere laf yok bu konuda. aramasini istiyorsa oyle demeyecek

Senin beklediğin o anlayışı o da senden bekliyor. Sen hatani kabul etmeden dönmez artık. Adım atsan da dönmeyebilir.

Kesinlikle aramaması için söylemedim bence bunu erkek arkadaşım da biliyordu. Aradı ama ısrarcı olmadı ve silmemesi gerekirken fotoğraflarımızı sildi

Back
X