ayrıldık mı ayrılmadık mı !!!!!!!!! anlayamıyorum...

jasmindgrsy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
332
6
46
İstanbul
kızlarrrrrrr nerelerdesınız. ??? Tartısmalar kavgalar derken istemıyorum senı dedı her zaman aynı şeyi söyler kızdıgında pek ciddiye almadım...yılbaşı akşamı aradım dışardaydım dedı bende yenı geldim dedim suratıma kapattı telefonu...ertesı gün aradım arkadaslarımdaydım yıne kıZdı kapattı telefonu...sonra mesaj atmış benı kıskandırmaya mı calısıosunne yaptıgın belli değil,masum ayakları falan yazmıs,,,cevap vermedim...işyerı bana cok yakın dun ugradım bende dedım kı cok ağır ıthamlarda bulunuosun kızgınlığını anlıyorum ama sakin lütfen..işte özür dilerim dedi özlemiş gibiydi, eşyalarını getırıcem dedı tamam getır ve guzel guzel konuşarak ayrılalım ıkımızde cok uzulduk dedım,,,tamam kahve ıcerız dedı,,,ıkı gundur ses yok...kafayı yıorum eskıden bensız duramayan adam..asık olan adam gıttı sankı...gercı hala kıskanıor ama arama benı kafa dınlıycem dıodu bende aramadan srmadan dur amuyorum offfff yardım edın nolurrrrr

çok bunalttım herhalde kıskanclıklarla falan sacmalıklarla bide boşandıktan sonra ya bu herıf..bende bı guvensızlık olmus cıkamıorum ısın ıcınden ((

sen mi dedin ayrılalım diye. biraz karışık olmuş canım ve ben tam anlamadım sorununuzu

Karışık yazmışınız,ne eşyası getirecekti ki?
Ayrılığın güzeli,çirkinimi olur.ayrılalım ama kahve içip sonra ayrılalım.inanın bana garip geldi.

Son düzenleme:
sen mi dedin ayrılalım diye. biraz karışık olmuş canım ve ben tam anlamadım sorununuzu

canım hep sacmasapan kavgalar yasıyoruz sureklı benı terkedıo, artık adamın huyu oldu sen değişmessin bilmem ne cıldırıcam...bende ılk defa tamam dedm sakınce konusalım eşyalarım getır dedm tamam kahve ıcerız dedı 8 aydır bırlkteyuz aynı evde kalıoruz ayrılamıoruz bı turlu

Karışık yazmışınız,ne eşyası getirecekti ki?
Ayrılığın güzeli,çirkinimi olur.ayrılalım ama kahve içip sonra ayrılalım.inanın bana garip geldi.

biz aynı evde kalıoruz evımızı satın aldık ilişkimiz ciddi ikimizde boşandık...ama o hep eski evliliği yuzunden hiçbi laf kaşdıramaz durumda...sureklı kıskançlığı kaldıramıorm dıo agzımı actırmaz oldu kafayı yedırtıo bana ama kıskandırıo da...zaafarımı öğrendi zırt oırt ayrılırız lafları bende ılk kez ona tamam dedım eşyalarımı getır dedım ıkı gundur sesı cıkmıo

Ev ikinizin üzerinemi?
Aynı evi paylaşıyorsanız,evden ayrılan sizmi oldunuz?
Evden ayrılan sizseniz şuan arkadaşındamı kalıyosun?

bunun net cevabını burada değil erkek arkadaşına sorarak öğrenebilirsin ancak.

ama bana sorarsan son görüşmeye gelmemesi, ya bitsin istemediğinden ertelemiştir ya da başka işi çıkmıştır önemsemediğinden de bi haber bile vermemiştir.

sen bence açık açık sor, bu arada kalmışlık canımı sıkıyo bitecekse bitsin de veya kendi bilidğin şekilde bi nabzını yokla böyle kendi kendini yersin

ya net bısı solemıo...kıskanc ...kendı kendıne kızar durur..cozmek mumkun degılkı...ıstemıyorum der kızgınlıktan...sonra sevıyorum der,.ben uzaklasamadım hıc ondan oluo boyle

Bana kalirsa senden coktan vazgecmis, ara ya da arama, degisen birsey olmaz...
Seni istemiyorum diyen birini de ciddiye alin bundan sonra...
Biliyorum uzuluceksiniz ama daha fazla sizi pesinden kosturmasina izin vermeyin, skn disinizi...

yanı taamamen ayrılıkla hep tehdıt eder oldu bu sefer de ole bı blofmu kestıremıorum ya cok buyuk bır ders vermem lazım yoksa toparlayamıycaz zaten bunalmış ole dıo

dediğin gibi zaafın olduğu için, ne yaparsa yapsın ondan vazgeçmeyeceğini bildiği için bu kadar rahat davranıyo olabilir. ama her kavgada da ayrılığı öne sürmek ilişki açısından iyi değil bence. ikinizde boşanmış biri olarak olgun insanlarsınız yani tecrübeleriniz var, yaralarınız var. konuşup orta yolu bulmak yerine ani kararlar vermek pişmanlıkla sonuçlanıyo çoğu zaman. sende biraz suyuna gitmeyi dene, o sana uymuyorsa sen ona uymaya çalış. suskunluğuna sebep bi çok şey olabilir bence, iyi veya kötü. bitirmek istemedği için suskun kalmayı tercih etmiş olabilir, sorunlarınız üzerinde düşünüyo olabilir veya gerçekten bitirmiş olabilir vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…